Dakle, filmovi

1. When Angels Sleep teska tresina od filma, al dobra je picka ova klinka pa oprastam

2. https://www.imdb.com/title/tt0117665/
    Potežak, ali solidan film

Не бих рекао да је Слиперс уопште тежак филм за гледање. Додуше одличан је, можда чак 10/10.

3. tezak je ako ti smeta zlostavljanje fizicko i psihicko u tom smislu
    gledao sam ga bas skoro odlican je

4. ее слиперс сам ја качио пре 3 мјесеца овде, а и пре мене неко сиг качио 100х, одличан филм, нема грешке ту-

5. Аха, то да. Него мислио сам није тежак за праћење радње. Ја сам ти лик који је одгледао пун курац хорор филмова тако да ми ово није ништа.

6. Trumanov šou pogledah neki dan ponovo. Stvarno volim taj film, nekako je zaokružen.

SmallFoot korektan crtani. Ne neki koji bih rado gledao ponovo, kao Toy Story ili Šrek, ali ok.

7. Beli diler među braćom. Sve valja, sve po spisku.
    https://www.imdb.com/title/tt4537896/?ref_=nv_sr_1

8. нису лоши спавачи само је средина филма умртвљена јер има превише беспотребних сцена и празних дијалога

9. Sleepers je film na koji sam možda najčešće u životu random naletao. Imam utisak da se stalno daje na tv. A dobar je, šta znam

10. Jedan od boljih filmova maestro

11. Ja pogledah Split (2017), mislim, ne znam, kul je pogledati sa drustvom uz pivo i kokice, inace bas i nije nesto jer je prepuno klisea i prica je busna prilicno

12. Znaci u sustini, ne gledajte.

13. gamby
    kul je pogledati sa drustvom uz pivo i kokice

Kako jebeno izgleda gledanje filma sa društvom gde svi žvaću kokice, piju pivo i ćutke blenu u film.

Znači ekipa studentskih govana kojima je to vrhunac u životu pa sede i smeju se na silu jer misle da tako treba.

Posle filma neki čavez izvadi gitaru a gambi i družina tapšu i njišu se uz ritam i deru se na refrene.

14. Ahhahahah tilmara objasnio

15. Ne volim s drugim osobama da gledam neki film od kog ocekujem da je dobar, jer retko ko deli moju strast prema filmu a i takva okupljanja su cilj za sebe, a ne film.

Ali film Split je bas za gledanje u drustvu. To je Šamajlan debilko režirao, ne ume on ništa, samo eto ubode nekad da bude zabavno.. Kao Split.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.