Dakle, filmovi

1. E pa to Gordone, a ti tilmo si bas istrolovao mene studenta xD

2. Ja bih film pre gledao sa ukocenom bakicom, nego u nekom drustvu. Imali smo cimera na faksu, koji je novog Betmena na svakih 5 minuta komentarisao :pa ovo nije realno: PA NORMALNO DA NIJE REALNO, nije ti ovo dokumentarac o susiju picka ti materina. Inace dobar je taj dokumentarac, Jiro dreams of sushi.

3. PA NORMALNO DA NIJE REALNO, nije ti ovo dokumentarac o susiju picka ti materina.

Hahahahah

4. иако му се већина постова састоји од бесрамног и дијаболичног прозивања других аутора и иако то ради из потпуно погрешних разлога налазим да је тилмово присуство од суштинске важности за овај сајт јер минионима конформизма шаље поруку да нико није сигуран па чак ни гамби
    Mad detective (2007) - (8/10)

5. days of heaven
    jedan od najpreljepijih vizuelno filmova koje sam gledao

6. split je govnurda od filma aj jos i nekako dok se ne pretvori u hulka mrtvog

7. Sad sam provalio sto Bejlogrlic gura Bikovica, jbt zackiljite malo, Bikovic je isti mladi Bjela, cak slicno i prica, mora da mu je vanbracno cedo

8. Bikovic je legenda, ja sam njegov fan

9. a simple plan je stvarno dobar film.ne znam kako mi je promakao dosada. pridruzijem se kolektivnom vorsipovanju istog.
    bad times at the el royale je skroz ok film.

10. The Eternal Sunshine Of The Spotless Mind 6/10
    Веома глупа sci-fi прича али солидна глума. Неубоичајена комбинација научне фантастике и романтичне драме. Може се гледати, контам да би се по некоме свидио али већини не.

11. мораћу етернал саншајн да погледам џим кери батица

12. AAA koja ludnica od filma! Pre 2 dana radim neki projekat i kreće mi ovo preko autoplay-a na yt, prepoznam Pejakovićev glas i prebacim da vidim šta je - batalio sve i nisam trepnuo sat i po :-D

Urnebesne scene
    Tihana je grom
    https://www.youtube.com/watch?v=ZVgM_-owMt0

13. The Eternal Sunshine Of The Spotless Mind 6/10
    Веома глупа sci-fi прича али солидна глума. Неубоичајена комбинација научне фантастике и романтичне драме. Може се гледати, контам да би се по некоме свидио али већини не.

Jedan od filmova koji svi gotive a ja na silu gledao.

14. Prosječna ocjena 8,3 i jedan Bolja procjeni da se većini ne bi svidio.

15. Добро Ледени немојмо бити пуританци сада. Оно што хоћу да кажем је да је филм негдје између лошег и осредњег. Један од горих у којима глуми Кери.

16. Ma Keri je Boolja glumac

17. Pravda za Bjelinog vanbracnog sina! Dajte mu da glumi u dobrom filmu!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.