Dakle, filmovi

1. Ne pljujem ti Interstellar, kazem samo da je precenjen kao vecina Nolanovih filmova.
    Inception je zanimljiv na prvo gledanje, i nista preko toga. Kraj filma je toliko ocigledan, da se zapitaš šta si to gledao 2 sata.
    Interstellar ima isti problem, mindfuck film sa happy endom.
    Takvi filmovi ne smeju da imaju takav kraj,.nego da budu otvoreni za slobodno tumacenje. Činjenica da su blokbasteri sve ti govori.

2. Od njegovih filmova izdvojio bih samo Memento, Prestige i Batman.

3. Batman begins bi izdvojio a dark knight ne bi. Veoma ivičasto.

4. Hahaha a hejtujem coveka bez potrebe ovog Baticu. Mozes voleti sta oces druye

5. Reci ti meni kako se menja ime? xd

Kad vec pričamo o Batmanu, koji vam je omiljeni dzoker, Hit Ledzer ili Dzek Niklson? Jedno kliše pitanje, a sta da de radi. Xd

6. Ovaj film što je okačio daniel na prošloj strani Monika što glumi, zaista solidna komedija i zanimljiv film, ne znam što je ocena samo 5.7
    Realno šije 93.7% holivudskih komedija koje sam gledao, ima što kaže daniel specifičan francuski humor koji mi leži i naravno Monika koja to iznosi na vrhunski način

7. Nikada ne gledaj ocenu na IMDB. Da to nesto znaci sva bolivudska govna bi bila najbolji filmovi svih vremena.

8. Mislim, procitaj jebeni rivju lika koji je "Kumu" dao keca

https://www.imdb.com/review/rw1292892/?ref_=tt_urv

Jebem ti sousaldzazstisvorijore i Ameriku uopste

9. Imdb relevantan za serije. Ispod 7.5 stvarno ne treba trošiti vreme.

10. Jeste ok imdb za serije, za filmove je skroz zanemarljiv, znao sam da nadjem neke 6.5 koji su ciste desetke i neke preko 8 koji nisu ni za 5.

How Much Do You Love Me?

Eh, nabasao ja u nekih 18 godina ovo na tv-u, necu govoriti o epilogu, hvala sto si okacio.

11. Valjal sta ovaj Birdbox ili je izvikan samo zbog Sandre Bullock?

12. како 12 љутих људи има 8.9 скор на имдбу ја одгледао неки дан филм је реално за неку осмицу фазон

13. Odstupanje od 0,9 u odnosu na čoveka Multičipmunka ne bih nazvao drastičnim.

14. све чекам неки плот твист и на крају ништа те имдб оцјене су ку*ац хебени

15. Upravo odgledao Angst (1983), jebeni psiho, filmčina.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.