Prijava

Počeo da ga gledam, vidim filmske recenzije bili kida sa vukajlije.ga preporučile, al mi početak neubedljiv. Bleda gluma. Mrzim to kad je početak go kurac

https://www.imdb.com/title/tt5727208/

u kakvo prijatno iznenađenje, zanimljivo i dinamično, začas prođoše 2 sata, Sendler nije iritantan, ljubavnica mu je prava šećerlemica a zapaženu ulogu ima i Kevin Garnet, da da baš taj Kej Dži, gde ćeš bolje.

Ej, onaj film gore je govno. Prekinuo sam gledanje na pola.

https://www.imdb.com/title/tt7456310/?ref_=nm_flmg_wr_4

Lik Beson pokušava da ributuje sopstvenu Nikitu, samo ovaj put uz pregršt Džon Vik akcije i još toliko preokreta, odnosno u životu nisam odgledao film sa ovoliko preokreta skrpljenih u 2 sata. A i ne razumem ovaj fazon sa modernim automobilima i tehnikom a radnja se odvija krajem 80tih i početkom 90tih - vajfaj, usb, mobilni i slično, para oči.
Pored Helen Miren vazda još neke poznate face.
Glavna glumica nepovez s glumom, al zato je...uh.
U svakom slučaju bolji od
https://www.imdb.com/title/tt2873282/?ref_=tt_sims_tt

a tema ista

Digao mi se solidno na opis, svaka čast

Jel gledate Narcos na rtsu ili ste gledali ranije?
Imam par pitanja?

Bergas brate da te pitam, kako si doputovao u 2020 kako trenutna civilizacija ne zna za putovanje u budocnost? Koja je tvoja tajna decko

Ne mogu da razumem da neko 23+ se loži na ova marvel i dc ekranizovana sranja, milijardu super heroja odjednom ponikoše, dobiše po svojih 2,5 sata na velikom platnu, grdne pare svi zaradiše.
Posle Wander Woman koji sam odgledao kad se pojavio, i to samo zbog Gal Gadot, rešio da odgledam nasumice izabran moderan superhiro muvi i kocka na džojstiku je pala na film pod nazivom Captain Marvel, rekoh ok, kapiram da je od toga poteklo ono sve ''Marvel's'', Kapetan Marvel, ko Kapetan Dragan.. POsle provalim da je žensko u pitanju al ajde, bolje neko fino žensko neki neki mišićavi rendom baja u nekom svemirskom trikou.
Pa ovaj film je smejurija ljudi moji, ja ne verujem šta obrće milione.
Opet ponavljam, ne shvatam kako neko ko je punoletan može da se loži na ovakve gluposti.
Ima li fanova toga u Srbiji ovde, nemam pojma, mora da ima nekih sredovečnih Bulata koji drkaju na to.
Čak je i CGI polujadan, a ozbiljna produkcija a i solidna glumačka ekipa jebote. I narod to guta bez problema kapiram, ali ja eto ne razumem.
https://www.imdb.com/title/tt4154664/
odgledao sam do kraja nekako, ocena 3,6

Realno kakav je to superhero movie bez Stefana Kapičića jbg. Ovaj još i ima relativno lošu ocenu tamo, obično su nagruvane na preko 8. Dok ova pomalo neukusna, ali uspela parodija ima 4,5.
https://m.imdb.com/title/tt0426592/
Duvajte kurac, četrdesetogodišnji štreberi!

А јбг, шта да очекујеш од блокбастера таквих, није баш да ћеш их поредити са Тарковским и Кјубриком.... Сви ти суперхеројски, Стар Ворс и остали филмови ионако служе да зараде новце и да буду тренутна занимација и то је то, зато их и гледају људи, мада мислим да су пустили нпр. Дел Тору и Гејмену да одраде Доктора Стрејнџа да би био солидан филм чак и овако....

Pa da, ali kapiram da definitivno moraš da budeš fan svih tih franšiza da bi iole i mogao da prihvatiš takvo ostvarenje kao igrani film a ne kao recimo crtać.
Razumem i značenje bloksbaster termina, ali filmovi kao takvi treba da ti priušte bar jednokratnu zabavu u vidu 2 sata utrošenog vremena i bar par scena koja će da ti ostanu sećanju duže od mesec dana. Neki čak zarade i status kultnog, kao recimo Park iz doba Jure, Matriks, Mračni Vitez, Gospodar prstenova i pregršt nekih SF modernijih ostvarenja tipa Rat svetova pa i Avatar i slično, sve su to jebeni blokbasteri u kojima je uloženo stotine i stotine miliona pa opet ti nije mučenje da ga pohvataš i odgledaš film ako si raspoložen kad ga puste na tv-u.
Ja brate mili ne pamtim apsolutno ni jednu scenu iz Tora, Ajronmena, Iks mena..dal to ide s godinama, ne znam, ali opet smatram da moraš da budeš fan određene moderno ekranizovane franšize pa da poželiš da neki film odgledaš ponovo posle 3 godine sa bar 10% žara kao i na prvo gledanje.

https://www.imdb.com/title/tt5057140/

sve ok, samo ništa nisam razumeo(?)

https://www.imdb.com/title/tt0385887/

Edward Norton sa Touretovim sindromom, magistar nauka!!!!

Judgment at Nuremberg (1961)

https://www.imdb.com/title/tt0055031/

Nije za one sa slabim srcom, svako malo neko viče. Možda je film zbog toga i dobio dva Oskara, na prepad.

_________________________________________________________________

All Quiet on the Western Front (1979)

https://www.imdb.com/title/tt0078753/

Dobar, zaslužena ocjena osam. Pokušao sam da gledam i onaj iz 1930 godine, ali mi je previše zbrzan pa ga prekinuh posla 25og minuta, zato preporuka za ovu verziju.

hereditary, ko nije gledo a voli horore/psiho filmove, obavezno

hereditary, ko nije gledo a voli horore/psiho filmove, obavezno

bio na premijeri u bioskopu, navaren kao svinja.. mnogo lose iskustvo