Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
одгледах д рок са шон конеријем и николом скејџом кидалица
Stena zakon, pogledao je milion puta
The Rock, Con Air i Face Off otprilike u isto vreme se pojavili najbolji skejdžovi filmovi
нисам само кон ер гледо нити ћу не привлачиме
Gledaj veruj bratu kupi šomi
A posle Stone Cold s Brajanom Bosfortom obavezno i na kraju možda najbolji akcioni old skul sa Brusom - Last boy scout
Tu nema greške
Kako bre kidaju akcioni devedesetih
Leđendarni prevod - Prljavi igraju prljavo
face/off mozda i najbolji akcioni film uopste
odlicna su i ova druga dva, con air gledo sto puta. kad sam otisao prvi put u svicu nisam znao taj nemacki bas najbolje a tamo je svaka druga rec i u sali i u zbilji arsloh i filmovi im se sinhronizuju, a jedina dva strana filma koja sam imo na vhs-u sa nasim prevodom bili con air i running man od arnolda, odgledo oba po sto puta i zahvaljujuci con airu sam znao ko je dejv sapel pre nego sto je to postalo popularno
Od akcionih legendarnih jos Smrtonosno oruzje 1-4, Umri muski kec i trojka
galantni sta ti smeta u drugom delu umri muskih?
Nekako mi Dejan Cukic, mada moze da se gleda
dobra su mi sva tri, ali slazem se da je treci bolji od drugog, a prvi je naravno najbolji
Treći nekako uvek ispratim bez da menjam kanal ako bude na tv
I tu prestaje franšiza Die Hard
+1
jbt ja nisam ni znao da su posle četvrtog dela (četvrti sranje al bio bar marketinški dostojanstveno ishajpovan, pa se gledao) snimili još valjda 2 dela. gledo sam u jednom delu meklejn nešto dolazi u rusiju i tamo ga proganja danilo sin vukoja šćepanovića šćepa iz serije stižu dolari koji ne ume gumu na autu da zameni
https://www.imdb.com/title/tt16366874/
Film o Dzeju ili Rasti, kojem se prikloniti
Rasti, on prodaje i ljut mrčendajz iz filma
Moze film o Rasti postati popularan ako ubace scene kako jebe Anu Nikolic u dupe