Dakle, filmovi

1. Hhahahaha slusaj kraljinu...to ti je jedan od najjacih filmova svih vremena..

2. Mm, gledljiv, kao što rekoh. Priča nategnuta. A o kvltu ne bih.

3. To što je film kultan ne znači da je zanimljiv. :)

4. Одгледах вечерас Шатер Ајленд. Добар је. Најјаче оно на крају кад извали да је убио своју жену, која му је побила децу, и да уопште није пандур већ пацијент у тој лудници, и то је све само део терапије. Е, тај део ми је најјачи.

5. Da, i Morgan Frimen poseduje manje facijalnih ekspresija od Kijanua Rivsa. Svaka njegova jebena uloga koju sam odgledao se zasniva na istom arhetipu starkelje Mudroserija.

6. Da, i Morgan Frimen poseduje manje facijalnih ekspresija od Kijanua Rivsa. Svaka njegova jebena uloga koju sam odgledao se zasniva na istom arhetipu starkelje Mudroserija.

И обавезно гледа полузатворених очију, док су му усне отромбољене. И оне његове нарације што звуче као одавање почасти жртвама сребреничког масакра.

7. Jel gledo neko od vas Gayniggers from outer space?

8. вечни сјај блиставог ума ми је до јаја филм, мало је геј и њањав, али мени се свидео баш, баш..

9. amores perros jedan od jacih filmova sto sam odgledo u skorije vrijeme, meksicki je i pokupio je brdo nagrada mislim da je 2000god sniman.

10. http://mymoviez.webs.com/ Skidajte filmove free,dodaju se svakodnevno!

11. http://mymoviez.webs.com/ Skidajte filmove free,dodaju se svakodnevno!

Ura, sa tog sajta mogu da skinem cak 44 filma, neverovatno! Miruj srce, ne tuci tako ludo!

12. xaxaxax brate ja koliko vidim,sajt je nov,dodaju filmove svakoga dana i extra su sto se tice kvaliteta

13. Шта? Могу филмови да се скидају са нета џабе? Па то је револуција!

14. Pali bre, Stratovariuse, pa imas na oneclickmoviez i na milion drugih sajtova...cuj 44 filma, koji blam jbt!

15. Filmovi za džabe ? Nemoguće !

16. Hahahahaha što je najjače film je urađen u websu.

17. Gledao snimanje Hobita, kakvo je stanje i koliko će se likova iz Gospodara vratiti nazad na platno u novom ruhu...

18. Ljudi,nisam ga ja pravio,niko vas ne tera da skidate..samo sam izbacio sajt jer se meni svidja :) ako vam nesto ne odg,javite se adminu sajta,a ne meni :) ako hocu mogu da izbacim svoju bulju ovde ako mi se ucini zanimljivom!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.