Dakle, filmovi

1. ako neko može da mi nađe dobar snimak od Super8 bio bih vrlo zahvalan. Torent naravno

2. Moj nivo mrznje prema Danijel Krejgu se upravo povecao za jos jedan nivo posto radi rimejk filma The girl with the dragoon tatoo. Film sabija ali nije holivudski pa oce sad duzmu pare na odlican film, nazalost mislim da original nece dobiti na ceni koliko zasluzuje posle ovog djubreta. Mrzim holivudske rimejkove.

3. Odgledao sam road to perdition. Gluma sabija(sa izuzetkom Toma Henksa, koji nije loš, ali nije ni dobar), priča je ok,ništa posebno, ali je nekako zanimljivo izrežiran, dovoljno da te natera da ga pratiš čak i ako je na teveu. Ima par banalnih momenata, to mi se svidža. Topla preporuka.

EDIT: Sad odgledao horrible bosses, jedna od boljih komedija u poslednje vreme, ekipa je do jaja(Realno, kevin spejsi najbolji, ali ni ostali nisu loši)

4. http://www.imdb.com/title/tt1334260/
    Dvaput sam gledao ovaj film i niko mi nije rekao zaššto ga smatraju tako dobrim.
    Razgovarao sam sa prijateljima koji visoko cene filmsku umetnost i 80% njih tvrdi da je film izuzetan. Hej, brate, izuzetan!
    Naravno, i meni se sviđa na izvestan način, ali kad god sam u smisleno-besmislenoj raspravi (iskreno verujući da sam duboko potkačio pomenuti film) skrenuo pravac teme na činjenicu da nijedna od "svojevoljno" budućih žrtava davanja organa nije ni na trenutak pomišljala na ma kakvo bekstvo, dobijao sam odgovore tipa: "Jebiga, tako je koncipiran film, da održi atmosferu napetosti do poslednjeg trenutka.", ili: "Previše racionalno razmišljaš o UK, USA filmovima. Navikli su te da očekuješ rasplet događaja po logici koju su ti odavno usadili, ali ovaj te je zajebao..."

5. Jel' gledao neko Chasing Amy što je režirao Kevin Smith?

6. The Ilusionist
    Film je onako, ljubavni je pa je možda meni zbog toga bio njah, ali u svakom slučaju ima odličan kraj! Samo je sve pre kraja Dejan Cukić. Ne znam da li bi ga preporučio, možda ako želite neki ljubavni film da vidite, ali i toga nema baš u nekim većim količinama :/

7. gledao ja chasing amy. smorcina, kao i sve gdje se pojavi glavonja aflek.
    illusionist je dobar, ipak je norton tu, vrijedi.

8. Odgledao sam Super 8, i iskreno, očekivao sam više. Glupa mi priča skroz, to jest, polizana već 1000 puta i smorila me. Čak ni efekti nisu nešto.
    Ali sam zato juče gledao Transformers 3, i moram da kažem da je Optimus Prajm jedan od najvećih glumaca ikada! To morate da pogledate, jednostavno nema mesta skeptičnosti ili mržnji ili tako nečemu, taj robot zaslužuje pažnju.

A evo moje preporuke za film, crk'o sam od smeha koliko je prejak!
    http://www.imdb.com/title/tt1092026/
    Oduševio sma se ovim.

9. http://www.imdb.com/title/tt0118799/
    Gledo sad Life is beautiful, film jebe keve, da jebe keve. Jeste kult, nema šta, ali. Nervira me kad na kraju dođe onaj Amerikanac u sred Italije i srećan zapitkuje onog klinca, ma daj bre, šta? On prošo 4 godine rata i srećan kad vidi klinca kako mu se nacrtao ispred tenka, pa ga još uzima i stavlja u tenk, oće to. Mogli su da nađu neku harizmatičniju ženu od Nikolete Braši, majke mi. Ne mora da bude vrhunska pička, kao Mila Jovovič, ili ko već, al mogli su samo malo, malo simpatičniju žensku da nađu. Inače, ostalo sve jebe,ljubavna priča, žrtva u ratu, humor, sve jebe, Benjini je dobar.

10. Dakle, Watchmen.
    Gledao sam Directors Cut verziju koja traje 3 sata, sad vidim da original traje 2 i po sata. Završio sam ga bez ikakvih problema! U nekim trenutcima imate osećaj da je malo više vremena prošlo, ali to retko. Ja sam se zapanjio kad sam shvatio da sam odgledao skoro 2 sata filma, a da film traje 3 sata ( Iš'o sam u vecu ).
    Film je odličan, pun preokreta, a zadnja scena iako je neugledna i kratka, jebe kad je pogledaš sa distance. Moja ocena 8.3.

11. Being John Malkovich
    Film je fantastičan.
    Potpuno drži pažnju 2 sata.
    Ali ako se malo zamislite, film je neverovatno tužan.
    Džon Malkovič iz ovog filma, a i "njegova" ćerka su veliki tragičari.
    Moja ocena 8.5

12. Don Filozof

Jel' gledao neko Chasing Amy što je režirao Kevin Smith?

Gledao. Film je sigurno najbolji Smitov film uz Clerks kec, pogledaj obavezno.

13. Pišem uz vetar, to je jedan od mojih omiljenih filmova svih vremena. Nadrealzam i originalnost u svom najboljem obliku. Vredi pomenuti da je gluma vrhunska.

14. Pišem uz vetar, to je jedan od mojih omiljenih filmova svih vremena. Nadrealzam i originalnost u svom najboljem obliku. Vredi pomenuti da je gluma vrhunska.

Ja sam ga danas gledao prvi put, i iznenadio sam se prijatno. Nisam nešto očekivao od filma, pa ga nisam ni gledao par nedelja iako sam ga imao na kompu. Film je odličan, ali ne znam baš da l' može da uđe na listu mojih omiljenih filmova.

15. Je l gledao neko Human centipede prvi i drugi dio?

16. ja volim bladerunner

17. http://www.imdb.com/title/tt0482571/
    Danas odgledao, genijalan film, genijalnog producenta. Pobri glumci, dosta poznati, ali ne toliko da pivuku publiku sobom, već filmovom pričom. Misterija je, što je najvažnije, ima pouku na kraju vrhunsku, interesantan i gledljiv. Inače imam zamerke na filmove, ali na ovu jok. Pominje se i gopodin Tesla, nigde ne kažu da je Srbin, ali dobro, ima akcent sa Balkana, ima jednu od bitnijih uloga, glumi genijalca naravno, i nije zloća. Ceo film jebe, preporuka.

18. The Curious Case of Benjamin Button
    Film je odličan, zanimljiv od početka do kraja. Bred Pit.
    Pomalo smešan, pomalo tužan.
    Nego nekako mi se čini da su imali uzora u Vudi Alenovoj ideji, samo su je malo drugačije obradili.
    Moja ocena 8.9

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.