Dakle, filmovi

1. Kad je počeo film na b92?

2. Ajde, brzo! Da znam da l' da gledam...

3. Peeping Tom
    http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0054167/ - mnogo tripozan horor. Fantastična atmosfera, oseća se strepnja u filmu. Ima duh starih horora, za razliku od modernih sranja.

8.2/10

4. Manhattan, klasični Vudi Alen, meni su ti filmovi, iako se vrte slični motivi, mnooogo gotivni, tabirim da skinem još neki.

5. jel si gledao deconstructing harry? meni je on omiljeni od njega.
    purple rose of cairo kažu da je kult.

6. Da, hari mi je najjači, gledam ga uvek kad zakačim na tv-u
    Pređoh malo opus po imdb-u i ispostavlja se da i nisam gledao tako puno od njega, mahom se isti filmovi vrte na Tv-u i poskidao sam poneki od novih i toeto, te ću sad malo da ispravim to.

7. Zero, u tom filmu Meril Strip je prelepa. ♥♥♥

8. Jebem li ga, nisam neki fan njenog izgleda, verovatno sam prekrupno baždaren za njenu ljepotu.

9. skinuo sam jedan noviji od njega, viki, Kristina barselona. glup naziv lol, al mi izgleda primamljivo, neobičan glumački sastav, Penelope kruz scarlet johanson I havijer bardem. vljda je dobar čekiraću sutra.

10. E, taj sam kačio par puta na TV-u, ali nikako da odgledam ceo.
    Takve filmove po pravilu ne skidam nikad, jer kao "gledao sam" LOLO

11. Taj Kristina Barselona je, koliko se ja sjećam, neka vonabi trojka al to ne uspjeva ili se on spetljava sa Penelopinom i Skarletinom pičkom ponaosob, tako nekako biva.
    Neg kad budete imali dan pred sobom, uzmite i Injarituovu trilogiju smrti (Pasji život, 21 gram i Vavilon)

12. koliko masnu poeziju taj čovjek šuta kroz svoj film, zju

13. Taj Kristina Barselona je, koliko se ja sjećam, neka vonabi trojka al to ne uspjeva ili se on spetljava sa Penelopinom i Skarletinom pičkom ponaosob, tako nekako biva.

spojlova mi čovek ZAHTEVAM BAN ODMA

e ja krenuo 21 gram al morao da idem, da odgledam prvo pasji život il nema to veze?

14. I bolje što ti je spojlovao, film je gowno.

15. jeste a? neka odgledaću zbog pičaka, jbg.

16. Hahaha, to je i bio motiv u startu, nije red odustajati sada lolo

17. pa naravno, kad sam rekao neobičan kasting mislio sam neobično ću da ga izbacam na skarlet I penelopu a možda i na bardema, 21. vek je jbg.

18. pa ne znam šta si očekivao od filma čija je radnja smještena u Barseloni i u kojem glume taj Bardem na kog se lože sve žene od pelena do klimaksa i ove dvije zvijeri xd

19. nema veze al bolje ti je da prvo pogledaš Pasji život jer su ova dva blaža od njega - ako se to uopšte može reći za ovu trilogiju