Dakle, filmovi

1. "Amarkord" od Felinija!

2. Od mene par relativno novijih: Blackbook (Zwartboek), Children of Men, Slumdog Millionaire...ne mogu sad da se setim jos nekog, dosta je i ovo.

3. Mnogima je verovatno poznat, ali ja sam ga juce po prvi put gledao:

http://www.imdb.com/title/tt0053198/plotsummary

"400 udaraca", film koji je zapoceo francuski Novi talas krajem pedesetih i pocetkom sezdesetih.

4. Zar Novi talas nije započeo "Do poslednjeg daha"?

5. Blues brothers, Blues brothers 2000,meet the spartans,disaster movie, epic movie...
    Posto vidim da svi stavljaju neke mracne drame i tragedije da vas razveselim

6. Da li je neko gledao Avatar?Zanima me, zato što, mu zasad, zarada iznosi preko milijardu dolara.

7. Ene, gle stvarno!Hvala.

8. Johnny Got His Gun je verovatno najbolja antiratna drama koja je ikada snimljena. Snimana po knjizi Daltona Tramboa ona prikazuje sav besmisao ratovanja i na najsuroviji način oslikava tanku liniju između života i smrti. Za one sa istančanim filmskim ukusom film je svakako za ne propustiti.

9. @Mastrixt
    Јел су из тог филма узети делови за овај спот:
    http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc ?
    А што се тиче мојих омиљених филмова:
    Back to the future(сва три дела-обожавам тај филм);
    Cube;
    With honours;
    In the mouth of madness(ово морате погледати);
    Ван хелсинг;
    И још доста тога,ал ово је врх моје листе.

10. @Др Јанковић
    Da. Film je prvi put prikazan 1971. godine ali je ovaj spot iz 1989. pomogao njegovu bolju promociju. Ovim spotom film je doživeo ponovno rađanje tako da njemu duguje na svojoj popularnosti kod mlađih generacija. Eto šta znači marketing.

11. Барем је филм тако допро до млађих генерација.Сад ме стварно интересује какав је.
    А што се тиче домаћих филмова...Можда се неће сви сложити са мном,али моји апсолутни фаворити су,,Црни бомбардер'', ,,Тамна је ноћ'', ,,Ни на небу,ни на земљи'', ,,Велика фрка'', ,,Лавиринт''...Наравно,класици попут,,Маратонаца'', ,,Ко то тамо пева'' и сл. се подразумевају,не толико због самих филмова,већ и због тога што се њихове реплике препричавају годинама.Можда их јесмо погледали бар 100 000 пута,али,кад год их репризирају,само седиш и ишчекујеш кад ће ко да каже своју реплику.

12. 24h party people film

13. Ufff taj film je mnogo dobar.
    Bar prva polovina sa Joy Divison.

Ljudi, hitno mi treba Crna Marija! Zna li neko gde mogu nabaviti?

14. mnooogo je dobar, ceo je vrhunski.

Ali nemam crnu mambu, sorry.

15. Imam ja a imas dvd verziju izasla je pre mesec-dva

16. Film Taken je sr*nje, ali barem tip neprestano ubija siptare (da, siptare) u Parizu.

17. 13 Tzameti, u prevodu "Trinaest", je film sniman u francusko-gruzijskoj produkciji. U igri koju organizuju ljudi sa viškom para ljudski život ima vrednost uloga na tiketu. Igra je slična ruskom ruletu u kojoj učestvuju ljudi, svojevoljno ili mimo svoje volje (uglavnom sa dna društvene lestvice, ljudi bez pare i dinara, narkomani, ludaci), a zarad pružanja mogućnosti njihovim "gazdama" da zarade velike pare.

Vredi ga pogledati, dobar je film. Evo i trejlera koji je pokriven sa "Dust in the wind" od Scorpions-a. Pesma jako dobro ide uz film.

http://www.youtube.com/watch?v=UyJmygIwX6s

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.