Dakle, filmovi

1. Headhunters, odličan film, nestandardan, nešto novo, nešto divlje.

+1 Obavezno pogledati, neviđena trilerčina.

2. Букмаркован Хедхунтерс, о чему причате какав WW2 филм, нисам у току?

3. Nije WW2, već WWZ, World War Z.

4. Oho, neko prati moje predloge na fb, hnjohnjo. :)

5. ja pratim FRrecenzije, je l' imaš još neku stranu?

6. Ne, dosta je i ovo. Hvala. :)

7. Podržavam Headhunters, pokidao.

8. http://www.imdb.com/title/tt0113409/

Ово планирам у скорије време опет да погледам. Јбт, има оцену 7, а филм јебе кеве. Мени у топ10 хорора.

Такође. Апсолутна препорука, гледао сам га бар 10 пута, никад не досади.

9. I od mene preporuka za ovaj iznad, odličan film.

10. Gledao u bioskopu Elizijum, pa ko se nećka, neka svakako pogleda. Dobar film, ali samo letnji hit. Reditelj smorio sa bogati-siromašni paralelama upakovanim u SF. Suviše "zemaljska" priča za jedan SF čiji je naziv filma objekat van Zemljine orbite. Opraštam mu, ipak je iz Južne Afrike.

Nadam se da će u bliskoj budućnosti napraviti neki SF gde je odavno Zemlja sravnjena sa zemljom (?!?) i da svi likovi budu istog materijalnog statusa.

11. http://www.imdb.com/title/tt1457767/?ref_=sr_1
    ZNACI ODLICAN, ne znam jel zato sto sam se bio oladio davno od horora pa ovaj pogledao nakon dugo vremena, ali je film odlican od pocetka do kraja...znaci svako ko voli horore veeelika preporuka

12. World war Z sranjčuga nebeska. Odakle da počnem...
    SPOJLERI KO NIJE GLEDAO!!! SPOJLERI!!! Nemoj da bude da nisam reko. Mada i ne mora da gledate ovaj kurac od filma.

Početak i nije bio loš, čak je i obećavao. Doduše Bred stvarno ko kojekakav majmun, derpe itd. Al ono kad onaj naučnik klinja sere o prirodi kao serijskoj ubici pa to je nešto najgluplje što sam u video u filmovima pa ima već poduže. Znači kao neki njegov monolog nadahnut on kenja a ono budibogsnama. Baš sam bio srećan kad je mali degen poginuo na onako debilan način. Onda scena u Izraelu, ej pazi molim te nagrunili zombiji preko zidine visoke u pizdu lepu mateinu a ovi poslali jedan helikopter sa dva vojnika da pucaju na njih. A tek što znaju da su im zombiji sa druge strane a oni ništa ne rade. Znači niđe veze. Al kad su im već nagrnuli na zid zašto nisu bacili neki napalm tako neki kurac, opraše malo iz aviona taj deo i pogoreše zombiji dok kažeš keks. Nači sranjo. Onda otfikario lik ruku onoj ribi ono malo štrcnulo on je zavije i krene da joj menja zavoj 10 minuta kasnije u avionu i naravno ni trunka krvi, zacelilo sve to. Magičan neki zavoj, zaustavlja krvarenje iz amputirane ruke u roku od odmah. Dobra im je ona fora sa bolestima, jer sam već očekivao da će Ameri po svom dobrom običaju da porokaju pola planete. Bred Pit razočarao skroz. Ima još gomilu sranjo predvidivih scena kao ona kad je morao da mu zazvoni mobilni kad su išli do aviona, morao je tu neko da pogine ne bi to bilo to. Sve u svemu golemo sranjo za ocenu 5/10.

13. http://www.imdb.com/title/tt0090163/
    Uznemirujuće, provokativno, šokantno, morbidno, uverljivo, realistično, depresivno.

14. http://www.imdb.com/title/tt0090163/
    Uznemirujuće, provokativno, šokantno, morbidno, uverljivo, realistično, depresivno.

Threads je neka vrsta rimejka/omaža filmu War Game iz 1965, takođe BBC produkcija. Ovaj film je bio zabranjen za emitovanje na televiziji, ali i u bioskopima, da bi posle godinu dana dobio Oskara za najbolji dokumentarni film. Surovo realan i brutalan, pokazuje koliko se, pored silne pripreme i redovnih vežbi sve raspada po svim šavovima čim izbije nuklearni rat.

15. Da, čuo sam za njega, ali rekoh ajd da skinem ovaj jer je noviji. Ne znam baš da li, posle ovoga, imam volje da skoro gledam nešto sa sličnom tematikom.

16. Је л' има добрих пички у филму?

17. Da, čuo sam za njega, ali rekoh ajd da skinem ovaj jer je noviji. Ne znam baš da li, posle ovoga, imam volje da skoro gledam nešto sa sličnom tematikom.

Sačekaj godinu dana pa onda gledaj :-)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.