Dakle, filmovi

1. Evo ti...

SRCULENCE♥
    R
    C
    U
    L
    E
    N
    C
    E

2. HVALA
    V
    A
    L
    A

:(zvezdica)
    (zvezdica)

Nemojte zajebavati, čovek nije dolazio skoro godinu dana, nije u toku.

Dovoljno je da ne navratiš dva dana na forum, i već nisi u toku :)

3. GLEDAJTE KUNG FURY
    Traje pola sata, ima ga na jutjubu.
    PREJAKA JEBENA STVAR VERUJTE AAAA

4. Kung Fury je sjajno realizovano ludilo, ali samo za ljude koji su odrasli osamdesetih, ili se pale na njih ko oni hipsteri raspali, ali ni oni ne kapiraju skroz, čak ni s vokmenom na glavi.

5. Не мора да значи, довољно је да си иоле упознат са културом осамдесетих.
    Али што више познајеш биће све боље, наравно...хахаа

Свакако, нити се ложим на то нити сам тад одрастао, али сваки забрекли интернеташ, а има нас таквих овде подоста, контам да ће схвстити поенту.

Прејако је

6. Ahahahaha Romtal Kombat je kobjasnijo.

7. Armine '67, stavio sam godinu sinovog krštenja. Pozdrav

8. irreversible

Gaspar Noa jebe uzduž i popreko. Gledajte Enter the void

9. king fjuri je preludo govno jebeno
    a što bih morao poznavati kulturu osamdesetih, meni je sasvim dovoljno da znam da je to šitčina od decenije.

10. Realno, znaš za te šiteve iz tog doba i dovoljno je ludo da bude presmešno...hahahahaha

11. na koju foru ovo ima 6,7 http://www.imdb.com/title/tt0985694/ ?
    gledam žanr sad reko možda je komedija šta znam ja sam pesimista kad ono krajm triler akšn dobro to sam znao da je a bukvalno sam imao sa 14 godina mišljenje da je ovo najveća sramota na svetu u istoriji kinematografije ikada ever .čeko sam pola filma da se završi reko jel reklama neka kad će kraj više kakvi su ovo potezi kamere šta je ovo jel sprdnja neka oće izaći rokeri s moravu da izvedu skech sa macom onako zagrljeni ko u kolu zajedno sa mačetom a jesika alba da isuče mačetinu kitu naposletku pa da napokon svi svatomo o čemu je reč i kakavo je ovo ostvarenje al ne lezi vrazhe...
    hahha machete hahaah machete jebeni kakva njushka oblanda kosa kao metla a grudi smežurane kao kurac posle 10og drkanja pa bačen u led machete je opasan nije mu sigal ravan pogled oshtriji od stakla ima moja baka se uplashila dok je gledala haha presakla je vrat haha njega su u kraju sigurno zvali buzdovan je je mnogo jak on je prebio bicepsa i uzeo mu polomljene zube i stavio u teglu na vrh kredenca u podrumu koji je hladniji od kitovih muda ali je i to izdrzhao bez po muke a sttepenice su jako strme tamo dole ali je za sekund već bio gore i onda je bacio pogled tipa razoružavajući ka kameri i promrmljao sebi u bradu moram da ubijem nekoga jer,ja sam opsan,mnogo sam opasan i onda se kamera ugasila ali kažu da su namere mačetine ostale nepromenjene .machete je otishao u prodavnicu po cigare radnica mu je rekla da nema u tom trenutku je doshao vlada sa pishtoljem na vodu i reko ovo je plachka a machete mu je kroz levu notdrvu izbacio pluća koja su još bila topla i žilava ali brzo je to sve uradio tako brzo da radnica nije to mogla evidentirati golim okom a lesh je vech bio u oblizhnjem kanalu a machete je trljao shake nakon efikasno odreadjenog posla i baci žvaku nesrecnici sa trafike u malom meksiku da je on machete a ova se nije dvoumila kaže najvishe sam zhelela da imam polni odnos sa ronaldinjom a jednio bolje od toga bi bilo sa machetem on uskochi u trafiku i krene sa radom i sve novine sa rafa popadashe te machete vidi poternicu sa imenom svojim nije časio časa već iskoči iz trafike i ode u policiju da lishi zhivota celu stanicu i to iskluchivo deliczem stakla ali ne bilo kojim vecz onim koji se odlomio sa ogledala majke koju je stigla nepravedna ruka policajca on je jako principijelan i metaforichan staklo za njega prestavlja mnogo vishe od komada vapaja to je i simbol boljih vremena, porodice, jedinstva hijerarhije nesrechnog detinjstva u kojem se uvek raplakan ogledao umiven suzama u tom istom ogledalu ali rekao je sebi mogu ja to nići ću ja u velikog choveka i tako i bi machete je mogao sa 18 shto niko mogao nije oca svoga pepelom zalivashe od kohibe otac srechnom smrchu okoncha zhivot ali za machetu je staklence mnogo vishe i od toga ono je kichmeni stub njegovoig egzistencijalnog progresa koji kao takav chini gro njegovog postojanja koje je bilo bodlikavo nikako mekano kao rosna trava prolećna koja je neghativnu sliku usadila u njegovom mozgu jer je tu prvi put kao dete ugledao krv- krv koja se slivala niz trulu lobanju prodavacha cedeova sa geteaom SA i ultrahardkor akcionim-krajm filmovima u kojima je i sam sudjelovao nekada kada je bio stariji a sada nije jer je mladji za razliku od proshlih vremena kada je bio stariji u odnosu na taj momenata kada nije a jeste bio nekada i tu se pojavi policajac sa beverli hilsa te ga machete pogodi preciznim hicem machete sa udaljenosti od preko 130 metara pravo u chelenku a ovome nishta nije ostalo drugo sem da poljubi asvalt koji se nalazio u neposrednoj blizini a plochnik ostavi moguchnost izbora oce li mu glavu rascopati ili vrat slomiti a machete je pao sa vrha zgrade choperom i poche pucati pumparom po zhgadiji i okonča ambis i vrati bubreg onome shto je hteo da oplachka trafiku na centru dok je lezhao u kanalu i opet neprimecheno prodje pored radnice opet je sve uradio tako nechujno tako brzo tako kakvoćno da ni spomenka moja komshinka ne bi tako mogla u svojim plishanim papuchicama kako je ona bila dobra žena ali vukajlija nije mesto za ispoljavanje emocija mada ću ipak reći da sam je gotiviju čvrsto ne zbog drugara nego zbog nje same bila je dobra žena machete je nafilovao krofne albine i ona preinači se u albino vrstu i otada je nezovu džesika alba nego albino hahah razumete prekrio je spermom koja je ukorichena u roku od 20 sekundi i toliko su naslage cvrste bile da se nisu mogle sanirati ni mačetom hahah
    sjajan film

12. Srbendo, de ponovo napiši, ništa te ne čujem.

13. o maceti je napisao burazer 200000 karaktera au

14. na koju foru ovo ima 6,7 http://www.imdb.com/title/tt0985694/ ? gledam žanr sad reko možda je komedija šta znam ja sam pesimista kad ono krajm triler akšn dobro to sam znao da je a bukvalno sam imao sa 14 godina mišljenje da je ovo najveća sramota na svetu u istoriji kinematografije ikada ever .čeko sam pola filma da se završi reko jel reklama neka kad će kraj više kakvi su ovo potezi kamere šta je ovo jel sprdnja neka oće izaći rokeri s moravu da izvedu skech sa macom onako zagrljeni ko u kolu zajedno sa mačetom a jesika alba da isuče mačetinu kitu naposletku pa da napokon svi svatomo o čemu je reč i kakavo je ovo ostvarenje al ne lezi vrazhe... hahha machete hahaah machete jebeni kakva njushka oblanda kosa kao metla a grudi smežurane kao kurac posle 10og drkanja pa bačen u led machete je opasan nije mu sigal ravan pogled oshtriji od stakla ima moja baka se uplashila dok je gledala haha presakla je vrat haha njega su u kraju sigurno zvali buzdovan je je mnogo jak on je prebio bicepsa i uzeo mu polomljene zube i stavio u teglu na vrh kredenca u podrumu koji je hladniji od kitovih muda ali je i to izdrzhao bez po muke a sttepenice su jako strme tamo dole ali je za sekund već bio gore i onda je bacio pogled tipa razoružavajući ka kameri i promrmljao sebi u bradu moram da ubijem nekoga jer,ja sam opsan,mnogo sam opasan i onda se kamera ugasila ali kažu da su namere mačetine ostale nepromenjene .machete je otishao u prodavnicu po cigare radnica mu je rekla da nema u tom trenutku je doshao vlada sa pishtoljem na vodu i reko ovo je plachka a machete mu je kroz levu notdrvu izbacio pluća koja su još bila topla i žilava ali brzo je to sve uradio tako brzo da radnica nije to mogla evidentirati golim okom a lesh je vech bio u oblizhnjem kanalu a machete je trljao shake nakon efikasno odreadjenog posla i baci žvaku nesrecnici sa trafike u malom meksiku da je on machete a ova se nije dvoumila kaže najvishe sam zhelela da imam polni odnos sa ronaldinjom a jednio bolje od toga bi bilo sa machetem on uskochi u trafiku i krene sa radom i sve novine sa rafa popadashe te machete vidi poternicu sa imenom svojim nije časio časa već iskoči iz trafike i ode u policiju da lishi zhivota celu stanicu i to iskluchivo deliczem stakla ali ne bilo kojim vecz onim koji se odlomio sa ogledala majke koju je stigla nepravedna ruka policajca on je jako principijelan i metaforichan staklo za njega prestavlja mnogo vishe od komada vapaja to je i simbol boljih vremena, porodice, jedinstva hijerarhije nesrechnog detinjstva u kojem se uvek raplakan ogledao umiven suzama u tom istom ogledalu ali rekao je sebi mogu ja to nići ću ja u velikog choveka i tako i bi machete je mogao sa 18 shto niko mogao nije oca svoga pepelom zalivashe od kohibe otac srechnom smrchu okoncha zhivot ali za machetu je staklence mnogo vishe i od toga ono je kichmeni stub njegovoig egzistencijalnog progresa koji kao takav chini gro njegovog postojanja koje je bilo bodlikavo nikako mekano kao rosna trava prolećna koja je neghativnu sliku usadila u njegovom mozgu jer je tu prvi put kao dete ugledao krv- krv koja se slivala niz trulu lobanju prodavacha cedeova sa geteaom SA i ultrahardkor akcionim-krajm filmovima u kojima je i sam sudjelovao nekada kada je bio stariji a sada nije jer je mladji za razliku od proshlih vremena kada je bio stariji u odnosu na taj momenata kada nije a jeste bio nekada i tu se pojavi policajac sa beverli hilsa te ga machete pogodi preciznim hicem machete sa udaljenosti od preko 130 metara pravo u chelenku a ovome nishta nije ostalo drugo sem da poljubi asvalt koji se nalazio u neposrednoj blizini a plochnik ostavi moguchnost izbora oce li mu glavu rascopati ili vrat slomiti a machete je pao sa vrha zgrade choperom i poche pucati pumparom po zhgadiji i okonča ambis i vrati bubreg onome shto je hteo da oplachka trafiku na centru dok je lezhao u kanalu i opet neprimecheno prodje pored radnice opet je sve uradio tako nechujno tako brzo tako kakvoćno da ni spomenka moja komshinka ne bi tako mogla u svojim plishanim papuchicama kako je ona bila dobra žena ali vukajlija nije mesto za ispoljavanje emocija mada ću ipak reći da sam je gotiviju čvrsto ne zbog drugara nego zbog nje same bila je dobra žena machete je nafilovao krofne albine i ona preinači se u albino vrstu i otada je nezovu džesika alba nego albino hahah razumete prekrio je spermom koja je ukorichena u roku od 20 sekundi i toliko su naslage cvrste bile da se nisu mogle sanirati ni mačetom hahah sjajan film

Tako je brt,svaka ti je na mestu !!!

15. ja mislim da je to usper film a insepš mi je nekako bzvi, ali naravno svako ima prava na svoje mišljenje :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16. Krle96
    Armine '67, stavio sam godinu sinovog krštenja.

Na šta je država spala, sin mu 96. godište, on upisuje vojnu akademiju....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.