Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. kako ćemo da sviramo Smak bez dva bubnja? to ne ide...

2. E, ljudi svaka čast vam za cimanje oko jamminga - znam da koliko je to maltretiranja!

A sad jedna mala digresija!

Ne bi da ispadne kao neko reklamiranje, ali moram da podelim sa zainteresovanima. Ni meni se nije sviđala ta serija, ali sam onda dobio priliku svirati na jednom od modela i ispalo je da gitara veoma interesantna i laka za sviranje!
    Čak je i vrat odličan za kojekakva soliranja i bez problema se mogu svirati razne "slešovske" fore do poslednjeg praga...

Pa ko ima kinte (mada je za taj novac ova gitara baš jeftina!), neka izvoli!

P.S.
    Samo bi još dodao jedan detalj koji je nastao takođe iz direktnog iskustva - Ovation gitare su zaista izdržljive, pa im sviranje u hladnom, vlažnom, vrućem i sličnom baš i ne predstavlja problem, kao ni (slučajno) udaranje u razne stvari...

http://www.youtube.com/watch?v=q_oaEwHIg3g

3. Eh, da ja imam pare za to.. To bi bilo jako kul. Ali sam se i za onog mog Ibaneza levorukog krpio dve godine skoro. Koju sam inače i kupio kod vas u Krsturu, a ako si ti čovek sa videa, onda se mi znamo odavno!

4. Арборе, а колико кошта ово задовољство?

5. Ako sam dobro upamtio cenu - 395 evra. Međutim, u poređenju sa gitarama istih cena, ova mi je puno interesantnija...

Ali kažem, nije u pitanju reklama, već čisto da upozname ljude sa ponudom, pa ako neko ima mogućnost da se obezbedi za sledećih 10-15-50 godina...

6. Džemeri, morate se izjasniti u koji ćemo studio, zbog rezervacije termina.

7. I koja će biti satnica, to jest i koliko ćemo biti, i od kada do kada.

8. ja mislim da je dovoljno 4 ili 5 sati... Meni je svejedno zaista koji je studio, ionako ne znam da sviram :D

9. Evo predloga:Da uzmemo 6 sati u studiju u Surčinu, da overimo i to mesto. Recimo od 14-20 h.

10. Malo off topic - jel zna neko akorde pesme "Vampiri - Pokloniću joj nebo"
    Ako ne, oni obdareniji (sluhom) neka je skinu, vama je to očas posla, a meni će da znači puno :)

11. Ljudi svaka vam cast, sto se cimate oko svega toga...da sam iz Bg-a dosao bih samo da vas upoznam, ali posto sam tek poceo da ucim da sviram, ocekujte me sledece godine ;)

12. Pa ko je rekao da smo svi mi iz Bg-a? Ja sam iz Kule, na primer.
    :D

13. daj šomi nemoj srat, hoću da upoznam i sviram sa bratom Radeistom :D

PS... jedva čekam svirku JEBOTE!! :D

14. I niko da se javi osim nas trojice. Pomerio sam majstore koji mi rade krov za nedelju zbog džema, a niko da potvrdi dil.

15. ma doći će ljudi ne brigaj... reko je džimi da dolazi 90 posto, dolazimo nas trojica, trebo bi i čak da dođe... biće ljudi

16. Dolazim ja sa dva ortaka. A gde ćemo, tamo kod Jezivog ili u Surčin?

17. Aj da probamo Surčin, da vidimo kako je. A sledeći put idemo ovamo:
    http://www.studioorange.rs/media/fckdir/image/s1resize.jpg

18. Surčin dakle... a mogli bi i drito tamo :D

19. Silni brate moj, sad me jebu mrtvi ispiti, al cim prodje jebeni ispitni rok, dolazim :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.