Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Orange i nije nesto. Probajte Chainsaw.

2. Elem, da se pohvalim sa novom pesmom i načinom na koji sam je radio.
    Spustio sam se na C# štim i izmislio 4-5 novih akorada za pesmu, tako da sam jako zadovoljan vrlo. Tamo je i lirika, pa bacite koji koment, da čujem mišljenja.

Bez komentara o kvalitetu zvuka, jer snimam sa kineskim mikrofonom od 20 dinara - i to je tužna istina.

http://soundcloud.com/chavez90/chavez-relentless-ballad

EDIT: Ne znam koji kurac je ovo šuštanje, nilo ga bilo na snimku kada sam puštao, ali kad sam promenio format fajla, onda je izgleda počelo, jebiga.

3. Втф?

Ma mislim na studio Orange, onaj u bloku 11, kod hotela jugoslavije. Najbolji u gradu vam je Chainsaw studio, kod Vukovog spomenika. Bio sam u oba, razlika je vidna. U Chainsawu su bolja pojačala i bubnjevi, a i uredniji je i veći.

4. Fina je ova pesmica Chavez.

Filozofe, upravo sam hteo da pitam ovde da li neko zna studio negde u širem centru grada (ili blizu tome), a da je veliki, pošto nas ima horda u bendu, pa smo prerasli sadašnji studio... Ali ako je Chainsaw veći od Orange-a, to je prava stvar. Samo mi reci koja je cena termina?

Edit: Ok je, zvao sam i raspitao se :) Hvala na ideju u svakom slučaju :)

5. Čavez jebote ti si tamo iznad NS, kod Vršca? o.O jel ideš busom ili kolima?

6. Vozom. Iz Kule sam, to je nekih sat vremena do NS-a kolima. 70-ak km recimo.

7. Ubacio sam gitaru u Open G i jebem Rolling Stones-e i bluz ko lud. Open G jebe!!!

8. Najbolji u gradu vam je Chainsaw studio

Добра опрема. Маршалове главе и кабинети, по два у свакој соби за гитаре, Берингер појачало за бас, океј микрофони, океј бубњеви, јефтино пиво, можеш њихове инструменте за џ да узмеш, имају каблове и све што ти треба. Само мислим да је два сата 700 ђунти.

9. Mnogo para... Jel dolaziš Đimi?

10. Bosanova na akustari jebe! Danas sam naucio frazu od 16 taktova od ortaka koji objasnjava bosu i ostalu brazilsku jebacku muziku i vec su zenke pocele drugacije da me shvataju, iako naravno sviram gitaru k'o coravi indijanac dugmetaru :)

11. Трећег? Свратићу.

12. jupi, jel sviraš? eto jezivi vidiš da će biti havariija ljudi... samo, ja moram sa čakom da idem jer ne znam gde je studiio...

13. Gde na kraju idemo? U Surčin, gde su bubnjevi raspadaju, daleko je, ali jeftino. Ili negde drugde?

14. rekli su u surčin, valjda tamo... mada ja sam više za bolji, skuplji ali i studio koji ima ok opremu...

15. Samo da bude D štim!

16. Ja sam sad u open G i ne menjam do daljnjeg! :)

17. daj dogovorite se jebote -.- drago, koga dovodiš? šta sviraju?

18. Ja dovodim dva ortaka, jedan je onaj od prošli put, znaju ga Chavez i Jezivi, a dolazi još jedan. Obojica sviraju gitare relativno dobro. Ustvari onaj jedan kida, drugi isto.

19. Ja dovodim dva ortaka, jedan je onaj od prošli put, znaju ga Chavez i Jezivi, a dolazi još jedan. Obojica sviraju gitare relativno dobro. Ustvari onaj jedan kida, drugi isto.

-A u cemu je razlika izmedju njih dvojice?
    -Pa jedan svira belog strata.
    -A drugi?
    -Isto!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.