Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Sjebao? Iskrivio ili šta?

2. ne, nego je nesto prslo tako da nemam vise onaj polozaj da su oba magneta ukljucena. jednostavno ga preskoci kao da ne postoji

edit: sad uopste i ne radi, ispao iz nekog lezista valjda. ko mlohava cuna je -.-

3. Samo drndaj, naći ćeš :)

4. drndao i sjebao jos vise :(
    jel mogu ja da je otvorim i da probam da namestim ili da nosim kod nekog ko se razume u to?

5. Pa ako imaš nekog ko se razume u elektroniku, nek ti on vidi, možda je nešto puklo, pa nek ti zalemi ili šta već.

6. ma razumem se ja pomalo u ekektroniku i lemljenje, al ne bih da nesto sjebem. moracu naci nekoga, fala cace :)

7. Što se tiče kandži, ako ti je NS usput mogu ti preporučiti radnju u Radničkoj ulici (drži Srđan iz Blues Hammer-a). Tamo su donedavno imali baš takve bijele Jim Dunlop-ove trzalice za palac, s kakvim svira i Emanuel.

Био сам данас тамо и немају. Е онда нигде нема! Још ми рече човек да тако стигну једном у никад и онда се распродају за 1 дан. Ти бокца!

8. Јесте слушали некад овог цара? Диви га како свира!
    http://www.youtube.com/watch?v=ikHI7_PMFNc

9. Kako nisam! Jedno vreme sam se lozio da sviram tako, al' ne ide x)

10. Izvinite - bio pogrešan video, pa sam obrisao!

Evo jedne ultra kratke lekcije za akustičare:

http://www.youtube.com/watch?v=7AU3FDbDZ8s

A izvolite i link koji je ustvari trebao biti predhodno postavljen:

http://www.youtube.com/watch?v=zZN1puUwH0c

11. ja bi rek'o fender, al probaj obe pa koja ti vise odgovara
    i da se malo kurcim, sam sam zamenio prekidac na gitari i sad sam faca :D

12. A to je problem :) ne mogu da probam :) Kupujem preko neta :) Ali imam vezu za mitros...

13. Инструменти не би требало да се купују преко нета без пробе. Нарочито ти јефтинији, пошто код таквих квалитет варира од примерка до примерка.

14. Колико је поудзано набављати половне миксете и гитарска предпојачала преко нета? Питам у име колеге музиканта.

15. to ti ne bi preporucio, al ako vec kupujes tako onda je bolje da te posavetuju ovi sto se razumeju u klasicne gitare :)

16. Ја искрено ништа од тога не бих смео да купујем тако 'наслепо'. Чак и кад напишу да је ново и ради беспрекорно, чак и кад на фоткама изгледа као ново, у 95% случајева није ново и не ради баш беспрекорно. Мада, има и поштених људи који наведу сваку фалинку, укључујући и најситније огреботине. Најбоље је отићи и пробати.

17. Ја искрено ништа од тога не бих смео да купујем тако 'наслепо'. Чак и кад напишу да је ново и ради беспрекорно, чак и кад на фоткама изгледа као ново, у 95% случајева није ново и не ради баш беспрекорно. Мада, има и поштених људи који наведу сваку фалинку, укључујући и најситније огреботине. Најбоље је отићи и пробати.

Imam lika koji zna jednog iz mitrosa :) pa kaze kad zelim da kupim samo ga cimnem i on ce da ode da isproba gitaru za mene i recice tom liku da je posalje :)

18. Ja stvarno nemam pojma o gitari i akordima,imam gitaru i zbunjena sam,ne znam od čega da počnem.Ako bi neko mogao da me uputi u sami početak,bila bih veoma zahvalna.A iskreno,mrzi me da pregledam 141 stranicu.

19. Pa jel oćeš ozbiljnije da sviraš ili da se mangupiraš?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.