Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Au svi imaju nekog komsu koji zna nesto u vezi gitara, meni najbilizi gitaros je preko dva brda a deda zaboravio kako se gitara drzi a a komoli kako se svira.

2. Remac, ako je kopija Buleta koji nov košta oko sto evra, možda i manje, onda bih mu ja ponudio 20 evra. :))

Loše si ga razumeo, to je kopija Fender Stratokastera. Koliko je stara?

3. ma da,znate 2-3 akorda i odmah znate da svirate gitaru...jadnici...

4. @Teski smarac ja znam 6,ha! bolji sam od svih vas!

5. ne znam koliko je stara, par godina, ali mu stoji zapakovana citavo vrijeme, bas sam gledao, nigdje nije ni zere ogrebana. Ovakav isti kod nas u FIS-u kosta 200 eura, bas sam gledao.

6. Ne znam, ja znam da ovde košta oko 100, bar je koštao ranije...
    Nemam pojma, možeš da spustiš cenu za 25-30%, teško da ćeš dobiti za manje.

7. mislim, nije losa gitara, nisam ja neki svirac pa da mi treba neka ultra dobra gitara. Ako ga uspijem namoliti da mi proda onda mi daje i mini procesor, dobar za pocetak za zajebanciju

8. Dobra je gitara, čak može i da se modifikuje i bude odlična i za ozbiljnije sviranje.

9. Оде жица! Дете јој јеебем

10. Zna li neko gde ima da se nadje akusticna za levake? Ja sam rodjeni desnjak, ali sam levak za gitaru, a nasao sam samo elektricne i to par modela...

11. Moze samo obrtanje na vecini akustara jer im je telo simetricno, a npr. kod fendera mislim da bi bilo malo nezgodno ili kod nekih drugih modela koji nisu isti i sa leve i sa desne strane.

12. Nisam siguran da je baš samo tako, s obzirom da je kobilica malo nakrivo postavljena, i to onako kako odgovara dešnjacima

13. Једно банално:
    Има ли ко искуства са Ernie Ball жицама за акустичну? Јефтиније су дупло од ''дадарија'', а не чине се лоше. И још једно, има ли велике штете ако не погодим дебљину жице коју мењам са овим које су на гитари? А не знам које су.

14. Nisam siguran da je baš samo tako, s obzirom da je kobilica malo nakrivo postavljena, i to onako kako odgovara dešnjacima

Nema to nikakve veze. Jedini problem koji možeš da imaš je da te žulja. :)

И још једно, има ли велике штете ако не погодим дебљину жице коју мењам са овим које су на гитари? А не знам које су.

Ma jok, samo promeni sve žice, da budu iz istog kompleta.

15. Oce neko da mi linkuje ili iskuca tablature za pesmu Bleak House- Rainbow Warrior ako ima ako nema jebi ga...

16. Сад сам одслушао, почиње као санитариум од метал'ке, па укомпонуј нешто..

17. @Vizard ima dosta dok prodje dok ja to ne ukomponujen, the most komplikovana pesma koju znam je Dust in the Wind tako da dok doguram do tog nivoa da skidam po sluhu ihahahj. :)

18. Једна молба: је л' може ко зна да ми написе акорде у овој песми http://www.youtube.com/watch?v=P-B3CD_rvJ4
    Тражио, тржио и нигде да нађем. Ја је свирам, вртим оне Ф-ове, то увек шљака, али волим кад сам прецизан, а немам баш толко истанчан слух да провалим сам који су. :))
    Гарант су неки лаганини. Ето,па ако је неко вољан, био бих захвалан :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.