Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Шкољка зашто да не. Иначе сви утисци по гитарошким сајтовима о тој педали су такође позитивни, не сумњам ја да је добра, него су ме ова друга питања мучила.

Хендра не би никад добијо онај брутални тон са Електрик Лејдиленда нпр, да се није наложијо на Заппин звук и почо сличне педале да користи.

Управо, сличне, а замисли да је снимио Лејдиленд уз помоћ ваха и "Френк Запа ДЕЛУХЕ овердрајва", не би било шмекерски ич.
    :))

2. nigersi gleajte sta sam napravio
    http://soundcloud.com/moma01/pesma
    minut i po snimanja sa mobom, 15min dok sam spojio ( tempo i dalje ne valja..)
    ko pogodi koje 2 pesme sam iskoristio dobija TRZALICU XDD

3. To, Moma objašnjava u svom stilu! Stvar jebe. :)

4. Почетак ми личи на "Злу ноћ" од Освајача.
    :)))

5. Auu brate, zajebao si i Dilindžere! :D

6. Dethklok - awaken
    CoB - hate crew deathroll
    ;D

7. I pretpostavio sam da je tako nešto uzjebano! :D

8. Како се напаја више педала, ако нису у оквиру педалборда? Адаптерима или има практичнијег решења?

9. Има практичнијег решења, постоји адаптер са неколико излаза. Али кошта 50-60 евра. Било у Митросу, чек, сад ћу да нађем...

10. Ае молим те сад имају неки али 12 хиљада, то ми је далеко ван домета...

11. Уроше, контам да је најлакше да им шибнеш батерије, дуго трају и немаш цимања са кабловима.

12. У ствари, кошта мало више :Д
    http://www.mitrosmusic.com/proizvod/3275-Jim-Dunlop-DCB10E-EURO-DC-BRICK/

Нису батерије баш згодне. Користио сам батерије пар пута за Marshall Jackhammer педалу, оно је ЈЕЛО струју. 5-6 сати свирања и готово.

13. Дај Џими је л' могуће? Мени је фазон 6 месеци трајала батерија.

14. Зато ја још увек свирам гусле.
    Волео бих да будем и гитариста.

15. И као и обично кад Урке има добар план, кууурааац.
    Гамбињо ни ја немам добро искуство са батеријама.

16. Дај Џими је л' могуће? Мени је фазон 6 месеци трајала батерија.

Јебемлига. Можда ниси много укључивао, можда ти је смањен био аутпут, па си га појачавао на појачалу. Све зависи. Мени је трајало толико, обично сам имао гејн на 3 сата окренут, волјум на максимум.

17. Немам појма Џими, давно је то било, сад цепам са адаптером па немам појма.

18. Урке, одеш код неког ЕТФ-овца да ти направи трафо тако да има 5-6 излаза по 9 волти и мирна бачка. Завршиће ти то за 30, 40, 50 јура максимум. Или у неку електронску радњу.

19. Мораћу да се распитам, оно са више адаптера ми делује непрактично.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.