Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Сто посто је Пацифика онда. Видим чудно ми, врло би атипично било да свира Ибанез.
    Фала. :)

2. Možda je i Džekson, on ima takvu glavu.

Mada mi je neverovatno da Santana svira Džekson. :)
    A i ne znam da Džekson ima ovakav model. :)

3. Možda je i Džekson, on ima takvu glavu.

Sto bi onda bio Dzekson xD

4. Pozdrav svima! Interesuje me vase misljenje o Ibanez modelima ART80 i ART120...takodje bih voleo da mi preporucite neku lepu solazu za akusticnu gitaru...:)

5. Za gitaru - joj.. Prodao bih ćaleta i doplatio 30 evra za nju. Ako ti imaš, miran si.

A solaža neka simpatična, recimo Love song od Tesle ili Down in a hole od Alice in Chains ili možda recimo Every rose has it's thorn od Poisona.

6. Možda je i Džekson, on ima takvu glavu.

Хаха! :))

Можда сам малопре срао, има соца у ВЦ-шољи.
    Мада ми је невероватно да ја оставим соц у ВЦ-шољи.
    А и не знам зашто бих срао.

7. Хахха, ало бре, не зајебавајте, дајте име гитаре! :)

8. Ali zašto je to toliko bitno? Sad je inkreible da Santana drži neku drugu gitaru od one njegove koju svira inače? Jbt, isto kao da fudbaler promeni kopačke.

9. Da, ne liči na njega da drži Ibaneza i interesuje me zašto baš Ibanez ako ga je baš uzeo (jer se pržim na Santanu i interesuju me detalji). Što se fudbalera tiče, nije to uopšte isto. Vrlo ti je loše poređenje.

10. @Žnji
    Ovo je Yamaha Pacifika

http://img501.imageshack.us/img501/9996/1421xl1.jpg

Ova gitara mu ima drugaciju prizvuk, mnogo snazniji i jaci za razliku od PRS-a, cak i vise sustaina....

11. Реко' ја Јамаха.
    Даркмене, је л' си користио некад Melodyne Editor?

12. Nope... was is das? :D

Upravo gledam tutorijale na YT... deluje yebacki... trebao bih ovo da isprobam!

13. Ма, неки позерски програм за исправљање фалшева. И за глас иза инструменте. Типа, одсвираш тон делић секунде раније, па можеш да га испомераш и ставиш на место. Или ако не бендујеш жицу за цео тон, већ за пола, можеш то да исправиш, да не би свирао цео соло испочетка. Сад сам га скинуо, али не знам како да га учитам у Кјубејз.

14. Gde si ga nasao?
    Ja sam nasao samo verzije za Mac :S

Svidja mi se ova fora za glas, mada ovo je korisnije Dj-ejevima posto oni vole da obradjuju pesme u tuc tac verzijama

15. Инсталирао сам овај, ради:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Кад скинеш, отпакуј шифром: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Укључим га у Кјубејзу, али не могу да учитам канал који треба да едитујем.

ЕДИТ: Кад скинеш, јави да обришем линк.

16. Brisi link, skinuo sam! :D
    Koliko me nervira onaj seronja sa onom pumpom X|

BTW... moja girata sada izgleda kao da je skrsena... u parcicima je :D
    Sada idem do jednog lika da skinemo farbu... za koji dan ce imati novi izgleda..jeeee :D

17. Ја кад сам скинуо, мислио сам да је неки хентаи у питању.

Много се ти зајебаваш с том гитаром. Гледај да је не сјебеш. :))

18. Grr... pukao mi CuBase kada sam ubacio.. yebena 5.2 verzija, bagovi ko buba-svabe...
    Da skinem SX3 pa cu da vidim da l' radi ovaj programcic :S

Telo je kinesko, gore ne moze da bude, vejum mi.. sada sam prvi put skinuo vrat i provalio sam da uopste nema sipku kroz njega, samo jeftinu rupu gore na glavi, a od sipke ni traga ni glasa :( :D Nasao sam jednog lika u Aleksincu koji radi gitare, kaze ima pravljeni vrat, moracu to da isprobam

19. Како, бре, електрична гитара, а нема шипку? :))

20. Kinezi... verovatno su je sklapali u nekoj garsonjeri pa su zaboravili... da znas koliko sam se razocarao kada sam video...
    ma to sve dolazi odavde http://www.dhgate.com/wholesale/guitar/c2205.html Ko zna sta se ovde valja... ipak smo mi treci svet

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.