Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Nice... kulerski skroz odradjeno!

Pregledah i ostale videJe :D
    Je l si ti Ecomancer?
    Odličan zvuk gitare, mastan ali dovoljno razumljiv, pogotovo u pesmi Gynoid .. me like it :D

Zajebano je namestiti mic kako treba, mi smo se yebavali sa time neko vreme pa smo zajebali, ali sve ima svoje... kada pravilno namestiš mic i ako imaš dobro pojačalo, ni jedan procesor ne može da prismrdi!

2. Да, ја сам тај једини што му се нигде не види глава (да не плашим људе). :)

Хвала на комплиментима за звук.

Е, знам, човече, много зависи од позиције микрофона у односу на звучник појачала. 5 цм лево-десно и тотално други звук добијеш. Зато је незахвално кад не снимаш гитаре у цугу, већ из више пута, типа пар дана. А и мора да се има сталак кој ја немам. Треба ускоро да купим.

3. Brate... Kit Ričards je bog ružnoće, posle njega svi su lepotani :D

Ja sam našao poziciju tako što sam zavezao mic za dršku od pojačala, dobio sam željeni zvuk... ali o5 nije to to, malo ga mrdneš i gotovo :)
    Ljudi su napisali knjige i knjige o tome, ne ide uz pomoć štapa i kanapa, zato se ja držim kabla i procesora za sad :D

4. Dzimi je l' ovo autorski ili cover neki?

5. Ауторска. Импровизација углавном. Поигравање са Х-блуз скалом.

6. Samo da se prijavim da i ja od utorka krećem na časove gitare.
    Pa će da vidimo, kako će da bidne :)

7. Пазарио сам у Артисту Вошбурн Д10за леворуке, сад све испочетка морам да радим.
    Чисто да се захвалим екипи са теме на сугестијама.

8. @Џими,

Ово је баш добра тема за импровизацију, ево управо мало џемујем уз твој снимак. Добро звучимо :). Држи се блуза матори!

9. Jovicicu koliko placas casove?

10. Ljudi ima neko link za guitar pro 6(full a ne trial)

11. @Џими,

Ово је баш добра тема за импровизацију, ево управо мало џемујем уз твој снимак. Добро звучимо :). Држи се блуза матори!

Хвала, Зељчек. :)

Ljudi ima neko link za guitar pro 6(full a ne trial)

Наћи ћеш на warez-bb.org

12. uf moze li neko da mi pomogne oko ritma kod pesme Ako znas bilo sto vec dva dana lupam zice i nikako da ubodem...

13. @Rosoneri - ne znam još ni da li ću uopšte ići, to u utorak je neka vrsta probe,
    ali ako budem odlučio da idem, cijena je 100 maraka mjesečno, s tim da se imaju dva dvočasa sedmično - znači mjesečno oko 16 časova. Termini su fleksibilni, možeš se dogovoriti da ideš kad ti odgovara.

14. rnrt-rain
    uf moze li neko da mi pomogne oko ritma kod pesme Ako znas bilo sto vec dva dana lupam zice i nikako da ubodem...

Kako mislis da ti pomognemo oko ritma.. to moras da osetis...

Evo ovako uz pomoc stapa i kanapa:
    Desna ruka: Na dole okida dva puta stim sto prvi put okidas vise po poslednje dve pa onda drugi put okidaj svih 6, pa onda idu dva trzaja odozdo na gore lagano udaraj po prve cetiri zice.. ne znam kako da ti drugacije objasnim ritam :S

15. rnrt-rain, ево, овај баја свира мање-више океј:

http://www.youtube.com/watch?v=DmFKRxA_lUk

Јес да мало звучи с овим гласом као да се зајебава, али обрада је на месту. :)

16. Džimi, ulepšao si mi dan ovim klipom. :)

17. :))
    Је л' неко приметио да Џони у оригиналу каже ''Да ти шапућем на ухо, да ти серем...''

18. Hahaha ovaj lik je objasnio ovim "spotom" :D

19. Da vas pitam. Jel ovo, jebote, Santana drži Ibanez?!?!?!?!?
    http://www.youtube.com/watch?v=z7GP1nV44fE

20. Ибанез има другачију главу. Пре бих рекао да је нека Јамаха у питању.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.