U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Četvrti čovek
Znači to je tip filma, toliko je loš, da je dobar. Ajde da i njega zatefterim, inače držaću se principa da ne uklanjam nijedan film sa liste, ma koliko ga smatrao lošim, ako ga nisam gledao, jer o onome što nisam gledao ne mogu da sudim.
Dakle i The Room ulazi na listu.
Ево један озбиљан, одузмем Гвозденовићу један број и додам - The Third Man (1949).
ajde jedan iz druge polovine proslog veka :D oduzimam treceg coveka, jer je kultni i dodadejm Napoleon Dynamite.
А, не, не, не. У једном посту можеш само да додаш или одузмеш, не може све. Соу, ватл ит би?
Мени си нашла Трећег човека да саботираш... :)
Ne možeš i dodavat i oduzimat u istom postu, stoga Treći čovek ostaje, a dodajem ti Napoleon Dynamite.
treci covek will be, will be... :D
Ma kakav treci covek, ja to nisam ni do kraja odgledala, mnogo mi je crno beo :D
Slazem se u potpunosti za 12 angry men, film je cisti art, sjajno :)
North by northwest
Silence of the lambs
Mogla sam da napišem neke manje poznate filmove, ali ipak nijedan ne volim toliko.
the badder-meinhoff case
legenda,malo poznat a napet,pun akcije,pun zapleta i nasilja
Ja dodajem i film "Crazy Heart". Dosta dirljiva priča o kantri zvijezdi koja gubi popularnost, a inače je alkoholičar i neočekivana veza ga inspiriše da svoj život dovede u red. Jeff Bridges odglumio sjajno.
Кад смо код Бриџиса, одма да додам Лебовског (1998).
Pulp Fiction
The Shining (1980)
A i ti Kjubrika znači gotiviš... meni su od njega omiljeni Dr Strangelove i Clockwork Orange.
Evo ovom prilikom dodajem "Dr Strangelove"
Kjubrik je genijalac, on i Dzek Nikolson su savrsen spoj za jedan film :)
Eh, da, legendarni Inspektor Kluzo i sjajna gluma Pitera Selersa, nastavak prvog dijela, ubjedljivo najbolji od svih dijelova, mada su i oni fantasticni :)
A Shot in the Dark (1964)
Hangover (2009) - ko se nije upišao od smeha skoro, može to učiniti još večeras.