SpeRmerska ekipa

1. Јао, матори, скроз знам о чему ми причаш :)

2. Na zalost,takvi smo kakvi smo,i ne treba nas menjati :)

3. Шта је ово данас, нема главних спеРмера, лемајићке и Чиче нам? :)
    Мора да су негде заједно? :)

4. Ja se iskreno nadam :))).Valjalo bi to da se dogodi,pa da registrujemo male Cicice sledece godine na Vuku hahaha.

5. eve me, majke vam ga steram, odem na par sati vi haos napravite!

vidi stvarno, ima jedno r viska.... e jebiga sad,....

6. gde si bre lemajic...:)

7. Nepismenija od mene.

8. Fergi i ti si tu...pa sta ima...:)

9. Pa,evo,nema nista da se radi...bleja totalna...Nosim dres sto sam juce dobio,necu ga skinuti nikad :))))

10. pa kad ja brzam, ne gledam sta stiskam na tastaturi... e zavrsila sam sajt za firmu, sad mogu malo da se ladim... dok ga ne dignu, d'izvines, na server (ili bese na dns, ne secam se sta su rekli)...

evo me javio, smucam se po vuki.... :)

fergi: _____________________________________

11. ja pitao svastiku za ovaj Duncanov...rekla videce...otkud znam, mozda i bude..
    i kod mene isto blejana..ne radim danas, odradio juce, cuvam klince...

12. Lemaja,zavaljujem na crti,ali ja to volem vise da rasporedim na paran broj,zbog nozdrva,jbg...

13. Odlicno,Javio,neka ne zuri,ako naleti-naleti.Pa,ako uzima,neka uzme L,ovaj prethodni mi je XL,retko sam ga nosio,bas mi je veliki.Dacu ja kintu tebi,cim ona nadje,a nadam se da oce :)

14. a koliki su ti klinci, javio?

vazi fergi, evo onda jos jedna ____________________
    stoko narkomanska

15. Fala,sad sam izjednacio :)

16. Sreća te su ove linije bele, zamisli da su __________________________ :)

17. hehehehh
    evo ocete da vidite moju bebicu? http://www.rcub.bg.ac.rs/

18. Zajeban si igrač, lemajićka :)
    Više zajeban nego igrač :)

19. lemajic, vec sam smorio sa tom pricom o klincima...ali evo opet, cerka iz prvog braka 13, iz drugog braka cerka 7, sin 6, i cekica 20 meseci..znas kaki su slatki..

o's tebi da napravim jedno...:))

20. Lemajic,odlican posao,zovem te da vaskrsnes portal na efc-serbia,ovi moji nesto zasrali,ostao nam samo forum :)))

Javio,pravi kad vec imas materijala :)))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.