SpeRmerska ekipa

1. Jeb'o ih lavor,poslednji put sam isao tamo kad nam je drogirani Pantelic uzeo kup dok je igrao za Sartid.Nemamo mi srece tamo u kupu,ali zato u prvenstvu 0-1 Lekic,88. minut.Hocu da ga bas on da jer je ovaj drugar rekao ako Lekic da gol on stavlja kitu za zicu od rostilja i pece,a to bih baaas voleo da vidim,hahahah.

Elektricaru,sto spavas ovoliko dugo,ajd',mrs' da radis nesto!

2. Marš tamo,ja budan od jutros od pola 9 ;D

3. Kurac,ja sam zaspao u 4,pa sam ustao malo kasnije.Ali opet,nemam sta da radim,ucrvljacu se u foelji.I drugari i devojka svi spremaju ovu slavu sutra,nemam s kim da popijem kafu...Tuzna sudbina :(

4. Ebeš kafu,popij pivo biće ti lakše :D

5. Ne mogu sad,rano mi jbt...Sad sam sklonio limenke od sinoc,danas mala pauza,pa sutra kod buraza na kajsiju(ovek ima odlicnu za slavu),pa kod devojke da pijem sok :))))Moram da se vladam,sta cu :)

6. E jadna ta devojka sa takvim vandalom :))

7. Sad se ti spdas,ali moja rodjena majka joj to oduvek govori :))))

8. Ma sivonja šta ćeš :D

9. Ko je rekao da se ja sprdam... ja iskreno sažaljevam slučaj :)))

10. Ma sprdaš se sigurno :D

11. Neka,ostavice ona mene cim zavrsi faks,to mi keva rekla :).Kaze,sta ce joj neobrazovani besposlicar,kad uvek moze boljeg da nadje ,hahaha

12. I ja sam neobrazovani besposličar koji se školuje :D
    Možda imam šanse a?

13. E otišao sam da se obrazujem.Ae vozdra!

14. Ti imas sigurno,ja sam kurac :)Aj,pozzz,pa nam se vrati.

15. Што каже у "Кенгуру" - "Да је за образовање, па и да дам..." :)

16. Neću,idem da pomažem oko slave hahahaha

17. И тебе синак упрегли? :)
    Што бре ти Данкане не помажеш око славе?

18. Zasto?Zato sto nisam u braku,jbt.A i lenja sam ja guzica,kao Yakubu :))))

19. Ниси у браку, ал си печен, колико ја видим :)))

20. Ma,'si lud?Da sam pecen uozbiljio bih se odavne,ne bih se ponasao kao klinac,jbt.Ima ovde ljudi od 92. pa na dole ozbiljnijih od mene :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.