Ma,kurac i sluzi da na njega izbacis 15 piva koje popijes za vece,a ako nesto kresnes pride,,dodje dobro i tad.Evo ja sam iskren,sex moze da dosadi,cesto,ali pisanje posle piva nikad!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Hehehe možda ispadne pederski od mene,ali u ovakvim situacijama moram da napadnem slabiji pol :D
A i to suvi genije...nažalost tačno.Možda uskoro postanem i vlažni,ko zna.
ma bez zezanja...svaka ti je bila ko u Njegosa....
a za ovo vlazni...procitaj nesto od mene, iskoristi...:))
Ma samo da ne postaneš vlažnA :)
A realno javio,šta možeš da očekuješ od surovog kojeg boli ona stvar za sve i one dve?Mogli su tako do prekosutra,da neko nije zaključao temu.
Peđa,ozbiljno razmišljam da ga odsečem,ionako mi ne treba.Svu tečnost izbacim preko znoja :D
Ne secite kurac,trebace vam!Evo moj ima visestruku primenu,samo necu o tome da razgovaram :)))
Opušteno dunc,to samo ja hoću,ovi drugi ga valjda koriste.Bar pričaju tako :D
DaMkan :)
Kurac multipraktik :)
Ma,kurac i sluzi da na njega izbacis 15 piva koje popijes za vece,a ako nesto kresnes pride,,dodje dobro i tad.Evo ja sam iskren,sex moze da dosadi,cesto,ali pisanje posle piva nikad!
Pedja,iskustvo je na mojoj strani :)
Što se tiče pišanja, Dankane??? :)
Tup nož,puno krvi...ali na kraju imao sam pile u rerni i šopsku na stolu.Šta još čovek da poželi.
Naravno,Pedja,a na sta si drugo pomislio :))))
Elektricarka?Jesi to ti? :)))
Ma klao sam ticu.
Ostavio sam mu još malo vremena,bar do leta,možda i uleti negde :D
??????!!!!!!!!!!!! vi ste bolesni!
ја не разумем како неком секс моѕе да досади...јебо те ја сам са својом женом 8 година...замисли још да имам и туђу...
Idi u Bugarsku na more, električar :)
E,jebiga,Javio...Ja sam sa svojom 3 i dosadi,jebemu misa,sta da radim :)
lemaja a šta si ti očekivala?
Ma idem u Hrvatsku,kod mojih starih prijatelja.
Ozbiljno Istra i taj kraj,dolaze turisti,ima Italijanki ko pleve :D
болесни болесни...и уживају у том...болесници...
Piiii to nam kaže ovaj što oće utroje :D
ја нисам болестан...ја сам манијак...