SpeRmerska ekipa

1. Hehehe možda ispadne pederski od mene,ali u ovakvim situacijama moram da napadnem slabiji pol :D

A i to suvi genije...nažalost tačno.Možda uskoro postanem i vlažni,ko zna.

2. ma bez zezanja...svaka ti je bila ko u Njegosa....

a za ovo vlazni...procitaj nesto od mene, iskoristi...:))

3. Ma samo da ne postaneš vlažnA :)

4. A realno javio,šta možeš da očekuješ od surovog kojeg boli ona stvar za sve i one dve?Mogli su tako do prekosutra,da neko nije zaključao temu.

Peđa,ozbiljno razmišljam da ga odsečem,ionako mi ne treba.Svu tečnost izbacim preko znoja :D

5. Ne secite kurac,trebace vam!Evo moj ima visestruku primenu,samo necu o tome da razgovaram :)))

6. Opušteno dunc,to samo ja hoću,ovi drugi ga valjda koriste.Bar pričaju tako :D

7. DaMkan :)
    Kurac multipraktik :)

8. Ma,kurac i sluzi da na njega izbacis 15 piva koje popijes za vece,a ako nesto kresnes pride,,dodje dobro i tad.Evo ja sam iskren,sex moze da dosadi,cesto,ali pisanje posle piva nikad!

Pedja,iskustvo je na mojoj strani :)

9. Što se tiče pišanja, Dankane??? :)

10. Tup nož,puno krvi...ali na kraju imao sam pile u rerni i šopsku na stolu.Šta još čovek da poželi.

11. Naravno,Pedja,a na sta si drugo pomislio :))))

Elektricarka?Jesi to ti? :)))

12. Ma klao sam ticu.
    Ostavio sam mu još malo vremena,bar do leta,možda i uleti negde :D

13. ??????!!!!!!!!!!!! vi ste bolesni!

14. ја не разумем како неком секс моѕе да досади...јебо те ја сам са својом женом 8 година...замисли још да имам и туђу...

15. Idi u Bugarsku na more, električar :)

16. E,jebiga,Javio...Ja sam sa svojom 3 i dosadi,jebemu misa,sta da radim :)

17. lemaja a šta si ti očekivala?

Ma idem u Hrvatsku,kod mojih starih prijatelja.
    Ozbiljno Istra i taj kraj,dolaze turisti,ima Italijanki ko pleve :D

18. болесни болесни...и уживају у том...болесници...

19. Piiii to nam kaže ovaj što oće utroje :D

20. ја нисам болестан...ја сам манијак...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.