Nikad!Uvek je tu lepojka po imenu Desanka,ako nista drugo...Isturpijas nokte,namazes ih crvenim lakom,pa da vidis...Skoro kao da ti profesionalka daje pravi hand job hahaha
Duncan Ferguson, pre minut
NEEEEEE,Znao sam da ces da vidis ovo,sad sam najebao cim dodjem u partiju!Kandidovace me za podpredsednika,a to nikako nisam zeleo :)))
pa i meni je sa kevine, ali su veselinovici... znaci nismo, hvala bogu, ne trebaju mi jos i alkoholicari u familiji! :P
heeheheheheh mojne meni cica treptati okicama, to je moj fazon ;) a sta drugo da radim da bih ostala budna? sestra vec zaspala, martina pre par sati otisla u iran... a ja sta cu, suvise mi je vruce da bih lutala ulicama...
Nikad!Uvek je tu lepojka po imenu Desanka,ako nista drugo...Isturpijas nokte,namazes ih crvenim lakom,pa da vidis...Skoro kao da ti profesionalka daje pravi hand job hahaha
Auu Duncane, i to ide na spisak :D
ти данкане да се не јаввљашшш...ниси један од нас што немамо дјевојчице а ни дјечаке...ти имаш Мају...;)...
NEEEEEE,Znao sam da ces da vidis ovo,sad sam najebao cim dodjem u partiju!Kandidovace me za podpredsednika,a to nikako nisam zeleo :)))
jao ja sam ziva zaspala....
Jeeebiga, ja svuda vrebam :D
Cile,imam,fala bogu,a ti si i video sta imam :)
аууу...јеси ти наташо то у авинону?!
"Cile,imam,fala bogu,a ti si i video sta imam "
имаш него шта...и да задржиш то мајмуне вјечито пјани ;)...
Kako ti rekoh danas..."Dobro,kevo,to si rekla i juce".
nisam jos... tek za sat vremena krecem na aerodrom... a let imam tek za 4 sata... jutros legla u 5, ustala u 7... ocu d'umrem...
e ja obozavam pingvine sa madakaskara! :D:D:D:D
dane, i ja imam rodbinu u sapcu, da nismo mi neki rod? :)
хаххахахаха....укратко...данкане краљ си :)))...
Lemi,ne verujem.Moji su Antici i Pavlovici,to je sa kevine strane nesto...
аууу имаш још сат времена у Дубаију и тих сат проводиш са нама :))...како дражесно ....
:трепће плавим окицама:
Jebale vas plave oci,moji su se mesali sa Turcima,pa mi sad nabijate komplekse hahahaha
"Pavlovici"
хер Жика јел ти нешто у роду? ;)))
"Jebale vas plave oci,moji su se mesali sa Turcima,pa mi sad nabijate komplekse"
да ли да ово коментаришемо о дјевојко са плавим очима по имену Наташа?! ;)
pa i meni je sa kevine, ali su veselinovici... znaci nismo, hvala bogu, ne trebaju mi jos i alkoholicari u familiji! :P
heeheheheheh mojne meni cica treptati okicama, to je moj fazon ;) a sta drugo da radim da bih ostala budna? sestra vec zaspala, martina pre par sati otisla u iran... a ja sta cu, suvise mi je vruce da bih lutala ulicama...
mi amore, ma bolje da ja nista ne komentarisem, jer ako ga iskomentarise, ima da prsti na sve strane! :P
kaze se iran ili irak?
ja imam sucmurastozelene-kurvanjske oci....nije da je bitno, nego uzgred...
ma nije bitna boja, vec pogled! ;)
de si javio? sa cu ti pustim pvt, spremi se! :P