SpeRmerska ekipa

1. Nikad!Uvek je tu lepojka po imenu Desanka,ako nista drugo...Isturpijas nokte,namazes ih crvenim lakom,pa da vidis...Skoro kao da ti profesionalka daje pravi hand job hahaha

2. Auu Duncane, i to ide na spisak :D

3. ти данкане да се не јаввљашшш...ниси један од нас што немамо дјевојчице а ни дјечаке...ти имаш Мају...;)...

4. NEEEEEE,Znao sam da ces da vidis ovo,sad sam najebao cim dodjem u partiju!Kandidovace me za podpredsednika,a to nikako nisam zeleo :)))

5. jao ja sam ziva zaspala....

6. Duncan Ferguson, pre minut
    NEEEEEE,Znao sam da ces da vidis ovo,sad sam najebao cim dodjem u partiju!Kandidovace me za podpredsednika,a to nikako nisam zeleo :)))

Jeeebiga, ja svuda vrebam :D

7. Cile,imam,fala bogu,a ti si i video sta imam :)

8. аууу...јеси ти наташо то у авинону?!

9. "Cile,imam,fala bogu,a ti si i video sta imam "

имаш него шта...и да задржиш то мајмуне вјечито пјани ;)...

10. Kako ti rekoh danas..."Dobro,kevo,to si rekla i juce".

11. nisam jos... tek za sat vremena krecem na aerodrom... a let imam tek za 4 sata... jutros legla u 5, ustala u 7... ocu d'umrem...

e ja obozavam pingvine sa madakaskara! :D:D:D:D

dane, i ja imam rodbinu u sapcu, da nismo mi neki rod? :)

12. хаххахахаха....укратко...данкане краљ си :)))...

13. Lemi,ne verujem.Moji su Antici i Pavlovici,to je sa kevine strane nesto...

14. аууу имаш још сат времена у Дубаију и тих сат проводиш са нама :))...како дражесно ....
    :трепће плавим окицама:

15. Jebale vas plave oci,moji su se mesali sa Turcima,pa mi sad nabijate komplekse hahahaha

16. "Pavlovici"

хер Жика јел ти нешто у роду? ;)))

"Jebale vas plave oci,moji su se mesali sa Turcima,pa mi sad nabijate komplekse"

да ли да ово коментаришемо о дјевојко са плавим очима по имену Наташа?! ;)

17. pa i meni je sa kevine, ali su veselinovici... znaci nismo, hvala bogu, ne trebaju mi jos i alkoholicari u familiji! :P

heeheheheheh mojne meni cica treptati okicama, to je moj fazon ;) a sta drugo da radim da bih ostala budna? sestra vec zaspala, martina pre par sati otisla u iran... a ja sta cu, suvise mi je vruce da bih lutala ulicama...

18. mi amore, ma bolje da ja nista ne komentarisem, jer ako ga iskomentarise, ima da prsti na sve strane! :P

19. kaze se iran ili irak?

ja imam sucmurastozelene-kurvanjske oci....nije da je bitno, nego uzgred...

20. ma nije bitna boja, vec pogled! ;)

de si javio? sa cu ti pustim pvt, spremi se! :P

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.