Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nikad!Uvek je tu lepojka po imenu Desanka,ako nista drugo...Isturpijas nokte,namazes ih crvenim lakom,pa da vidis...Skoro kao da ti profesionalka daje pravi hand job hahaha
Auu Duncane, i to ide na spisak :D
ти данкане да се не јаввљашшш...ниси један од нас што немамо дјевојчице а ни дјечаке...ти имаш Мају...;)...
NEEEEEE,Znao sam da ces da vidis ovo,sad sam najebao cim dodjem u partiju!Kandidovace me za podpredsednika,a to nikako nisam zeleo :)))
jao ja sam ziva zaspala....
NEEEEEE,Znao sam da ces da vidis ovo,sad sam najebao cim dodjem u partiju!Kandidovace me za podpredsednika,a to nikako nisam zeleo :)))
Jeeebiga, ja svuda vrebam :D
Cile,imam,fala bogu,a ti si i video sta imam :)
аууу...јеси ти наташо то у авинону?!
"Cile,imam,fala bogu,a ti si i video sta imam "
имаш него шта...и да задржиш то мајмуне вјечито пјани ;)...
Kako ti rekoh danas..."Dobro,kevo,to si rekla i juce".
nisam jos... tek za sat vremena krecem na aerodrom... a let imam tek za 4 sata... jutros legla u 5, ustala u 7... ocu d'umrem...
e ja obozavam pingvine sa madakaskara! :D:D:D:D
dane, i ja imam rodbinu u sapcu, da nismo mi neki rod? :)
хаххахахаха....укратко...данкане краљ си :)))...
Lemi,ne verujem.Moji su Antici i Pavlovici,to je sa kevine strane nesto...
аууу имаш још сат времена у Дубаију и тих сат проводиш са нама :))...како дражесно ....
:трепће плавим окицама:
Jebale vas plave oci,moji su se mesali sa Turcima,pa mi sad nabijate komplekse hahahaha
"Pavlovici"
хер Жика јел ти нешто у роду? ;)))
"Jebale vas plave oci,moji su se mesali sa Turcima,pa mi sad nabijate komplekse"
да ли да ово коментаришемо о дјевојко са плавим очима по имену Наташа?! ;)
pa i meni je sa kevine, ali su veselinovici... znaci nismo, hvala bogu, ne trebaju mi jos i alkoholicari u familiji! :P
heeheheheheh mojne meni cica treptati okicama, to je moj fazon ;) a sta drugo da radim da bih ostala budna? sestra vec zaspala, martina pre par sati otisla u iran... a ja sta cu, suvise mi je vruce da bih lutala ulicama...
mi amore, ma bolje da ja nista ne komentarisem, jer ako ga iskomentarise, ima da prsti na sve strane! :P
kaze se iran ili irak?
ja imam sucmurastozelene-kurvanjske oci....nije da je bitno, nego uzgred...
ma nije bitna boja, vec pogled! ;)
de si javio? sa cu ti pustim pvt, spremi se! :P