Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
хахха...јавио то се од силних жена код тебе измјешало ;)...
хаха а ти КАО због алкохолицизма се распитујеш ;)
lemajic...ja sam spreman rodjen...:))
hehehe ma nije zbog alkoholizma, to je bio samo komentar, ja pitala onako... znas me... ja radoznala...
SPERRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ма знам да није због тога...но због мартине ја питам ;)...хахахха а и тебе :))
Samo za moje spermere jedna defka o glavicu eno na sajtu...Kakvi smo spermeri bez glavica,jel tako?
a?
Spavaj ti,mala...spavaj...
pa ne smem da zaspim... :(((((
Onda zovi Cica Glisu u pomoc :)))
mislis da vec nisam? :P
Ja se nadam da jesi...I ziveli su srecno do kraja zivota...
хаах...чиле јој већ увелико помаже :)))
Sunce vam vaše bezobrazno!Samo vas gledam.
hahahaha sto elektro? pa tu smo da se ispomazemo! :D
http://www.youtube.com/watch?v=usqia-CowZM
Inače ja imam smeđe oči OO,koje su preblizu :D
чичО наручује пјесму:
http://www.youtube.com/watch?v=M1haujRsqeI
uuuu ЧИЧА gde me nadje...koliko volim tu pesmu nemas pojmaaaaaa...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E do mojega!