SpeRmerska ekipa

1. Kad si alkos,pa možeš da popiješ gajbu

2. Ajde sto mogu,nego sto volim,bre!Danas popio samo 9 komada,od toga su 3 bila tuborg(to se ne vazi),malo mi jebemu....A da sam popio jos 7-8 bio bi Uragan

http://www.youtube.com/watch?v=R9E5Si-6DU8

3. Gde će ti jetra čoveče :D

4. Ma,nemam ja to odavno.Ne znam samo kako me trpi okolina,ali ne osecams e bolesno jos uvek :)

5. I ja se pitam kako te trpe

6. Valjda sam zanimljiv lik,nemam pojma...

7. Ti popij jedno za mene,ja odoh.

8. pozzzzitj i kisssssiiiiitjjj Ewektwicaeu MWA

9. vi ste geniji, tema samo za nas :-)

10. Jedno r viška u naslovu teme, ali ne ovo veliko :))

11. Gde su ovi sto spemuju sajt?Nemoguce da jos niste ustali,sunce vam vase?

12. De si "blizanče" onog do jaja lika Duncana? :)

13. Nije to blizanac,to je jedno telo a dve duse.Sizofrenija jebena :).Ides na kup?

14. Имам карту за Север, али тамо нећу сигурно... а размишљам се да одем на Исток, мада ни то не знам колико ми је паметно (имадох скоро неку операцију).
    Дилема траје :)

15. Da,skapirah po postovima da si bio odstutan zbog bruha,valjda.Ma,pusti kup,jebes to,ja bih menjao 100 kupova,samo da ih biju za vikend!Em sto ne volem groblje,em sto gubim mnogo love ako oni osvoje prvenstvo :)

16. Узех ја карту и за глодаре за викенд... мада нема ништа слађе него подићи пехар, па макар био и купа, на оном њиховом лавору... зато ми се иде вечерас :)))

17. Evo ustao sam suklato jedna >D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.