SpeRmerska ekipa

1. I ja više volim mace :))

2. A ja volim pečenje :D

3. peki, ne sumnjam! ;)

elektro, ne sumnjam! ;) (za prasece pecenje drzavu prodajem!)

4. Vidim lemajićka napravila lep sajt :D
    Sa sve PHP-om i tim čudesima.

5. hvala elektro :) e jes video sta napravi ona defka gej parada u moskvi? picvajz!

6. Znam!Samo da uzmem palicu i dolazim :D

7. da nisam banovan,sad bih se ukljucio tamo u raspravu.Oterao bih ih sve u rudnik,neverovatno glupa polemika.

8. Tako je,sve ih treba u rudnik!

9. I zakljucati okno

10. i dati im upaljac radi osvetljenja :)

11. Ma sve to treba jebati... te pedere mislim :)

12. hahaha,Pedja objasnio :)))

13. Fergi psssst...ubacićemo i peđu unutra :D

14. Hahahaha,on ce biti zaduzen za upaljac :)))

15. On će biti zadužen za kresivo :D

16. Убацићемо и електричару унутра... псссссст :)

17. električar čuva dupe,pošto je išao u ETŠ,a i dalje ide :D

18. Прва ствар која се научи тамо: Памет у главу, дупе уза зид :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.