SpeRmerska ekipa

1. Teško,nema je otkako je to poslala...mhm šteta,mogla je neka kres kombinacija da padne.Fora je što dude i nisu njene,nego cimerkine :D

2. Ih,breee...Znaci znas koja je...Mislim zanima me zbog cimerke :))))

3. A zajebi,dekolte je moj :D
    Ti sa onom drugom radi šta ti je volja.

4. Hahahahaha,ljudi smo,dogovoricemo se :))))

5. Nismo ljudi,samo smo dva čovca :D

6. I njih je dve,pasce neka razmena :)

7. de ste picke stigo zdravko colic! de ste pederi stigla lepa brena!

8. иначе чиче је цијело вече смутавао ортакињу...док на крају није сконтао да је оан уставри удата...али ни то га није спријечило....па када је муж дошао умало дође до инцидента...али све се смирило...па је чиле на крају завршио са лозовачом домаћом све до фајронта :)))))....али није ме тако опила к`о деколте од удате...

9. Ako je udata, nije zašivena :-)))

10. E moj čiča,mi se ponadali :D
    Da vidiš samo šta sam okačio na prošloj strani!

11. е моји ви....прошлу славу није била удата...а ја се коњ прошли пут издегењисо па нисма ни покушаво...ове године сам контао да је моја...али клинац...још кујица права прихвата удварање,па чак и руку на бедрима ;)...али акда је дошао муж уозбиљи се....кроз шалу избејгнут је инцидент...

предраже тај рад ;)))

12. Čiča devetka duga :D
    Savataš ga negde u mraku i gurneš u bunar.

13. Iso so mialo, kati magiko...:)))

14. Od sada mene vodiš na slave,samo da odmastim oružje i dolazim.

15. тај рад предраже...ко ебе жене када рашић не мере па не мере :))):..ех што сада нисам тамо...јебе* ти французе и визе...

електро-ма савато би ја њу смао да он није дошао раније по њу ;)...али иам времена узео сам број :)))

16. Pa bolan da sam ja išao sa tobom,bila bi udovica :D
    Ovako jebi ga.

17. електро..има те водим ко боди гарда ;)

18. Ma ne ko bodi garda,imam 65 kila :D

Kao hitmana,sa sve prigušivačem.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.