SpeRmerska ekipa

1. Od toga nema ništa,nego lepo se ti pakuj i pravac Budimpešta ;D

2. Spakovao sam se odavno,samo jos cetkiza za zube,a to cu ujutru :).Nema spavanja nocas,meni je ovo kao da idem sutra da jebem Moniku Beluci,osecam se tako potentno hahahahaha

3. hahahahaahahhahahahaah ludaku ludi!

4. E za Moniku ne bih ni ja spavao :D

5. Blagodarim na razumevanju :)) Samo za vas dvoje narucih jednu,kaze James moze za te dve ludaje sve :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q7C90sLh5Ok

6. Ja sam više za mejdene,njih sam nedavno počeo da slušam,ono trooper i ta čudesa :D

7. "e jebes me ludu "

Наташљенка може само реци кад и гдје, а и ти и ја знамо како ;)))

дане...и мени су директори-Директори!!!!:)=)))

8. Uz mejdene odrastao,kleo se u njih,zbog "Rime of the Ancient Mariner" se i istetovirao kao klinac,otisao na koncert i plakao od muke kad sam dosao kuci koliko su bili losi.Evo cetvrta godina kako ih nisam pustio u play listi,za mene vise ne postoje !

9. ja nisam izbirljiva kao kolega elektro, meni vazno samo da je tvrd! (zvuk mislim)

10. Cica,meni je od njih omiljena Gusteri iz Smor grada,tu su objasnili neke stvari :)

11. A idite bestraga,ja sam do skoro slušao rep :D

12. ДАНЕ БРАТЕ МЕНИ ЈЕДИТЕ ГО*НА И ПД....и ту су објансили неке ствари ;)

13. Nikad nije kasno da se pokajes.Ja sam odrastao na roku,cale mi gitarista,imao bend,tako i upoznao kevu...Uzasna prica,uzeli se sa po 21 godinom,zato sam ja ovako lud :)

14. Ja se za rep ne kajem,on školuje ljude.

15. Ah,ja pricam o gitarskom uzitku,Cile.A kad pominjes kultne stvari,onda sigurno pobednicka sa Gitarijade,kad su im zbog vlasti uzeli titulu "Bando Crvena" je uz "Svinju sa Dedinja" u rangu istorijskih stvari!

16. "Наташљенка може само реци кад и гдје, а и ти и ја знамо како ;))" ljubavi - svugde i uvek! :P

elektricar, nije frka, sa' ce ova dvojca jedan ubrzani kurs da ti odrze! :D

17. " gitarskom uzitku"

брате дане, ти у панку нађеш гитарски ужитак...мсм да си једини ;)....

""Bando Crvena" je uz "Svinju sa Dedinja"" и додај ту још и пиво и иде воз ;)

наташо лијепа моја,увијек ме орасположиш :)))

18. Cica,Direktori zaista dobro sviraju,na stranu pravac kom pripadaju,ali ima finih solazica i u "bombi" i na pocetku "mi volimo pivo" i da ne nabrajam.Oni su zaista jedan od najvecih bendova Srbije,kak'i kurac EKV i ostali sektasi.

19. pa iz muzickog, elektro....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.