SpeRmerska ekipa

1. Od toga nema ništa,nego lepo se ti pakuj i pravac Budimpešta ;D

2. Spakovao sam se odavno,samo jos cetkiza za zube,a to cu ujutru :).Nema spavanja nocas,meni je ovo kao da idem sutra da jebem Moniku Beluci,osecam se tako potentno hahahahaha

3. hahahahaahahhahahahaah ludaku ludi!

4. E za Moniku ne bih ni ja spavao :D

5. Blagodarim na razumevanju :)) Samo za vas dvoje narucih jednu,kaze James moze za te dve ludaje sve :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q7C90sLh5Ok

6. Ja sam više za mejdene,njih sam nedavno počeo da slušam,ono trooper i ta čudesa :D

7. "e jebes me ludu "

Наташљенка може само реци кад и гдје, а и ти и ја знамо како ;)))

дане...и мени су директори-Директори!!!!:)=)))

8. Uz mejdene odrastao,kleo se u njih,zbog "Rime of the Ancient Mariner" se i istetovirao kao klinac,otisao na koncert i plakao od muke kad sam dosao kuci koliko su bili losi.Evo cetvrta godina kako ih nisam pustio u play listi,za mene vise ne postoje !

9. ja nisam izbirljiva kao kolega elektro, meni vazno samo da je tvrd! (zvuk mislim)

10. Cica,meni je od njih omiljena Gusteri iz Smor grada,tu su objasnili neke stvari :)

11. A idite bestraga,ja sam do skoro slušao rep :D

12. ДАНЕ БРАТЕ МЕНИ ЈЕДИТЕ ГО*НА И ПД....и ту су објансили неке ствари ;)

13. Nikad nije kasno da se pokajes.Ja sam odrastao na roku,cale mi gitarista,imao bend,tako i upoznao kevu...Uzasna prica,uzeli se sa po 21 godinom,zato sam ja ovako lud :)

14. Ja se za rep ne kajem,on školuje ljude.

15. Ah,ja pricam o gitarskom uzitku,Cile.A kad pominjes kultne stvari,onda sigurno pobednicka sa Gitarijade,kad su im zbog vlasti uzeli titulu "Bando Crvena" je uz "Svinju sa Dedinja" u rangu istorijskih stvari!

16. "Наташљенка може само реци кад и гдје, а и ти и ја знамо како ;))" ljubavi - svugde i uvek! :P

elektricar, nije frka, sa' ce ova dvojca jedan ubrzani kurs da ti odrze! :D

17. " gitarskom uzitku"

брате дане, ти у панку нађеш гитарски ужитак...мсм да си једини ;)....

""Bando Crvena" je uz "Svinju sa Dedinja"" и додај ту још и пиво и иде воз ;)

наташо лијепа моја,увијек ме орасположиш :)))

18. Cica,Direktori zaista dobro sviraju,na stranu pravac kom pripadaju,ali ima finih solazica i u "bombi" i na pocetku "mi volimo pivo" i da ne nabrajam.Oni su zaista jedan od najvecih bendova Srbije,kak'i kurac EKV i ostali sektasi.

19. pa iz muzickog, elektro....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.