SpeRmerska ekipa

1. хех...не знам увијек сам те доживљавао к`о неки гра`,а јеб*ш му матер ако он само није зазорио а жилав није бар мислим ;)......

2. Kako koji.Još kad se sav napiriš od njega ko žaba :D

3. a sta je islo kao prilog uz skusu?

peki, cica, izgleda da nam se blizi apokalipsa kad vusepla mora da razmislja... :D

elektricar, kako bilo u banji?

4. ејакулирана течност морског коња је ишла уз скушу...деликатеса права...штета што је ниси пробала ;)

а плавуше су увијек биле највећи мислиоци...ето Мерлин Монро ;)...а лемаја ? :)))

5. hahahaahahhahaahhahahahaha bas kao merilin monro! e, sledeci put cu na uvce da ti pevam "happy birthday mr. president!" ;)))))) e a jesam li ti rekla da ja imam fruzuru a la merilin? jos kad obucem belo aljince - pljunuta ona! samo, imam vece sise od nje... :P

6. па по оним сликама не бих баш рек`о ;)...мсм то за груди....

"a jesam li ti rekla da ja imam fruzuru a la merilin?"

`ајде бона сликај се !...`оћу да те видим са фризуром...није ваљда да си отишла горе без апарата?!

7. пс-имаш и љепша стопала и ноге од ње...;)...

8. jao.... hvala! :) :crveni i stidljivo obara pogled:

ma naravno da sam se slikala, ali ne znam da li sam i na jednoj ispala normalno, tj. da li se lepo vidi sve ono sto ti hoces da vidis.. ;)

inace, ovo ovde je dole u odnosu na balkan, a ne gore...

9. "ali ne znam da li sam i na jednoj ispala normalno, tj. da li se lepo vidi sve ono sto ti hoces da vidis"

ма дај болан па не баримо се јбте да мораш бити тип-топ на свакој ;)...пошаљи коју слику, живо ме интересује ако ми вјерујеш ...

"inace, ovo ovde je dole u odnosu na balkan, a ne gore..."

добро другарице учитељице кинеског ;)))

10. pa znam bre, nisam ni ja mislila u tom smislu, nego u smislu da mi je na vecini kosa podignuta, a grudi skrivene... :)

inace, na poslu me zovu ticherka, jer igrom slucaja sam jednom svom kolegi pre mnogo godina drzala casove engleskog... a i zato sto imam neke naocare za vid koje vazda nosim na vrh nosa, pa ljude gledam preko njih, pa ih podsecam na neku uciteljicu :))))

11. па ти фино сад секи дај апарат, косу уреди, обуци брусхалтер ( а и не мораш што се мене тиче ;)) и усликај се...па шаљиии ;))))...

"a i zato sto imam neke naocare za vid koje vazda nosim na vrh nosa, pa ljude gledam preko njih, pa ih podsecam na neku uciteljicu "

еее...сада би већ могли да причамо о неком мом фетишу ;)....овај..оно... која ти је обично боја доњОг рубља?!

12. hehehehehehehehheheh uglavnom crna, da mi se slaze sa okvirom od naocara i posebnim koznim pruticem za nevaljale djake! :P

e ne da mi se sad sredjivati, ako bude neka fotka, dobices je, ako ne... onda ne...

13. "uglavnom crna, da mi se slaze sa okvirom od naocara i posebnim koznim pruticem za nevaljale djake! "

ау...црна ми много одговара и слаже се са мојом :)...сад већ причамо о фетишу...овај, а тај прутић избаци-имам трип од њега...;)...

хахах како женско-мерлински одоговор..."ako ne... onda ne..."-може да буде, а немора да значи ;)...

14. gaaaaaambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cica, samo od tebe zavisi da li ce prutic biti izbacen. ako budes dobar decak, mozda se i smilujem... :P

ma nije zensko-merlinski, neko narkomansko-opusteni, u fazonu, "opusteno brate"... :)

15. "ako budes dobar decak, mozda se i smilujem..."

добро другарице учитељице, бићу добар дечак, ево ако хоћете ја ћу ВАМ обристи таблу са својом спужвом :)...

""opusteno brate""...опуштено брате...Боже драги па како конташ да се са опуштеним ишта уради?!...;)

16. hahahahahhahhahahahhaahhahahahhaah pa kad je mali, onda je svejedno da li je opusten ili ne, ionako je neupotrebljiv! ;)))

ok, sad obrisi tablu, a posle casova dodji u zbornicu da porazgovaramo nesto... :P

17. "pa kad je mali, onda je svejedno da li je opusten ili ne, ionako je neupotrebljiv"

ееее...ово је било мимо правила, испод појаса, послије судијског звиждука ...ццц...мојне да ја почнем о нечијим стопалима...ах да ту се не може замјерка наћи ;)....ето видиш на прозивање се комплиментом одговара ;)...

"ok, sad obrisi tablu, a posle casova dodji u zbornicu da porazgovaramo nesto"

е сад нећу...ионако је мали...не треба вам, другарице учитељице ...;)...

18. "ето видиш на прозивање се комплиментом одговара ;)..." eto, svako malo me podsetis zasto sam pristala da se udam za tebe! :** je li, a kad se vencamo, hocemo nastaviti da zivimo na vuki ili se selimo?

a neces da brises tablu? dobro, znas da ti sledi kazna... idem ja po prutic a ti skidaj gace!

19. "je li, a kad se vencamo, hocemo nastaviti da zivimo na vuki ili se selimo? "

хаха па не знам...мај прешс оне гдје би се то селили?!...

"idem ja po prutic a ti skidaj gace!"

учитељице, био сам неваљао, и захтјевам да ме казните ;)...знао сам да ти је сан да видиш моје голо дупе ;)....сада си се открила ;)...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.