Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Samo da kažem nešto.
Jeeeeeej, otkazano je!!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :))))
crnigrunjane, да ти помогнем, кривично дело се дефинише као дело које је противправно и које је скривљено. дакле ако у закону пише да је нешто забрањено и ако си то починио треба да одговараш за то, без обзира на то шта си ти желео, да ли те је неко видео, да ли си направио неку штету итд. просто
@GM
To nije moj stav, samo kažem da se cela priča svodi na izbor između tog i onog drugog pogleda. A ja skidam zato što mogu da platim i zato što mi ne mogu ništa. U moralni aspekt priče ne ulazim :) A ko nije skinuo nikad ništa, neka me pljune slobodno.
Kontam ja terminologiju, pročitaj još jednom kraj mog prethodnog posta. To jeste tako, ako piše da je krivično delo onda je krivično delo, ali često ne bi trebalo da bude. Zakon je izmišljen zato što nema svaki sudija dovoljno toliko cenjenog zdravog razuma da presudi. Zato zapadamo u paradoks, kažnjavaju se stvari koje nikome nisu naškodile na bilo koji način. Neko će da kaže da je to mala cena za red i mir, ja sam samo malo manje ubeđen u to.
... a i koji red i mir? :)
Нисам био саркастичан. Јебе ми се за јадне трубадуре, филмаџије и остала говна преплаћена којима крадем хљеб насушни.
@GM
Onda ok, ja navikao ovde da me troluju, pa tako reagujem za svaki slučaj :)
Кад дистрибуираш то, е тад тек крадеш потенцијални профит.
А у пичку материну! :)
Otkazano !:-)
http://www.youtube.com/watch?v=NoBFhdeR9PE
AVATAR USPEO, sad da vratim stari!;-)
kakve veze ima sad piratetija sa jebanje u rč
Тема о педерима је отишла у офтопик...
У ком се не расправља о религији...
Нити о Хрватима, Шиптарима и друштву...
Већ о једној не баш тако честој теми...
http://sayomg.com/wp-content/uploads/2009/04/omg-are-you-sure-it-is-protected-nows.jpg
Залутао сам на некакву паралелну Вукајлију!
Šta mislite kad će opet biti održana?Da li će biti ove godine?Da li je vlast u paradi videla inicijalnu kapislu koja bi zapalila šire narodne mase i dovela do nasilnog rušenja poretka,zbog očajne situacije u kojoj se država nalazi?Ko je organizator parade?Da li mogu da nas ucenjuju kandidaturom zbog otkazivanja,kao što nas ucenjuju fašistima?
Džimi troluješ jel da?
Parada je odlozena zato sto se blize izbori, a parada nije popularna u narodu. Odrzavanje jos jedne bi bilo politicko samoubistvo vladajuce koalicije.
Upravo to.
Kad pohapse potencijalne organizatore mogućih antirežimskih protesta.
Никад.
Стварно отказано?
Још прекјуче. Забрана скупова за викенд.
Супер, требало је да идем код другара на Зелењак у недељу, а од тога ништа не би било да је била парада. Ај ми неко објасни, или да линк што је отказано... Дачић фура предизборну кампању мало?
:коштун:
Одлично.
Шта ти је поремећен систем вредности у земљи...
jedan od sledećih postova:
KAKVA JE TO OPREČNOST DECXKO?
Стварно отказано?
Najozbiljnije
Dačić fura kampanju otkad je ušao u vladu.Ovo mu je jedna od racionalnijih odluka