Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Камиказо, ништа ме ниси сконтао. Мени апсолутно не би сметало да се неко изјебе предамном, исто тако ме заболе курац што се неко изјебао пред Ареном. Ако треба да одговарају, нека одговарају, мени ни из џепа ни у џеп. Оно што је тужно је што такви људи имају потенцијал да постану медијске личности, славни и богати људи. Неко се ради пара мучи целог живота, ради, учи школу, ради на себи, а неко је довољно да се изјебе на јавном месту и ето славе и богатства. Капираш сад шта сам хтео да кажем?

2. Неко се ради пара мучи целог живота, ради, учи школу, ради на себи, а неко је довољно да се изјебе на јавном месту и ето славе и богатства. Капираш сад шта сам хтео да кажем?

Pa jeste, ali mi se ipak čini da, na svu sreću, ipak ima više onih koji rade na sebi, nego tih koji se samo izjebu i to je to. Za takve nema baš puno mesta. Možda sam samo optimista, Džimpeks, al' se nadam da je tako.

Мени апсолутно не би сметало да се неко изјебе предамном, исто тако ме заболе курац што се неко изјебао пред Ареном.

Nazovi me konzervativnom, da budem iskrena iskrena, meni bi to zaista smetalo. Jednostavno mislim da takvo ponašanje nije za ulicu isto koliko i huliganstvo. A i, brate, nije higijenski. :)

3. Jednostavno mislim da takvo ponašanje nije za ulicu isto koliko i huliganstvo.

Подједнако би ти сметало да се неко појебе пред тобом и да ти разбије главу? Уосталом, ако те не би много потресло тако нешто, не значи да мислиш да је то ок.
    Егзибиционисти и раде такве ствари зато што су жељни реакције. Кад људи буду почели да их игноришу, неће их више бити.

4. A i, brate, nije higijenski. :)

Brr, da znaš, leglo sakagije. Kad vidim da u prevozu na znojavo sedište seda neka u tako kratkim pantalonicama da joj guzovi vire ne bude mi svejedno... i ovako i onako.

Za tu jebadu aj da bi mi nešto smetalo i ne bi, nek se ljudi zabavljaju sve dok nisu preterano glasni i ne laktaju mi rebra... al kako detetu da objasniš šta to bata i seka rade?
    - Tata, tata, a šta to rade oni tamo?
    - Pa znaš sine, tako nastaju bebe, objašnjavao sam ti pre neki dan. (ovo pod uslovom da nisi blagoizvoleo da teraš besne gliste s rodama i kupusom, tek onda će biti problema oko objašnjavanja)
    - Aha, znači oni će da naprave bebu? (gleda napeto očekujući da bebac iskoči odnekud u ružičastoj zeki i pelenama)
    - Najverovatnije neće, sine, ne uspeva svaki put (u jebote, objašnjenje se zagužvava)
    - A zašto ona seka kuka tako?
    - Kuka zato što joj je lepo, e to već ne bih umeo da ti objasnim.
    - ... znači njima je sada lepo?
    - Da, zato to i rade, bebac je u drugom planu... ili poslednjem.
    - Aha, a jel bi ja onda mogao to da probam s Jecom iz zabavišta?

5. Што је Слобица испао већи буљаш од буљаша и отказао им параду?

6. Nazovi me konzervativnom, da budem iskrena iskrena, meni bi to zaista smetalo. Jednostavno mislim da takvo ponašanje nije za ulicu isto koliko i huliganstvo. A i, brate, nije higijenski. :)

Па, и ја, фала богу, мислим да секс није за улицу и јавна места. Али кад бих видео, искулирао бих. Мало претерујеш кад поредиш то са хулиганством. У ствари, мало више. :)

Егзибиционисти и раде такве ствари зато што су жељни реакције. Кад људи буду почели да их игноришу, неће их више бити.

Значи никад. Већина људи не би могла да изигнорише понашање других људи, нарочито људи који се необично понашају, па макар цркли. Тачно имам визију шта би се десило да узме двоје људи да се јебе у аутобусу. Старци би негодовали и псовали би их, једно 30% људи попут мене би кулирало, клинци и паћеници би повадили телефоне да их снимају. Онда би налетела нека сировина да их избаци напоље. У одсуству таквога, ништа се не би десило, изјебали би се и изашли сами. Сећам се пре пар година, тако се неко двоје појебало на плажи у Црној Гори, била хардкор јебачина све у шеснаест. Гледало их и старо и младо. Отприлике, неки су негодовали, неки су гледали, неки су снимали, ал' на крају су добили аплауз за квалитетну јебаду.

7. Jebote, Džimi pa ti sam si ispisao pola ove teme. Na kraju ispade da se ti najviše zalažeš za prava ove zajednice tipa gej lezbijan komjuniti . Mogao bi narod svašta da pomisli.

8. Дубе, па нека помисли, реално, кога боле туки?
    Можда ме ангажује нека организација да се борим за људска права, добре ту паре леже... Јевреји, гејеви, масони... Геј масони...

9. Gej masoni sa Davidovom zvijezdom... A ti baš voliš da tražiš posla na vukajliji.

10. Значи никад...

Вероватно. Али кад људима постане јасно колика патетична глад за пажњом се крије иза егзибиционизма, мање ће обраћати пажњу и видеће у њима обичне паћенике, па ће ови бити мање мотивисани да то раде.
    Уф, данас сам устао на оптимистичну ногу. Чудан осећај.

11. Mogao bi narod svašta da pomisli.

Narod je već POMISLIJO.

12. A šta je sa gej mazohistima? A šta je sa neiživljenim navijačima? Ko njihove potrebe sada da zadovolji, kad nema parade? I jedni i drugi godinu dana čekaju na to batinanje i sada ni to ne može da im se priušti. Mislim, kakva je ovo država kad ne može da organizuje takvo dešavanje? Jednom godišnje, pa da uživaju i jedni i drugi, a ostatak države se zgraža dok to posmatra preko TV-a, ili ima rezervisano mjesto na terasama u centru, pa gledaju na licu mjesta kako se fajtaju i lome sve oko sebe.

13. Koliko razlicitih misljenja covece...Moj stav po pitanju toga je da me boli tuki za pedere...Naravno da ne podrzavam,ali da se ja nerviram i da idem tamo da se mlatim sa murijom zbog Kurte i Murte?Pa nisam lud...Pedera ce uvek biti,pravili oni paradu ili ne (naravno toj paradi nije mesto u Srbiji),samo sto oni nisu vredni mojih zivaca,imam ja druge brige...Ko pored toliko zena na ovoj planeti o pederima da razmislja? :D

14. Капираш сад шта сам хтео да кажем?

Dobro,to jes,samo nije to poremećen sistem u Srbiji,tako je svuda gde je potrošačko društvo,jer(ovo je sad moje zapažanje) potrošačko društvo je društvo bez poštovanja prema pojedincu,sa jako malo morala i funkcioniše kao jednačina u kojoj je jedino rešenje koje se traži profit i to bez obzira na sve.Neki ljudi bi jeli govna za malu pažnju javnosti i neku cifru koja je pojedincu značajna,ali kad pogledaš još više tu zarade ovi što ih puštaju,ismevaju,ponižavaju na opšte zadovoljstvo mase ispranih mozgova.
    Da ne bude totalni oftopik,to tvoje okretanje glave direktno je u interesu tog sistema

15. Dzimpeks, i ja bi okrenula glavu i kulirala, al' mi ne bi bilo prijatno i svakako bih rebala kazne, posebno ako ne obrisu za sobom. Gradska cistoca ima dovoljno posla.

Ma, ljudi, to su se Klingonci udruzili sa masonima i iluminatima, hoce da od svih nas naprave gejeve da se ovom nebeskom narodu zatre seme zauvek. A svi znamo kako smo mi nekorumpirana deca i kako mislimo da nam svi misle dobro, pa sve slusamo. Naravno, to je vrlina i samo pokazuje koliko smo nebeski i verujemo u ljude. Mora da je to. Smrt cipovanju i masoneriji!

16. Čestitao bih ovom prilikom svim borcima za očuvanje pravih i tradicionalnih vrednosti, u dragoj nam Srbijici međ bukvama, balvanima, šljivama i šljivovicama, ovčarima i gej-ikonama, uspešnu borbu i pobedu nad demonskim silama beščašća i nemorala koje su se, sa dekadentnog zapada vinute, vaznele nad otadžbinu nam, i u svom perverznom nastojanju da promovišu svoj bolesni način življenja, nastojale da naruše svevekovnu moralnu harmoniju koja vlada unutar naših domova i porodica.

Vaš uspeh je impozantan i imaće dubok uticaj na budućnost mentalnog zdravlja i životnog blagostanja našeg omniprepotentnim Bogom danog naroda.

Hvala Vam, oh ponosu naših namučenih i napaćenih srdaca, oh svevišnji balvanu međ šljivama...

17. oh svevišnji balvanu međ šljivama...

Ako smo mi ovce, reci ti meni šta misliš da li je bog čobanin ili ovan?

18. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/280239/Irinej-Zabraniti-Paradu-srama

http://i.qkme.me/eb6.jpg

Да л' тај Амфилохије тролује мало? А? А? А? :)

Da ne bude totalni oftopik,to tvoje okretanje glave direktno je u interesu tog sistema

То што бих ја окренуо главу, не значи да то подржавам. Напротив. Не подржавам, само ме у том датом тренутку боли туки, јер -- ко сам ја да ту реагујем? Није мој посао. Да сам пандур, сигурно бих реаговао. Овако, што бих се мешао? Ионако има довољно људи који би се умешали.

19. crnigrujan
    oh svevišnji balvanu međ šljivama...
    Ako smo mi ovce, reci ti meni šta misliš da li je bog čobanin ili ovan?

Биолошки гледано, и ован је овца, не?
    Зипа:
    http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B2%D1%86%D0%B0

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.