U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
(Pošto nisam čitao tamu) zanima me da li ima autora koji su priznali da su gej, odnosno bi? (da ih ishejtujem) :)
Ima. Ja. Mwa mwa.
http://www.b92.net/news/pics/2012/06/23/3382310334fe60f91dce54267367078_v4%20big.jpg
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=06&dd=23&nav_category=78&nav_id=620958
I onda se pitaju zašto ih tuku lolo
Да баш В , има ли гејева на вукајлији ?
Значи да резимирамо , ко слуша електронску музику ? А?
Aj otvorimo temu pa da vidimo ko će da postuje lolo
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=05&dd=22&nav_category=12&nav_id=611492
'Ladno će parada ove godine trajati osam dana, sad videh ovu vest, LOLOLOLOLO!
Pa neće te pojest'..
Су прсли јебо их отац?!
Елем, дукатлија из краја је усвојио једног драгог нам кера што су шинтери хтели да га убију. Е то је прави педер, а не ови што парадирају.
Да не отварам нову тему... Шта ви мислите шта ће бити са овом новом парадом? И једни и други најавили шетњу, да ли ће бити секса? Шалу на страну, да ли ће протећи све мирно или ће бити крвопролића. Ја мислим да ће бити боље него пре јер су на власти националисти који држе фашистичке организације у џепу, а ови морају да играју како Европа свира. Једино су проблем Двери које нису на власти, а финасирани су споља, од наше дијаспоре који тамо мирно гледају параде у другим земљама и деца им се венчавају са истим полом, али зато соле памет Србији.
Proseravanje. Ok, gej si, ja nisam. Ako ja ne šetam okolo i paradiram u čast tome što sam strejt, što bi neko morao da šeta onda u čast toga što je gej? Koj' kurac bre, dokle više.
Параде су њесра! Ако је неко геј, баш ме брига, његова ствар, то ме се не тиче и не оспоравам. Али мрзим та окупљања пре свега јер ништа добро НИКОМЕ неће донети, а потом јер ме нервирају и гејеви који машу неким срањима и причају о ''клерофашизму'' и којекаквим срањима чије значење ни не знају, а потом и ове ''патриоте'' које налазе изговоре за рушење Београда и насиље над грађанима (у овом случају гејевима, али свакодневно и осталима).
гејеве слушају музику на струју
Ova tema svake godine zaživi sredinom septembra. Kakva je to čudna sezonska podudarnost...
Jasno je da gej paradu treba zabraniti, jer vidno je da je većina ovdašnjeg življa fašistički nastrojena, pa ne treba vređati njihova fašističko-patriotsko-patrijarhalna osećanja, pogotovo zato što su u većini.
Nego,
Pa i da ideš i paradiraš u čast tome što si strejt, da li si zaslužio za kocku u glavu za to? Nek paradira kome se digne i kojim god povodom oće, boli me kurac. Neka cveta hiljadu cvetova.
"Chavez
Proseravanje. Ok, gej si, ja nisam. Ako ja ne šetam okolo i paradiram u čast tome što sam strejt, što bi neko morao da šeta onda u čast toga što je gej? Koj' kurac bre, dokle više.
pre 26 minuta
Sevastokrator_95
Параде су њесра! Ако је неко геј, баш ме брига, његова ствар, то ме се не тиче и не оспоравам. Али мрзим та окупљања"
Јао какве су то речи, све као да слушам на ТВ-у Дверисте, Ђиласа, Вучића и Дачића. Дајте неку своју реченицу. Ако је тако, зашто је онда исти дан најављена породична шетња(стрејт парада), ако су другачији од гејева и не желе да шетају. Дајте молим вас. Ја сам схватања да тај дан шетају тих пола сата само педери, пандури их гледају и то је то. Они који такође изађу, да ли због тога да бију те људе или да само шетају, за мене су такође педери и атенчн курве, чак веће од ових гејева. Њихова шетња има неки циљ, а стрејт шетња је по мени за ниже расе и бедне мозгове. Мене у то неки приучени фашиса неће убедити. Тај дан, тих пар сати сам кући. Нек се они прошетају једном годишње, здрава је шетња, доктори препоручују... И ови се сетили да шетају кад и педери, мислим стварно. Сигурно их копка да виде како изгледају хомићи, јер не могу веровати да заиста постоје. Е па постоје и свако од вас их вероватно познаје неколико. Дил вит ит!
I gejevi su Srbi, razjedinjeni su u svojim redovima tako da mnogi neće prisustvovati. Ne verujem da će je biti.
Ја сам против геј параде, али не и против гејева. Никога не мрзим, не желим никога да убијем. И на основу тога ти си спреман да кажеш да сам фашиста. Е, то је гора предрасуда него ова о гејевима.
Као што рекох, геј парада, НЕЋЕ у већој мери допринети положају хомосексуалаца и мало ко ће своје мишљење променити, али ЋЕ омогућити милионску штету Београду и неколико разбијених глава. Да ли је рационално спроводити геј параду?
Нервира ме што се овде спроводи некаква револуција, а свако к'о зуцне против гејева је фашиста.
Либерална држава не постоји, схватите то већ једном.
Опет Ђиласеве и Дачићеве речи... Млади човече, не дозволи да ти тако пуне главу. Рекао сам за Двери да су фашисти, не за тебе... Пише лепо горе.
Не копирам никога, а поменуте слушам само кад морам. Нико ми не пуни главу, градим своје мишљење на које у некој мери морају утицати и спољшњи фактори. Из чега си у осталом извукао да су Двери фашисти (не браним их)!? Зар у држави која треба да буде довољно либерална да интегрише у друштво људе који су различити, немамо право на мишљење. Да ли заиста можете да поредите Двери са Хитлеровим и Мусолинијевим трупама!? Што се мене тиче, свако може да прича шта хоће (изузев да некога треба убити или неки предео етнички очистити, а то од Двери нисам чуо, мада се чак донекле и слажем са тобом кад су они у питању), свако може да јебе кога хоће у свом стану (па и да парадира, али не онда када се очевидно друштво неће променити, а држава неће имати користи), свако може да ради шта год хоће док је то у складу са законом, али за име Бога (или Дарвина, како хоћете), немојте више спомињати реч фашизам! Полупаћу монитор тастатуром.
Вређамо жртве Другог светског рата прозивајући људе који САМО причају да су фашисти.
И за крај, чак и хулигани који нападају нису фашисти. Они су изгредници, хулигани који треба да одговарају за своја дела, али то опет није фашизам јер онда у фашизму живимо од постанка људске врсте.