Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Геј је океј, пустите их да шетају. Традиционално није исто што и затуцано. Мрзети неког и разбијати град због тога је затуцано.
Slažem se sa Enemijem, pustite gejeve na miru, nek šetaju ako će zbog toga da se osećaju bolje. Realno je da to neće promeniti ništa, ali jbg takva smo država. Dole homofobi!
Zahtevam od moderatora da ime teme promene u "Gej (ni)je okej?"! Tako će obe opcije biti podjednako zastupljene u samom nazivu, dok se trenutnim nazivom drži strana gej zajednici i tera se voda na njihovu vodenicu.
E da i šta ćemo mi koji niti smo dukatlije niti smo antidukatlije?
Мало сам размишљао о томе... Како ћемо да научимо да пустимо те људе на миру, сем ако се не опечемо шеснес пута на ту глупаву мржњу? Ето, разбијање града је прва опекотина. Београд какав ја желим ће да истрпи то за своје становнике, трпео је и више због мање битних ствари.
Генерално, ја сам десничар, али српској десници треба подробна реформа.
Enemi, batali to desničarenje, devojaka ima na sve strane. Do'vati da jebeš nešto.
Хахахахахаха, не бре то десничарење! хД
Нема ту реформи, енеми. Десница је конзервативна, левица либерална. Тако ја видим ствари и најрадије бих да оба не постоје, јер нас те ствари само деле, а превише смо се пута делили.
Ma misliš da ove što lome boli kurac za grad. Polomiće ga još 300 puta iz idiotskih razloga(ako ih mogu nazvati tako) i boleće ih uvo.
EDIT: Je l' si na to mislio? lololo.
Наравно да има. Погледај десничаре у развијеним земљама... Десница не мора бити конзервативна уопште. А наша десница ионако не схвата појам "конзервативног" како треба, па је ствар тим и гора.
Па неће, сконтаће на крају... Или ће држава сконтати да мора систематски да се бори против тога.
Елем, слушајте како се то ради у озбиљним земљама:
То каже једна Ангела Меркел... Која је десничар:
http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Democratic_Union_%28Germany%29
Либерално-конзервативна странка, десног центра.
ЕДИТ Одо бре сад, немојте ме задржават'!!! лололо
Jedan lik ulazi drugom u analni otvor, mesto koje je namenjeno za kenju... Recite mi da je to normalno !? Ok, ne treba ih maltretirati, ali svoju intimu neka zadrže za sebe. Danas će gejevi tražiti svoja prava, sutra pedofili... Ponavljam gejevi imaju jednaka prava na život kao i svi ostali, ali bez paradiranja, kako malom detetu objasniti zašto se dva muškarca ljube !?
Jedan lik ulazi jednoj likuši u analni otvor, mesto koje je namenjeno za kenju, reci mi da je to normalno !? U principu analno je banalno kako god da okreneš.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/001/582/picard-facepalm.jpg?1240934151
Воле се, сине!
И даље као да слушам политичаре, сви понављате исте ствари као мантру. Мислим сад на Вас г-дине мсмојне. Ти својој девојци гураш у рупу која је намењена за друге ствари, објасни то детету. И то за педофиле иста прича "Двериста и Образоваца", стварно су вам напунили главу са 5-6 реченица и сад то понављате ко папагаји. Ајде бре омладино, па ваљда сте интелигентнији од тога...
Samo kažem da nije normalno. Ko je jbt rekao da sam ja normalan a !? Gospodine Sanja, da li je normalno da dva muškarca vode ljubav, odgovori sa da ili ne ?
Ja sam cuo da gejevi mogu da citaju misli i pomeraju stvari pogledom. Voleo bih da sam gej.
А ти се све време вадиш на то. Па одговори на та ''политичка'' питања онда. Понављам, немам ништа против њих, али бих волео да чујем твој одговор на питање ''Шта би било са светом када би сви искористили право да буду геј''. Немој одмах да ме прозиваш, само реци шта мислиш.
Одговорите ви мени, да ли је нормално да мушкарац гура свој пенис у њену рупу за измет или у њена уста или међу дојке или да она њему гура свашта у анус?
По томе није нормалан ниједан секс који нема за циљ рађање детета.
Све те гејове треба јебати у њи'ово педерско дупе.