Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Џими, могао би да пробаш да себи признаш да је неки део твојих фрустрација проузроковао фудбал. Ја никад нисам видео толику количину мржње према једној обичној игри.

Мене на пример или нису бирали за балфу, или сам биран последњи, или су ми уваљивали да сам бирам као капитен јер у супротном не бих био изабран. До тога је дошло јер сам као мала жгадија стављао себе изнад све остале жгадије и нисам желео да учествујем у било којим активностима са њима, јер сам себе сматрао посебним. Тим чином и сличним сам сам себи увалио курац, и данас сам овде где јесам. Фудбал је лепа игра, помало простачка, али лепа.

2. A kako tek mrzi kinesku fudbalsku reprezentaciju.

3. Nadam se da trolujes.

Не тролујем. То је мој став о том феномену. Океј је пратити фудбал ако си љубитељ спорта, волиш да одгледаш лепу игру, или пак ако имаш интерес и кладиш се. Али овај фанатизам и манијакално радовање кад неко да гол -- то је убергеј. Нпр. био сам на мору прошле године за време светског првенства, било је људи који су по неколико сати дневно трошили на праћење фудбала. Јбт, дошао си на море да би гледао фудбал. Сисе севају лево-десно, дупета подврискују, а ликови гледају утакмицу. Шта да му кажеш осим -- нећеш јебати.

А и овако кад видим да неко претерано емотивно доживљава спорт, буде ми шит. Боље да се више бави спортом.

Ја никад нисам видео толику количину мржње према једној обичној игри.

Нико не мрзи фудбал, само је шит спорт у односу на многе друге боље спортове којима се придаје много мањи значај.

Џими, могао би да пробаш да себи признаш да је неки део твојих фрустрација проузроковао фудбал.

Мене на пример или нису бирали за балфу, или сам биран последњи, или су ми уваљивали да сам бирам као капитен јер у супротном не бих био изабран. До тога је дошло јер сам као мала жгадија стављао себе изнад све остале жгадије и нисам желео да учествујем у било којим активностима са њима, јер сам себе сматрао посебним. Тим чином и сличним сам сам себи увалио курац, и данас сам овде где јесам. Фудбал је лепа игра, помало простачка, али лепа.

Пази, ја јесам оперисан за фудбал, то признајем (јер ме никад исти није занимао, нити сам га играо ван часова физичког), али стицајем околности нисам никад био биран последњи, јер су у мом разреду скоро сви били оперисани за фудбал. Од четвртог разреда основне смо пикали искључиво баскет, а фудбалицу баталили, тако да искрено не могу да признам да имам неке фрустрације.

Углавном, хтедог да кажем да се мој пост односи више на фанатизам, него на сам спорт. Фанатизам је геј.

4. Мене су стављали у одбрану или сам био тренер. :(

5. или сам био тренер

Au

6. Ne moze nista vise biti gej nego ovo pljuvanje i neshvatanje fudbala ko u Dzimija. Pa ne gledanje svetskog prvenstva je vise gej od Danijela iz Nou Nejma.

7. Aко ти тако кажеш. :)

8. ja sam uvek igrao napad jer sam bio najlepsi i najjaci pa nisu mogli da me smaraju da se vracam u odbranu i dan danas je tako

9. Čiji si dupli?

Znaš da će ti reći.

10. Е, где беше онај постер, на слици је неки лик, мучи га инквизиција, жбарају га нечим, а испод пише ''Је ли, чији си ти дупли?'', нешто у том фазону. Је л' зна неко?

11. Ово још није закључано?

Ево, Џими:
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/20082-ajde-nam-sad-lepo-reci

12. Нико не мрзи фудбал, само је шит спорт у односу на многе друге боље спортове којима се придаје много мањи значај.

Amin!

13. Пази, ја јесам оперисан за фудбал, то признајем (јер ме никад исти није занимао, нити сам га играо ван часова физичког), али стицајем околности нисам никад био биран последњи, јер су у мом разреду скоро сви били оперисани за фудбал. Од четвртог разреда основне смо пикали искључиво баскет, а фудбалицу баталили, тако да искрено не могу да признам да имам неке фрустрације.

Углавном, хтедог да кажем да се мој пост односи више на фанатизам, него на сам спорт. Фанатизам је геј.

Пази, мени је лепше да одиграм балфу него да гледам, мада кад поједини тимови играју то је много леп спорт. Једно време сам био навучен на гледање бразилске и аргентинске лиге, оно макар много атрактивних потеза.

Реално, ни један спорт не може да буде геј, у ствари једино ми је бодибилдинг скроз геј. Али то је моје неко лично мишљење. Што се тиче фудбала, геј може бити једино свршавање на поједине играче типа фејк Роналда, који поред тога што јесу добри играчи служе као носиоци фризуре и предмет дркања зиљавих клинки и набеђених тинејџера. То јест, фаворизовање и бацање на поједини клуб није геј, на репрезентацију није геј, а на појединца јесте геј.

14. http://www.mondo.rs/s227656/Info/Hronika_i_Drustvo/Otac_ga_isterao_iz_kuce_jer_je_gej.html
    Читам ово и размишљам како би одреаговао мој ћале да му кажем да сам геј, чисто да га истролујем лоло

15. Ne razumem što mu se ćale toliko iznenadio što je peder kad se vidi na kilometar da dečko ne voli picu. I u osnovnoj su ga još provalili svi klinci, samo njegov ćale i ostatak familije nije provalio pa su se sad tolko iznenadili...

16. Ма, нису га тукли на време! џД

17. Брате, то што пише у том тексту је језиво на више начина.
    Те људе треба запалити бацачем пламена, а и тог лика што је геј треба добро умлатити зато што је муњен и не зна да се сналази у животу.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.