Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zivi bili pa videli. Mada, verovatno cete i tad pricati kako obicno pisanje po ulici i nije toliko strasno. Samo ostanes kuci.
Znaš šta, meni je pun kurac šabana koji se kurče po ulicama, i idu okolo sa šalovima i tuku one koji su protiv njihovog kluba, vere i nacije, i aleale. Ajd da ih zabranimo. Zabranimo navijačke grupe, one su rizik za javnu bezbednost. Na kraju, one su ubile više ljudi zajedno nego svi pederi u istoriji. Postoje ljudi koje sve to iritira. Postoje ljudi koje iritira nemanje osnovne škole. Ajd da zabranimo i to nemanje osnovne škole. Postoje ljudi kojima je pun kurac to što im sudbinu kroje oni koji se u svojoj vladavini oslanjaju oni koji nemaju osam razreda osnovne škole. Ajd da zabranimo i te što vladaju na osnovu glasova neobrazovanih, sirovih i nasilnih. AJDE DA ZABRANJUJEMO, JEBOTE!
Aj da zabranimo Ameriku. Oni su ubili vise ljudi za 200 godina nego ceo svet od kako postoji. Hajde, ja bih bio najsrecniji.
Podrzavam zabranu navijackih grupa. Jer to nema veze sa navijanjem nego sa dilovanjem droge i uzimanjem para za pravljenje nereda.
Aj da ukinemo pravo glasa svima koji nemaju osnovnu skolu. Podrzavam.
Aj da zabranimo te sto vladaju na osnovu glasova ovih bez osnovne skole.
Sve podrzavam. Al hajde da ne predstavljamo GEJ PARADU kao stvar koja je neophodna drustvu za progres!
Ajde, to uopšte nije potrebno društvu za progres. Boli me uvo i za to i za bilo kakve druge parade. Ali čoveče, da bi zabranio nešto zakonom, ti moraš imati zakonsku osnovu. Ja lupam to za školu i navijače, naravno da ne treba zabraniti. Ali da bi zabranio paradu homoseksualaca, ti moraš imati zakon protiv homoseksualaca, inače je njihova parada sasvim zakonita, pošto po ovom ustavu i zakonu svako ima pravo na okupljanje. Ne možeš se vaditi na "bezbednosni rizik", to je formulacija za države sa kukavičkom policijom. Znači: formuliše se zakon po kome ne sme da se održava gej parada, i onda se to sprovede. Crno na belo, sa otvorenim kartama. A ne neko klinačko pozivanje na ovo i ono.
Izvini,al ako moze Kosovo mimo ustava da postane samostalno, ako po ustavu oni koji izgube (tj prepuste) nekom parce zemlje treba da odgovaraju za izdaju,a ne budu cak ni procesuirani, onda stvarno ne vidim zasto je problem mimo ustava iskenjati da je gej parada preveliki rizik. Sto realno i jeste.
Zasto se svi hvataju za ustav samo kad je gej parada u pitanju? Pa otvoris ustav i dnevno ces naci 5 krsenja od strane vlasti. I za to se niko ne buni. Po ustavu tadic nije smeo da se kandiduje za predsednika na ovim izborima, pa je ipak bio kandidat. Zasto? Pa zato sto su tamo neki clan malo izvrnuli pa je ispalo da Srbija nije bila Srbija dok smo bili SCG. E ako moze tu da se izvrce,moze i za gej paradu. Zna se da ce biti onih koji ce da idu da ih biju, a posto ce murija da cuva,onda ce sa njima da se biju i da lome beograd. Znaci neredi su zagarantovani 100%.
Meni se svidela ideja nekog sa ove teme. nek unajme privatno obezbedjenje. 5000, 10 000, nije bitno. Al nek unajme. I za svu stetu koja je nastala , oni odgovaraju kao propust u organizaciji. Jer ako klubovi placaju novcane kazne sto njihovi navijaci divljaju na stadionu i van njega, zasto ne bi mogli i pederi? Pritom, klubovi imaju i privatno obezbedjenje i muriju. Pa da ne placa Beograd odstetu, nego pederi. Zasto su oni beli medvedi? Zbog njih su neredi (ne opravdavam,al svi znamo da je zbog njih), i ako oni svesno teraju inat, onda nek placaju odstetu.
Gazimudo, stvar je u principu. Naravno da u jednoj zemlji koja ima zakon nezakonite stvari ne treba da se tolerišu. Nego pederi dođu tu kao neka oduška, pusti ventil, nek se masa izviče, nek baca kamenice, aaaa-buuuu! a posle ćete svi kolektivno primiti debeeeeeelu kurčinu u čmar, u vidu neke eksploatacije, ali se nećete buniti, jer ste se već izduvali bacajući kocke i dižući buku oko pedera. EEEEEEJ! Ne vidite šta vam čini sistem? Pa jebu vas bre u sve telesne šupljine.
http://i46.tinypic.com/9hnvjd.jpg
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=13&nav_category=78&nav_id=677102
Кад год се говори о правима педера и лезбејки, одмах се поведе прича како то није психички поремећај, нити болест, а онда кад крену ти борци за права хомосексуалаца да говоре и психичком профилу таквих личности, они поведу причу о мушкарцима заробљеним у телу жене и женама заробљеним у телу мушкараца. Ако је тако зашто онда сви хомосексуалци лепо не промене пол јер такав поремећај се назива поремећај полне оријентације (gender identity disorder). Међутим, онда се поведе прича како педери воле што су мушкарци, тј. лезбејке што су жене, али да их привлачи исти пол. Нпр. мушкарац ужива да креше друге мушкарце или да га крешу јер тако доживљавају најјаче оргазме, односно жена воли да се љуби и лиже са другом женом.
И није ми јасно зашто се особе које су промениле пол сматрају трансексуалцима као и особе које воле да се облаче као особе супротног пола? Кад је уради добро операција промене пола, неки пут је заиста тешко провалити да је та особа некад била супротног пола. Особе које су промениле пол не могу да се називају транссексуалцима кад су они после промене пола уствари хетеросексуалци, дакле нормални само што су патили од поремећаја полног идентитета и морале да се оперишу.
Поремећај полног идентитета може да буде последица трауме у детињству, генске мутације у току трудноће па се деси да девојчица има више Y, а дечак вишак Х-хромозома. До 3. или 4.године деца нису свесна ког су пола. Од 3. и 4. године креће први мањи налет хормона који их на неки начин дефинише. Тада постају свесни да ли су дечаци, тј. девојчице. Кад сам био у основној школи били су брат и сестра близанци. Они су 5 година били старији од мене. Та девојка је од малена показивала да не жели да буде девојчица. Притискала је груди да јој не расту, носила на плажи мајице, облачила се као мушкарац, шишала се кратко. Нажалост, пре двадесетак година није било могуће у Србији да се изврши промена пола. Постала је лезбејка, облачи се као мушкарац, али ми није јасно зашто не промени пол кад је то сад бесплатно.
Мада многе бивше атлетичарке из Совјетског Савеза и Источне Немачке су морале да постану мушкарци јер су их толико кљукали неким допинг средствима, која су ваљда садржала и тестостерон, да почеле да добијају маље по грудима, да су им се груди смањивале, да им је расла брада, да су губиле заинтересованост за секс са мушкарцима...
Немам ни грам толеранције према хомосексуалцима, али јако поштујем особе које су промениле пол јер су прихватиле да имају поремећај, а и тако "новорођени" воле особе супротног пола од оног што су сада па су самим тим и нормални.
И још једна ствар која ме занима су хермафродити или шимејлови. Откуд такви постоје у људској врсти? Како је то могуће кад нема места за две "рупе" и још један полни орган?
MOJ AVATAR SVE GOVORI AMENO
ovo.
Fender, Pogrešno je kada su muškarci sa muškarcima i žene sa ženama, a nije pogrešno kada jedna od tih osoba promeni pol, pa budu zajedno?
Ako je neko gej, to ne znači da se oseća kao pripadnik/ca suprotnog pola. To nema apsolutno nikakve veze s tim. Neko je gej jer ga/je privlače osobe istog pola. I to je cela filozofija. Nije do povišenog nivoa testosterona kod žena ili estrogena kod muškaraca, nije do ničije odluke ili božanskog plana i Adama i Stefe. Nije do inata narodnooslobolilačkim pokretima ili bilo šta drugo.
Jednostavno je privlačnost ka (ne)kome ono što te određuje.
To su različite stvari, hermafroditi imaju oba polna organa, a šimejlovi su pederkasti muškarci sa silikonskim sisama koji eventualno uzimaju ženske hormone, ali imaju penis, dakle faktički su muškarci iako bi mnogi jebali šimejl:
http://u.vukajlija.com/forum/teme/30281-jel-biste-jebali-simejl?strana=1
Mada neki tvrde da je i sam Vukajlija šimejl:
http://vukajlija.com/forum/teme/40760-je-li-deda-simejl
Ja se slažem sa Kostićem za one vile.
obrni, okreni, NEŠ JEBATI!
Ja se slažem sa Kostićem za one vile.
da, neš jebat.
Mene najvise nervira prica o tome da ja nisam normalan, zato sto homeseksualnost smatram jednim vidom bolescu (hormonski poremecaj) to je za mene jednostavno poremecenost , znam da je milion ljudi ovo reklo ali jednostavno vise mrzim ove sto se bore za gej prava a pri tome nisu gej, nego njih same.
Pa jebote hiljadama policijaca treba platiti dnevnice, plus ko zna koliko jos troskova ima oko te parade, a na balkanu 50% nezaposlenih koji placaju porez i sve, i samim tim i tu paradu finansiraju, i zato treba podrzati svako razbijanje tih parada.
aj lepo ključ i ban za debilni nekropost
aj lepo ključ i ban za debilni nekropost
realno
Pa gde onda da nekropostujemo kad dođe oktobar.Ja bi vas sad banovao jer ste preveliki smorovi za ovaj sajt
KAD DOĐEEE OKTOOOBAAAAARRRR
https://www.youtube.com/watch?v=2piXbVzkIG0