Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Eto, to gejevima ne bi imponovalo je l' se bune oni protiv toga?

Neka paradiraju ako im se paradira, slobodno sto se mene tice, samo kazem da ce vremenom praviti cirkus po ulicama.

2. Мрзим аргумент већине. Већина одлучује и о томе ко ће бити на власти, иста та већина би клала Хрвате, Муслимане, Албанце, Италијане, Американце, Французе, Кинезе и Јапанце, матер им јебем жуту. Капираш? У Србији бре милион од шест милиона људи нема ни ОШ. А макар још три милиона је неписмено. Не зна да напише не одвојено од глагола итд. О каквој већини говоримо?
    Аргумент већине је курчина. Демократија је курчина због већине. САМО МОНАРХИЈА!

pa hoćeš li ti demokratiju ili ne :-), demokratija je vladavina većine, a ko čini tu većinu nije bitno, pa ni to ima li osnovnu školu ili ne.

3. Па лепо је рекао човек, демократија је курчина. Само што се мало зајебао касније, монархију можеш да имаш и са демократијом, вероватно је хтео да каже САМО АУТОКРАТИЈА!

4. Neka paradiraju ako im se paradira, slobodno sto se mene tice, samo kazem da ce vremenom praviti cirkus po ulicama.

Dobro, ako budu radili nešto što nije u skladu sa zakonom biće privedeni i nema frke.

5. Kada su nacisti došli po komuniste,

ja sam ćutao;

jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,

ja sam ćutao;

jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,

ja se nisam pobunio;

jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,

nije preostao niko da se pobuni.

Martin Nimeler

Za sve koji misle da bi jednom rulja sa bakljama i vilama mogla da zaurla i pod njihovim prozorom.

6. Jeste li videli nekad pedere da se krljaju na ulici? Ja jesam. Jesam li prisao i prebio ih? Nisam. Jeste li vi? Niste.
    Dakle, isti su kao i mi. Clanovi su drustva kao i mi. Sad dolazi ona cuvena diskriminacija na razgovorima za posao.. Kako uopste tvoj buduci sef zna da si peder ako mu ti to ne kazes?

Dobar dan, ja sam Azdejkovic, i ja sam peder. Ako me odbijete za posao, ja cu reci da je diskriminacija. Ali gosn Azdejkovicu, vi imate samo srednju skolu nama treba diplomirani ETF-ovac. HA, ZNAO SAM DA SI HOMOFOB , DVERJANINU JEDAN STO TI VIRI PASTETA I PRAZA IZ USTA, PRICACU NA B92 DA SI ME ODBIO JER SAM PEDER!

Ja predpostavljam da ovako izgleda razgovor pedera za posao.

Neko rece, da se NADA, da nece prerasti u ono iz San Franciska,tj da ce ukoliko se poskidaju biti uhapseni.Hmm, pa pre 10 godina na reci gej parada su pominjane zatvorske kazne da se samo odrzi, a gledaj nas danas. Opasce kriterijumi i za to. Sad je, nek paradiraju,bar se ne skidaju na ulicama. Pa ce biti, nek se skidaju, bar se ne jebu. Pa ce bude, nek se jebu,samo nek ne pisaju jedni po drugima. Pa onda, nek pisaju jedni po drugima,bar ne svrsavaju jedni po drugima sa prozora. Pa ce bude, nek svrsavaju jedni po drugima sa prozora, bar nisu doveli marsovce. I tako se postaje idealno tolerantan clan evropskog drustva.

Ja postavljam sad pitanje: AKO JE OVO PARADA LGBT populacije zasto su na skupovima samo PEDERI I LEZBACE, ja nigde nisam video trandzu? ZASTO SU TRANDZE DISKRIMINISANE OD STRANE DISKRIMINISANE LGBT ZAJEDNICE? JER AKO SE UCIMO TOLERANCIJI OD ONIH KOJI NISU TOLERISANI,ZASTO BISMO MI PUSTILI OVE STO IH NE TOLERISEMO DA PARADIRAJU KAD ONI NE TOLERISU TRANDZE DA PARADIRAJU SA NJIMA?
    Ili izgleda nema ni jedan trandza u Srbiji?

7. Ili izgleda nema ni jedan trandza u Srbiji?

pa maloprije se pričalo o oliveri jevtić.

8. Pa onda, nek pisaju jedni po drugima,bar ne svrsavaju jedni po drugima sa prozora.

Jbt valjda je gore pišati po nekome nego svršiti po nekome.

9. Mancestere,al sa terase/prozora!

10. На ово сам мислио кад сам написао "кад су дошли по Јеврјеје". :Д

Ja predpostavljam da ovako izgleda razgovor pedera za posao.

Мени више личи на неку америчку серију или филм, него на српску стварност. Рецимо да ти покушаш да добијеш посао на ову фору... Некако имам осећај да би у најбољем случају прошао са "пали одавде, пуца ми курац коме ћеш да се жалиш". А могао би врло лако да добијеш батине (али добро, то већ зависи где и код кога би тражио посао).

И да ли стварно верујеш да би се Београд за пар година претворио у град блуда? Сан Франциско је светско стециште педера и хипика, капирам да је тамошњи геј прајд хомосексуална верзија карневала у Рију. Сад ће баш сваки град у ком се одржава парада да се претвори у то. Али капирам да се нећеш сложити и да ћеш наставити да форсираш ту причу о Београду који ће постати Син Сити.

11. Da li je nekome palo na pamet da razloži situaciju na sastavne delove, kao da je to recimo književno delo?

- Mesto radnje: ulica
    - Radnja: određivanje šta je normalno a šta nije
    - Akter: besna masa maskiranih
    - Motivacija: religiozno-nacionalni razlozi
    - Sredstvo radnje: motke, palice i kamenice

Besna masa uz blagoslov crkve linčuje po ulicama. Još nešto?

12. Иронијски елементи: Шутирање болесника који би да шире своју болест увезену из Америке право у вугла шпицином ЕрМаксица на које је отишло пола кевине плате.

13. Nakon 365 dana saga se nastavlja. Sunce da vam jebem, moze covek sat da navija po vama.

14. Мени више личи на неку америчку серију или филм, него на српску стварност. Рецимо да ти покушаш да добијеш посао на ову фору... Некако имам осећај да би у најбољем случају прошао са "пали одавде, пуца ми курац коме ћеш да се жалиш". А могао би врло лако да добијеш батине (али добро, то већ зависи где и код кога би тражио посао).

Onaj moj primer je naravno bio ironija,posto ne znam kako gejevi znaju da su odbijeni na poslu zbog seksualne orjentacije, osim ako ti posle dobar dan, ne kazu da su pedercine.

15. posto ne znam kako gejevi znaju da su odbijeni na poslu zbog seksualne orjentacije

A šta kažeš, misliš da prava muškarčina ne može da prepozna pešovana na prvi pogled?

16. Trandzu moze, geja ne moze.
    Osim ako se ne umiljava dok prica, drzi prstic u ustima i vrcka guzom.

Al ako mogu da odbiju mene jer grickam nokte i nisam im delovao samouvereno,zasto ne bi mogli njega zbog govora tela?

17. Al ako mogu da odbiju mene jer grickam nokte i nisam im delovao samouvereno,zasto ne bi mogli njega zbog govora tela?

Ma okej, neka ga odbiju i otpuste, ko i tebe. Nego, da li ti zaista misliš da bi masa na ulici naoružana bakljama i motkama trebalo da određuje ko je normalan a ko nije? Meni je to malo zastrašujuće?

18. Pa zasto onda govore da je to diskriminacija LGBT zajednice? Ako tamo neko proceni da ti sa tvojim vrckanjem guzice, lizanjem prstica, grickanjem noktiju, mindjusom u obrvi nisi dobar kadar za njega, zasto se odmah hvataju za argument diskriminacije?
    Ja ne razumem zasto si se ti uhvatio mase sa bakljama i stanglama?
    Ja samo otvoreno kazem da gej paradu treba zabraniti. Ne bismo mi bili jedina zemlja u evropi koja nema gej prajd. I pod ovim ne mislim na ekstrem rusije koji je zabranio na 100 godina. I mnogo civilizovanije zemlje od rusije su zabranile gej paradu, a pederi su ekvivalentni clanovi drustva.

Gde si video da ja podrzavam podrzavam prebijanje pedera? Ne podrzavam,al sasvim mi je jasno da postoje ljudi koje to iritira. I kao sto ce 99% ljudi reci da pedofile treba muciti,tako ce nekih 30% reci da pedere treba prebiti. I jedno i drugo su klasicno nasilje,al opet je jedno "opravdano" a drugo nije.

19. Neko rece, da se NADA, da nece prerasti u ono iz San Franciska,tj da ce ukoliko se poskidaju biti uhapseni.Hmm, pa pre 10 godina na reci gej parada su pominjane zatvorske kazne da se samo odrzi, a gledaj nas danas. Opasce kriterijumi i za to. Sad je, nek paradiraju,bar se ne skidaju na ulicama. Pa ce biti, nek se skidaju, bar se ne jebu. Pa ce bude, nek se jebu,samo nek ne pisaju jedni po drugima. Pa onda, nek pisaju jedni po drugima,bar ne svrsavaju jedni po drugima sa prozora. Pa ce bude, nek svrsavaju jedni po drugima sa prozora, bar nisu doveli marsovce. I tako se postaje idealno tolerantan clan evropskog drustva.

Па па параноја

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.