Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pa hvala bogu oni su zaposleni, i kad već jesu treba da rade svoj posao, a to je odbrana svih građana ove zemlje....ne mogu Njihovi da određuju ko je pogodan a ko ne, i šta će se održati a šta neće.
hormonski poremećaj LOOL
ako je to bolest, onda je to pandemija svetskih razmera od postanka čoveka do danas...recimo Grcima je to bila sasvim normalna pojava, jel su oni bili bolesni il je to do društva.
ljudi još uvek izgleda tripuju nekakve polaritete u 'prirodi', takođe tripuju nekakvu dihotomiju prirodno-neprirodno, kao da je suština muškog i ženskog pola skrivena unutar kurca odnosno pičke. svaka čast, ostali ste i dalje unutar naučnog diskursa koji je vladao pre 200 godina DA SE TAKO POSTMODERNO IZRAZIM
el čitao neko filozofija palanke od konstantinovića?
uhvatio sam jednom deo dok je bio na radio-beogradu, o nacionalizmu, štajaznam to mi je delovalo okej, mada malo površno
bogumi, meni nije baš površno, štaviše... pročitaj, ne verujem da ćeš se pokajati (ne preporučujem jer hoću neku poruku da ti prenesem, nego sam se setila kad si rekao "unutar naučnog diskursa koji je vladao pre 200 godina", pa ko velim možda ti bude zanimljivo)
tražim je baš, imam njegovu 'dekartova smrt' i to nikako da pročitam, al svakako je faca taj konstantinović, verovatno prvi postmoderni filozof odavde, dok je to još bilo kul
Neki su unutar naučnog dis-kurca, da se tako strukturalistički izrazim.
Oš link za pdf?
aj bači!
Da to nije ovaj što je oživeo temu kojim slučajem čitao moju današnju pa rešio da se oglasi? :)
Последњих година се доста говори о људима који мењају пол, а и дизала се фрка око тога што је операција промене пола бесплатна, а друге важније ствари које тичу здравља људи коштају пуно. У какву врсту људи се онда сврставају свртавају особе које су промениле пол? Испада да нису хетерсексуалци јер нису тако рођени, али нису ни хомосексуалци, нити транссексуалци.
Fender, Pogrešno je kada su muškarci sa muškarcima i žene sa ženama, a nije pogrešno kada jedna od tih osoba promeni pol, pa budu zajedno?
Па испада да не би требало јер ако мушкарац промени пол, он је жена, тј. ако жена промени пол она постаје мушкарац. Ако неко не зна шта је неко био раније, можда се и деси да не провали. Тек било ненормално кад би нпр. мушкарац постао жена, па да је жене привлаче или жена која постане мушкарац да буде са мушкарцем. Било како било нормалније ми је и кад мушкарац постане жена него кад видим да мушкарци пумпају уста, шминкају се и трпају се са другим мушкарцима. Неко рече да је то код старих Грка било нормално, било је и код Римљана и Германа, али то је по мени далеко од нормалног. По мени, мушкарац који не воли жене није довољно мушкарац и требало би да мења пол или да лечи своје психичке трауме јер они педери који воле да крешу друге мушкарце су најобичнији болесни садисти који уживају у неком виду малтретирања другог мушкараца. А ови педери који воле да их трпају нека лепо постану жене, нека им хирурзи направе пичку да се јебу нормално. Мислим, ако су некоме длакаво дупе и равне груди драже од пичке и сиса, тај је за лечење. Па има ли ишта лепше него кад заспиш на грудима неке девојке, па ти је топло и меко, спаваш као беба.
А за лезбејке имам поруку: Џабе вам језик, прсти и помагала, нема ништа то док мајстор не почеша и профирца.
jedi govna, puši kurac.
TI SI BRATE NADREALAN LIK♥♥
Ја сам мислио ово је нормалан сајт, сад има и ових "веселих".
Ако мислиш на мене, нисам ја надреалан, ја сам само просечени Србин-Аријевац, а ове либералне фашиста.
Ти то мени нешто?
tebi, tebi.
Е, па онда да ти кажем. Говна не једем, курац не пушим, ти можеш слободно ако волиш да радиш ове две ствари. А и можеш да се јуначиш преко нета колико хоћеш, јбг. много тога је дозвољено.
Fenderu, ti si genije... Evo ja sam fašistički liberal, novozavetno-hrišćanski ateista. Ozbiljno. Mada, ti si pobedio.
http://25.media.tumblr.com/ed068d90d55d672c023ef4d0edb85b63/tumblr_mi1n7sov4a1qll34mo1_400.gif
ФЕН ДЕР ООООООООО!
Јбг, ипченаш рече да сам надреалан, а ја сам само хтео да га "исправим". Не стварно, ја колико год сматрао хомоскесуалност поремећајем и болешћу, с друге стране ме интересује шта то наводи људе да буду склони ка истом полу. А и нико ми није одговорио у какву категорију се сврставају особе које промене пол.
dete, uzmi konopče i obesi se.