Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. KOMUNJARA USTAŠKA!

2. Вако,
    целом проблему приступам скроз рационално. Свет, полако али сигурно постаје пренасељено место о чему сведочи и следећи графикон:
    http://www.agrilandsales.com/images/opportunity/world_pop_1.jpg
    Како би зауставили то пренасељавање треба што маштовитије редуцирати број становника по систему - да се Власи не досете - ... ратови, разни нови инвентивни вируси, и као једна од метода дође и подизање свести о грађанским слободама. У тим оквирима се дукатлијство и лезбачење прихвата као нешто нормално или чак пожељно и тренди.
    Не улазећи у генеалогију проблема хомосексуалности (сикички, физички или генетски дисордер) могу рећи само да светским моћницима иде у прилог да се то лепо поштује и развија ... е па нећемо тако колеге!
    Ја јебем курцем у пичку и тако има да остане у инат светским моћницима, јајарама, курвама и лицимурима !!! ОПАААА !!

3. ja sam anarho-četnik

4. JUGOKOMUNISTIČKI VELIKOSRBI!

5. Хахахах! Фендер нациста. Јбг... мени је педеризам исто што и зоофилија и педофилија. Као они болесни ликови што воле да га пакују у усисивач. Може, али не иде... просто, тако.
    Грци и Римљани су праксом потврдили да сексуални однос између кучића, коња и крава у терњу и људи није ништа немогуће. Многима је то чак било нормално, као и дукатлијање. Сада знате шта Воја ради са оноликим мачкетинама.

6. Christine
    dete, uzmi konopče i obesi se.

Мала, старији сам од тебе 10 година. Моје мишљење и ставови су нормални. Хетеросексуалност је једина нормална ствар, све остало је БОЛЕСТ, а ти се лечи, ако ти сметају ставови човека чије мишљење дели преко 80% људи у Србији.

Ове остале да оставим, тролују мало, нека их, али ти си стварно ненормлана.

7. Na ovom sajtu ako si religiozan, ne volis pedere, ako si patriota odma si debil, seljak i jos mnogo stosta....

8. ја колико год сматрао хомоскесуалност поремећајем и болешћу, с друге стране ме интересује шта то наводи људе да буду склони ка истом полу

с друге стране ме интересује шта то наводи људе да буду склони ка истом полу

ме интересује шта то наводи људе да буду склони ка истом полу

ме интересује ... ка истом полу

eto. sad znamo ko nam piše.

9. А и нико ми није одговорио у какву категорију се сврставају особе које промене пол.

Spadaju u kategoriju osoba koje su promenile pol. I ako posle promene budu gej, onda su gej osobe koje su promenile pol, ako ne, onda su osobe koje su promenile pol, ali su hetero. Eto, srećan?

10. oćete da kažete da je gej okej?
    jel bre?

11. Na ovom sajtu ako si religiozan, ne volis pedere, ako si patriota odma si debil, seljak i jos mnogo stosta....

ako ne slušaš zaz, odma slušaš grand, ako si pacifista, odma si peder....

12. Granjka
    Хахахах! Фендер нациста. Јбг... мени је педеризам исто што и зоофилија и педофилија. Као они болесни ликови што воле да га пакују у усисивач. Може, али не иде...

Кажу да је у Србији педерастија најраспрострањенија међу хиперурбаним становништвом Београда, као и да стари Београђани изумиру јер се сексом баве на тај начин, а не онако како је природа рекла :) Или Бог, ако више волиш Бога. Или краљ, ако више волиш краља.

13. Ako si gej i promeniš pol onda si osoba koja je promenila pol.
    Ako nisi gej i promeniš pol onda si budala.

14. samoskrivljena nezrelost, dete, to nema veze sa godinama, no sa nedostatkom racionalnog poimanja stvari.

15. Хетеросексуалност је једина нормална ствар, све остало је БОЛЕСТ, а ти се лечи, ако ти сметају ставови човека чије мишљење дели преко 80% људи у Србији.

Mene bi bilo blam da se ponosim bilo čime što zastupa 80% ljudi, bilo gde, a pogotovo u Srbiji.

16. Na ovom sajtu ako si religiozan, ne volis pedere, ako si patriota odma si debil, seljak i jos mnogo stosta....

Očigledno, zar ne?

17. фатал ерор

Планета може да "издржи" сигурно 12-15 милијарди људи. Паметније би било да се радина колонизацији, Месеца и Марса него да се ратује.

lemaja

Престани да извлачиш моје речи из контекста. У мојој школи, у мојој генерацији није било педера. Кад сам дошао из Београда и почео да комуницирам са млађима од себе, приметио сам да велики праг толеранције према педерима и лезбејкама, а и за неке сам сазнао да су "весели". Како то да у мојој генерацији није било таквих, а код ових млађих је то сасвим "нормална" појава?.

18. Na ovom sajtu ako si religiozan, ne volis pedere, ako si patriota odma si debil, seljak i jos mnogo stosta....

Ja sam ateista, pedere ne volim, ali mi ne smetaju, a patriota sam i seljak, jesam li normalan?

19. gej je okej?

Mrš iz moje avlije!
    Kao tehničku podršku koristim M 84