Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Брате, који ти је курац требало ово да оживљаваш? А?

2. reko dal će se neko primiti i početi ponovo da diskutuje al izgleda da je svima prekurčila ova tema

3. скренули пажњу да то није Богу угодно

Иначе, ја видео пре неки дан нека два геја у бусу, тотално се видело да су заједно и да се воле. :) Само сам чекао кад ће да се уфате за руке, али ваљда не смеју од других људи. Кад су пичке.

4. A izgleda da su nekakvi masoni ili jevreji. Jel vidite piramidu iznad tornja?

5. Иначе, ја видео пре неки дан нека два геја у бусу, тотално се видело да су заједно и да се воле. :) Само сам чекао кад ће да се уфате за руке, али ваљда не смеју од других људи. Кад су пичке.

Joooj, kako trol post. Fascinirana sam.

6. Đimi reci im da se čuvaju srbe pogle ovaj post gore on bi ih hapsio :)

7. evo da ozivimo ovu temu. procitah ovu vest i crkoh od smeha!

http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/161235/Ljubav+u+podzemlju%3A+Vo%C4%91a+zemunske+mafije+-+gej.html

jedan od komentara na vest je da je ovo laz i da je policija namerno pustila buvu kako bi se ovaj iznervirao, napravio gresku i otkrio svoje skroviste. kontam ako stvarno nije gej, i ako je iole pametan, nece se upecati na ovu provokaciju. sta vi mislite? i kako vam se generalno dojmi pomisao da jedan opasni kriminalac moze da bude gej?

8. Ја бих ову тему моментално закључао ''Јер би се неки чланови могли увредити'' лолололо
    Везано за тему - ахахахаха и Земунци отишли у буљаше

9. Видела сам пре неки дан камион на ком пише ''ДУКАТ'' и било ми урнебесно кад сам замислила да му се у судару неко забије отпозади.

10. A pazi vrlo zanimljiv komentar ispod članka:

verovali,ili ne jedan od glavnih navijaca,necu reci kog kluba je gej!Celav lik,ogroman,huligan!Cak je isao na gej paradu da siba gejeve!treba da se ozeni,ima dugu vezu.sve to znam jer mi je kolega gej i vidja se sa njim!poenta je da ako ih ima medju navijacima,zasto ih ne bi bilo medju krimosima!

11. znate koliko mi puca kurac da li se je neko gej ili ne,potpuno me ne interesuje seksualno opredeljenje coveka...oni imaju ista prava kao i strejt osobe,prave paradu jer im se moze i jer za njih parada ima smisla,i svaka strejt osoba moze da naravi paradu ako hoce
    stvarno covek koji mrzi neku osobu zbog njegovog seksualnog opredeljenja najblaze receno ima debeo manjak inteligencije

12. SVE BI JA NJIHA PO ORAJIMA POVJEŠAO, MAJKE IM GA SPRČIM U PRKNO!

13. seksualnog opredeljenja

Па и није баш да је опредељење, геј се не постаје. То је сексуална оријентација. Као што не мо'ш натерати јужни пол на магнету да постане северни (без неких Фарадејотеслоњутнлајбниц магнетних индукција).

Ја их толеришем. Ал' само толико. Да видим да неко бије педера, болео би ме курац, као што ме болео кад год су биле те параде.

14. STA CE BITI SUTRADAN KAD VAM SIN KAZE "TATA ZALJUBIO SAM SE U MARKA"?
    SVE IH OBESITI!!!1!!

realno ne smetaju nikome sve dok se ne povataju na ulici

15. Какве то везе има где се ватају? Њихова ствар. Буквално.

16. BEDEVEDESETDVA JE JEDINI KRIVAC ZA TU SEKSUALNU LIBERALIZACIJU, MAJKE IM GA PROEVROPSKE!

Kako nije bitno gdje se vataju? Treba sutra da mi dijete odrasta u okruženju kojem je normalno da se dva bradata lika cmaču? A, boga mu, nije ni čudo što smo otišli u kurac.

17. Oooo evo ga i na ovoj strani šta će moje dete ultra argument. Kako inovativno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.