Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Ne moram govoriti da jebem kurcem u pičku, jer je to normalno, podrazumijeva se. Sve ostalo je nastrano, a ako si nastran trebaš se liječiti, a ako nećeš da se liječiš - ćuti, ne otkrivaj da ti je intima nastrana.

Gle, kako jednostavno. Ima nešto u tvojoj jednostavnosti, prijatelju. To ti radi ROM memorija u glavi.

2. Pa ja nisam nikad video dva pedera da se trpaju na ulici? Nisam ih video ni da se ljube.

Imaju paradu, dakle kurče se svojom bolešćurom.

Znači, ti hoćeš zabranu javnog pokazivanja seksualnosti, za sve. Šta si ti, neki taliban?

Ne, nego ne moraš dokazivati da si normalan. Da, NORMALAN.

3. Morao sam brate, jače je od mene, nikad nisam čuo da neko (Osim Amera) ima fobiju od nečije nacionalnosti. :)

Не националности. Изгледа, фаце. Поглед им је мрачан и безличан, фрикује ме то. Ја иначе кад гледам људе у очи, могу да провалим како се осећају и шта мисле. Кад гледам Кинезе и друге Азијате, не проваљујем ништа. Од тога ме језа хвата.

4. Šalabajzeru, u pravu si, trebalo bi intimu držati tamo gde joj je mesto. Ali, pazi, sigurno nećeš postići to time što ćeš izbosti svakog homoseksualca (da ne kažem dukatliju) kojeg vidiš na ulici... Ali, ako tražiš od njih to da kriju, onda nemoj da se 'vataš sa ribom nasred Knez Mihajlove.
    Valdemar je u pravu, da li si ikada video homoseksualnu populaciju? Uživo? Na javnom mestu? Jesi kurac.

5. Иначе боли ме курац ко је шта, док год мени то не покушава да натрља на нос. Парада је само провоцирање јавности и иживљавање, ради шта радиш и кога боли курац.

6. Не националности. Изгледа, фаце. Поглед им је мрачан и безличан, фрикује ме то. Ја иначе кад гледам људе у очи, могу да провалим како се осећају и шта мисле. Кад гледам Кинезе и друге Азијате, не проваљујем ништа. Од тога ме језа хвата.

Gledao si mene? Tehnički i ja sam Azijat. :)

7. Gle, kako jednostavno.

Da, sve je to jednostavno, nekad se treba i na životinje ugledati.

8. Džimi, to je rasizam, nema potrebe za oblandama.

9. Gledao si mene? Tehnički i ja sam Azijat. :)

Је, ал' ниси косоок! Ако ћемо тако, онда смо сви азијати, јер потичемо од Турака. :)

Džimi, to je rasizam, nema potrebe za oblandama.

Како год, не бежим од тога. Макар нисам агресиван.

10. Valdemar je u pravu, da li si ikada video homoseksualnu populaciju? Uživo? Na javnom mestu? Jesi kurac.

Ја сам виђао и да се ватају и да се љубе. Мени гадно, ал' игноришеш и кога боли курац.

11. Šalabajzeru, u pravu si, trebalo bi intimu držati tamo gde joj je mesto. Ali, pazi, sigurno nećeš postići to time što ćeš izbosti svakog homoseksualca (da ne kažem dukatliju) kojeg vidiš na ulici... Ali, ako tražiš od njih to da kriju, onda nemoj da se 'vataš sa ribom nasred Knez Mihajlove.
    Valdemar je u pravu, da li si ikada video homoseksualnu populaciju? Uživo? Na javnom mestu? Jesi kurac.

Neću nikog bosti, već sam napisao da mogu raditi šta 'oće, ali ne i paradirati. Oni treba da se kriju, zato što su nastrani, a ne ja ili ti, koji to nismo.

12. Је, ал' ниси косоок! Ако ћемо тако, онда смо сви азијати, јер потичемо од Турака. :)

Good point. Naravoučenije, tebe zenta samo žuta kosooka rasa. :)

Ја сам виђао и да се ватају и да се љубе. Мени гадно, ал' игноришеш и кога боли курац.

Ni meni nije svejedno, ali neću otići da ih iznabadam. Neću reagovati, i cvrče mi jaja.

PM EDIT:

Neću nikog bosti, već sam napisao da mogu raditi šta 'oće, ali ne i paradirati. Oni treba da se kriju, zato što su nastrani, a ne ja ili ti, koji to nismo.

Ne mora da znači da su nastrani. Da li to znači da ako ti najbolji ortak postane homoseksualac (čist primer) da ćeš ga se odreći?

13. Фобија није исто што и агресивност. Агресивност може да потиче из фобије, а не мора. Колико капирам. Не можеш да будеш расиста ако имаш страх од њих, расиста си ако их мрзиш и имаш неописиву жељу да их лемаш. Ако је тако, онда смо скоро сви расисте, јер јебига, мало људи воли Цигане.

14. Prank, ti nisi azijat...Ti si dete...Malo slatko crnpurasto (e ovo bi se trebalo definisati) dete...

15. E đoku mog ćete da me oterate na drugu stranu! :)
    Evo ponovo:
    Hahaha, Džimi azijatofob!
    Pederima uzimam za olakšavajuću okolnost to što nisu birali da budu to što jesu. Zbog toga mi ih je žao. Ali, s obzirom da su bolesni (da, bolesni!) treba da se pomire sa tim i da žive svoj život imajući to na umu. A jebeno me nervira cela pompa koju prave i jebene parade, zbog kojih im i treba razbiti glavu!

16. Kramponom
    Prank, ti nisi azijat...Ti si dete...Malo slatko crnpurasto (e ovo bi se trebalo definisati) dete...

Kramponom, definiši, imaš ideju? :)
    Poreklom, ipak sam sa Orijenta. To ti je Azija. Da sam dete stoji. Da sam crmpurast takođe stoji. Jebi ga. :)

17. Da li to znači da ako ti najbolji ortak postane homoseksualac (čist primer) da ćeš ga se odreći?

Kakav odgovor ocekujes na ovo?Ako kaze da bi ga se odrekao,onda ces reci da ima ozbiljne probleme u psihi i da je lud sto bi se odrekao ortaka zarad toga,a ako kaze da ne bi,onda ces mu reci da ne moze da pravi izuzetke jer je to licemerno.

18. Kakav odgovor ocekujes na ovo?Ako kaze da bi ga se odrekao,onda ces reci da ima ozbiljne probleme u psihi i da je lud sto bi se odrekao ortaka zarad toga,a ako kaze da ne bi,onda ces mu reci da ne moze da pravi izuzetke jer je to licemerno.

Očekujem iskren odgovor. Da, jesi, u pravu si, ali mi je pitanje na mestu.

19. Ne mora da znači da su nastrani. Da li to znači da ako ti najbolji ortak postane homoseksualac (čist primer) da ćeš ga se odreći?

To ne mogu ni zamisliti. I kako misliš da ne mora da znači da su nastrani?

20. Kramponom, jesi ti nudio da oslobađaš ljude negativne energije ne onoj temi? Kako leba ti?

Što me ignorišete, pisao sam prethodni post 5 minuta :) Odo da spavam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.