Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Sta god da ti odgovori,gubi u raspravi.S obzirom na pomenutu cinjenicu,nijedan odgovor ne treba dalje kritikovati,vec ga prihvatiti kao takvog.Jer nijedan nije ispravan.

2. To ne mogu ni zamisliti. I kako misliš da ne mora da znači da su nastrani?

Lepo, brate. Gledaj, ja sam ih prezirao, hteo sam da ih sve pobijem, mučim, sa sve ostalim psihopatskim mislima. Ložio sam se na jebeni Obraz, eeej?
    Ali onda sam počeo da razmišljam... I shvatio sam da mi je mišljenje debilno. I počeo sam da ih upoznajem. Isti su kao ti i ja. Isto se ponašaju. Ista sprdnja, sve isto. Samo što se drugačiju krešu. To ti je to. Zato ne bacam hejt na njih. :)

3. Master of Sarma 2
    Sta god da ti odgovori,gubi u raspravi.S obzirom na pomenutu cinjenicu,nijedan odgovor ne treba dalje kritikovati,vec ga prihvatiti kao takvog.Jer nijedan nije ispravan.

Vidiš da mi je odgovorio? I mogu polemisati o istom.

4. Lepo, brate. Gledaj, ja sam ih prezirao, hteo sam da ih sve pobijem, mučim, sa sve ostalim psihopatskim mislima. Ložio sam se na jebeni Obraz, eeej?
    Ali onda sam počeo da razmišljam... I shvatio sam da mi je mišljenje debilno. I počeo sam da ih upoznajem. Isti su kao ti i ja. Isto se ponašaju. Ista sprdnja, sve isto. Samo što se drugačiju krešu. To ti je to. Zato ne bacam hejt na njih. :)

Ja ih brate nikad nisam mislio mučiti i ubijati, da se razumijemo. :) Ne kažem i da ne mogu pričati s njima, mogu, nije mi problem. Ali neću da nosi zastavu i da viče da je homo i da je to u redu. To neću.

5. Ali neću da nosi zastavu i da viče da je homo i da je to u redu. To neću.

Neću ni ja. Ali ga neću peglati zbog toga. :) Peglaću ga ako pokuša da mi ga metne indpedu.

6. Kramponom, jesi ti nudio da oslobađaš ljude negativne energije ne onoj temi? Kako leba ti?

Ekstremi su problem.
    Huligan koji ima potrebu da polomi sve što nije prema njegovim shvatanjima normalno i lik koji bi da SVI budemo jednaki su dva brata budale! Nikada, ali nikada ljudi neće biti jednaki niti imati ista prava. Nikada nisu imali, nemaju ni sad, neće ni u budućnosti imati.

Moram sad da dam malo prost primer, ali jbg ja sam iz Srbije, logično je da sam prost (inače mišljenje 80% ljudi iz EU, takozvanih evropskih shvatanja)!
    :
    Ja sam kanibal. Jebi ga, rodio sam se sa željom da jedem ljudsko meso. Hoću da se borim za svoja prava. Hoću da paradiram. Našao sam emo lika koji mi dozvoljava da ga pojedem. Spreman je to i napismeno da potvrdi. Ja nisam imao izbor pri rođenju. Zašto mi svi gledate kao bolesnog? Hoću svoja prava! Hoću da država finansira paradu mene i mojih jadnih i neshvaćenih kanibala.
    Hmmm...Ili sam ja možda bolestan i treba malo da spustim loptu i eventualno da pojedem onog emo-lika i molim se Bogu da niko ne sazna? Ne znam...

EDIT: I da budem malo ironičan za kraj:
    Svakome ko misli da je "biti gej" totalno normalna stvar, želim od sveg srca da mu sin bude homoseksualac tj. ćerka lezbejka. :)

7. Ja sam kanibal. Jebi ga, rodio sam se sa željom da jedem ljudsko meso. Hoću da se borim za svoja prava. Hoću da paradiram. Našao sam emo lika koji mi dozvoljava da ga pojedem. Spreman je to i napismeno da potvrdi. Ja nisam imao izbor pri rođenju. Zašto mi svi gledate kao bolesnog? Hoću svoja prava! Hoću da država finansira paradu mene i mojih jadnih i neshvaćenih kanibala.
    Hmmm...Ili sam ja možda bolestan i treba malo da spustim loptu i eventualno da pojedem onog emo-lika i molim se Bogu da niko ne sazna? Ne znam...

E jbg, to je lišavanje života. Ovaj primjer će da bude malo ispravniji kad eutanazija bude legalna.

8. kizo, ubaci mesto kanibala pedofile...eto ti blaže varijante...

9. Pedofili su BLAŽA varijanta? Pa, pazi, pre ću da odsečem jaja (ili bilo koji drugi deo tela) pedofilu, nego kanibalu.

10. Peglaću ga ako pokuša da mi ga metne indpedu.

A ako ti se naguzi, aaa? :)

11. Ne može ni to baš ( a nije ni blaže ). Opet je to zločin.

12. aj ne hvatajte se za gluposti, poenta je ista...libo me tuki šta je blaža varijanta...

13. Nije glupost, tu se krši zakon. O tome se radi.

14. E, jebeš ovu temu. Samo se u krug vrti, a pederi se trpaju u rčmajze.

15. Питање за Шалабалајзера: Да ли треба људи са плавим очима да се крију?
    Медицина каже да је плавоокост (лол) аномалија и поремећај, услед недостатка меланина.

Своју плавоокост не треба да набијају другима говна једна, нек' то практикују између своја четири зида!!

16. Pederi nisu u redu. Ali nisu oni krivi što su pederi. Nemam ništa protiv njih.
    Mislim da je uvreda za njih kad ih zovu gejevima. Oni su se dugo borili za naziv pederi i sad kad su napokon stekli to pravo, mi ih zovemo gejevima, stvarno nije u redu. Gej je nekada značilo sretan, a sada znači muškarac odranog dupeta, od strane drugog muškarca. Dobro je pa nije naš jezik glavni u svijetu, ne bih mogao podnijeti da burek, ćevap ili sarmu koriste za seksualna orpedjeljenja.

17. Питање за Шалабалајзера: Да ли треба људи са плавим очима да се крију?
    Медицина каже да је плавоокост (лол) аномалија и поремећај, услед недостатка меланина.

Ne, jer ta anomalija nema veze sa sviješću.

18. Poenta moje priče je da se stvari stave na svoje mesto, ako me razumete.
    Ne kažem da homiće treba obesiti, već ih okarakterisati kao bolesne, što i jesu. Imaju iste predispozicije za rad, tako da ih u tim segmentima nikako ne treba diskriminisati. Iskreno, u nekim sferama su čak i bolji od strejt ljudi (stilisti i koreografi :)), ali oboleli su, i to nikako nije razlog da idu na TV da kažu da se ponose svojom bolešću niti da paradiraju sa vuvuzelama u guzici.

19. @Warner Ako pokrenu inicijativu za održavanje parade plavookih, čekamo ih :)! Realno, veoma si inteligentan, što sam skontao po tvojim komentarima, što na forumu što na definicijama i posterima, ali ovaj argument, ti je jednostavno očajan...

20. @Warner von Latinsche
    Nisam siguran da li si mogao naću gluplju komparaciju. Mislim da je čak gluplja i od moje.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.