Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Штага нас је! :)
    ЈЕШЕ ВУКАЈЛИЈЕ, НЕ ДАЈТЕ СЕ!

2. Ha,ne izvlačite iz mojih reči nešto što nisam rekao i ne tumačite onako kako vama odgovara.Pa otkud znaš da ne šetaju gejevi plažom?Gejevi možda šetaju ali običnim seljačkim pederčinama šetnja nije šetnja ako niko ne zna da si gej. Kako će znati da radiš u Austriju ako nemaš lava ispred kuću?A Valdemare da možda ne treba na čelu da im piše da su gej ,da ih obeležavaju kao nacisti što su radili? Ma to su sve seratori obični. Šta ako se ja palim na crnkinje,sad treba da to pokazujem na sav glas?

3. Ima nas bre, nego smo skriveni. :)

4. Džimi,vidim ja da si ti najbučniji bio da ktitor bude 200 kinti,a i nos ti se poveć'o nešto.Da ti to od naših ktitorskih para ne finansiraš Izraelske vojne akcije?

5. a jbte, roki, što bi nekom na čelu pisao šta je? a ti znaš da se neko bavi pčelarstvom pre no što ga vidiš da iza tezge na sajmu pčelarstva ne prodaje med?
    pa ako hoće da paradiraju i strejt likovi, nek paradiraju, niko im ne brani.
    nek' radi ko šta 'oće, ima pravo, njegov je život.

6. Ima nas bre, nego smo skriveni. :)

Ал' смо у свим порама друштва, хехехехе. :зли смајли:

Džimi,vidim ja da si ti najbučniji bio da ktitor bude 200 kinti,a i nos ti se poveć'o nešto.Da ti to od naših ktitorskih para ne finansiraš Izraelske vojne akcije?

Те паре стављам у своју јешованску врећицу за паре око врата. А имам и једну лажну, за случај да ме неко провали да имам врећицу.

7. Pa neka paradiraju ali zar nije sve to paradiranje,huka,buka i bes malo šabanski?

8. Serbian-jew double bluff.

9. pa da l' je šabanaski ili ne.. njima si je lepo :)

10. Ludi Čače udri Palestince jače

11. gluposti zasto ja nemam pravo da pisam na sred ulice moj zivot moja stvar, ako ce meni biti zabranjeno pisanje onda i pederima treba zabraniti pederisanje na ulici kao sto nekom smeta moje mokrenje tako nekom smeta njihovo pederisanje

12. Ludi Čače udri Palestince jače

Hahaha.

13. more.. kad vam dođu sovjeti, svi ste vi najebali.

14. Ma i oni su naši, mi masonišemo pa se ne zna.

15. To Vodjo, ali Sovjeti se zalažu za jednakost svih!

16. Hehehehe,Triple Bojan kobjasnijo!

17. ludi čače, naravno, ali ove što se bune ćemo u gulag!

18. Један од мојих најбољих пријатељ је геј. И скроз је човек нормалан. Има и дечка за кога мислим да јенастран али не због тога што је геј него због тога што му је фетиш веш машина под центифугом, па воли да га трте докради центригуга. Но добро, шта је ту је. Иначе, овај другар што је геј, редовно се виђа с нама што нисмо геј, чак и преспава неки пут код мене, није фрка. Не треба на геј људе сад гледати као на неке блудне болеснике и развратнике који карају све мушко што дохвате. Једноставно, ту ва
    е иста правила као и за стрејт људе. Па, и ја сам стрејт, па не бих карао сваку рибу. Додуше, карао сам и карао бих многе, али човек треба да обуздава своје животињске инстинкте.

19. Има и дечка за кога мислим да јенастран али не због тога што је геј него због тога што му је фетиш веш машина под центифугом, па воли да га трте докради центригуга.

hahahahha koj caaar :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.