Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Шта је писало?
bezobraznici.
A kako je on postavio? Znači da je bio tu sa tobom u sobi. Sama si se odala :)
a-a, ja sam tad ili pila pivo sa sevastom (to ti je moja najveća vukajlijaška ljubav) ili sam već bila kod kuće, u aleksincu :)
Neo, sevast... koliko je tad bilo muškaraca oko tebe??? 0.o Ovo postaje sve zanimljivije...
hahahahahha ne pitaj, baš sam kuja :D
i zovem se čika dragiša.
Daj nek se javi i Vejv ako je i ona tamo bila, priča je sve interesantija...
hahahhahahha jur fani :)
Oftopikujete. Nemoj da vas banujem sve sad tu skupa.
oni su počeli!
sve u svemu...
..gej je ok.
Nemojte da uplaćujem ktitora zbog vas!
kao sto vec rekoh gej nije ok obrazlozio sam dao primer i objasnijo a to jeste nije decije mozemo do sutra
Jbg, bolje se poklapa "gej nije okej" nego "gej je okej".
Vala si OBJASNIJO, a primer je stoput prezvakan i nema smisla.
Šalabajzer i Kramponom su toliko objasnili teotriju evolucije da je to ONO.
Gamby nemoj da si tako grub, i Šalabajzer i ja imamo svoja prava. Čak smo razmišljali da organizujemo paradu zbog tvoje grubosti i ne shvatanja naše prirode.
Moja deca to da gledaju, pa da me pitaju TATA ŠTA RADE ONE ČIKE?
A Šalabajzer i ja cepamo šesetdevetku na autobusu bez krova i u pozadini piči "Meet Shalabaizer at pride parade".
Gamby želim tvoju kurčinu!
Dobro, to je okej. Nego neću moja deca da gledaju paradu balkan-bojeva. Šta da mi paradirate, još treba posle vašu decu u školi da zezaju jer su im roditelji sirovine... NE DAMO VAM DECU