Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Шта је писало?

2. oh my, šta je pisalo? ne znam, on je to postavio, čini mi se :D

A kako je on postavio? Znači da je bio tu sa tobom u sobi. Sama si se odala :)

3. a-a, ja sam tad ili pila pivo sa sevastom (to ti je moja najveća vukajlijaška ljubav) ili sam već bila kod kuće, u aleksincu :)

4. Neo, sevast... koliko je tad bilo muškaraca oko tebe??? 0.o Ovo postaje sve zanimljivije...

5. hahahahahha ne pitaj, baš sam kuja :D
    i zovem se čika dragiša.

6. Daj nek se javi i Vejv ako je i ona tamo bila, priča je sve interesantija...

7. hahahhahahha jur fani :)

8. Oftopikujete. Nemoj da vas banujem sve sad tu skupa.

9. oni su počeli!

sve u svemu...

..gej je ok.

10. Nemojte da uplaćujem ktitora zbog vas!

11. kao sto vec rekoh gej nije ok obrazlozio sam dao primer i objasnijo a to jeste nije decije mozemo do sutra

12. Jbg, bolje se poklapa "gej nije okej" nego "gej je okej".

13. kao sto vec rekoh gej nije ok obrazlozio sam dao primer i objasnijo a to jeste nije decije mozemo do sutra

Vala si OBJASNIJO, a primer je stoput prezvakan i nema smisla.

14. Šalabajzer i Kramponom su toliko objasnili teotriju evolucije da je to ONO.

15. Gamby nemoj da si tako grub, i Šalabajzer i ja imamo svoja prava. Čak smo razmišljali da organizujemo paradu zbog tvoje grubosti i ne shvatanja naše prirode.

16. Moja deca to da gledaju, pa da me pitaju TATA ŠTA RADE ONE ČIKE?

17. A Šalabajzer i ja cepamo šesetdevetku na autobusu bez krova i u pozadini piči "Meet Shalabaizer at pride parade".

18. Gamby želim tvoju kurčinu!

19. Dobro, to je okej. Nego neću moja deca da gledaju paradu balkan-bojeva. Šta da mi paradirate, još treba posle vašu decu u školi da zezaju jer su im roditelji sirovine... NE DAMO VAM DECU

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.