Gamby nemoj da si tako grub, i Šalabajzer i ja imamo svoja prava. Čak smo razmišljali da organizujemo paradu zbog tvoje grubosti i ne shvatanja naše prirode.
Dobro, to je okej. Nego neću moja deca da gledaju paradu balkan-bojeva. Šta da mi paradirate, još treba posle vašu decu u školi da zezaju jer su im roditelji sirovine... NE DAMO VAM DECU
Шта је писало?
bezobraznici.
A kako je on postavio? Znači da je bio tu sa tobom u sobi. Sama si se odala :)
a-a, ja sam tad ili pila pivo sa sevastom (to ti je moja najveća vukajlijaška ljubav) ili sam već bila kod kuće, u aleksincu :)
Neo, sevast... koliko je tad bilo muškaraca oko tebe??? 0.o Ovo postaje sve zanimljivije...
hahahahahha ne pitaj, baš sam kuja :D
i zovem se čika dragiša.
Daj nek se javi i Vejv ako je i ona tamo bila, priča je sve interesantija...
hahahhahahha jur fani :)
Oftopikujete. Nemoj da vas banujem sve sad tu skupa.
oni su počeli!
sve u svemu...
..gej je ok.
Nemojte da uplaćujem ktitora zbog vas!
kao sto vec rekoh gej nije ok obrazlozio sam dao primer i objasnijo a to jeste nije decije mozemo do sutra
Jbg, bolje se poklapa "gej nije okej" nego "gej je okej".
Vala si OBJASNIJO, a primer je stoput prezvakan i nema smisla.
Šalabajzer i Kramponom su toliko objasnili teotriju evolucije da je to ONO.
Gamby nemoj da si tako grub, i Šalabajzer i ja imamo svoja prava. Čak smo razmišljali da organizujemo paradu zbog tvoje grubosti i ne shvatanja naše prirode.
Moja deca to da gledaju, pa da me pitaju TATA ŠTA RADE ONE ČIKE?
A Šalabajzer i ja cepamo šesetdevetku na autobusu bez krova i u pozadini piči "Meet Shalabaizer at pride parade".
Gamby želim tvoju kurčinu!
Dobro, to je okej. Nego neću moja deca da gledaju paradu balkan-bojeva. Šta da mi paradirate, još treba posle vašu decu u školi da zezaju jer su im roditelji sirovine... NE DAMO VAM DECU