Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Ja želim decu!Hoću da napravim sina koji će sve da bije i da bude najjači u školi! Hoću BALKANCA, MALOG JEBAČA! Sve ostale, kamen u glavu!

EDIT: Ovako me Valdemar stvarno doživljava...

2. Kramponom, oćeš da se venčamo i usvojimo male Balkance, najjače iz sirotišta?

3. Da. I kljukamo ih rakijom, prasetinom i teramo da idu u teretanu od 4-te godine!? Da budu prave SRBENDE!

4. Коначно је тема постала тотално геј! БРАВО! :)

5. Ovako me Valdemar stvarno doživljava...

Šta da ti radim, nije krivo ogledalo ...

Kramponom, oćeš da se venčamo i usvojimo male Balkance, najjače iz sirotišta?

Po mom iskustvu, možete da usvojite samo ostavljeno Ciganče ili defektno srpsko dete. Ne daju zdravu belu decu, to se čeka godinama ili plaća u zlatu.

6. Po mom iskustvu, možete da usvojite samo ostavljeno Ciganče ili defektno srpsko dete. Ne daju zdravu belu decu, to se čeka godinama ili plaća u zlatu.

Истина. Чух и ја то од људи који су хтели да усвоје. Уколико вам се жури, евентуално може у најбољем случају да се прође с неким Румунчетом, наравно уз вашу доплату. :)

7. Neću da plaćam dete, to nije PRIRODNO. Šta sad treba moje dete sutra da vidi kako plaćam dete i ŠTA ONDA? Šta mom detu da kažem?!

To je BOLEST!

8. http://forum.b92.net/topic/42905-usvajanje/page__st__45

Ајде, ко има налог на Форуму Б92, нека истролује мало тему, нека каже да је геј и да има дечка и да би желели да усвоје дете илегално, те их интересује каква је процедура за то.

9. A zašto to ti ne bi uradio? Nije teško otvoriti nalog.

10. Meni samo jedna stvar nije jasna...
    Zasto su strejt ljudi (veliki deo, ne svi, ne zelim nista i nikoga da generalizujem) u ubedjenju da, ako je neko gej, taj neko jednostavno MORA da im se naguzi, da proba da im satera, ili se lozi na njih?
    Poznajem jako veliki broj gej ljudi (kao i strejt ljudi), i mogu da vam garantujem da se gotovo svi drze (sto se seksualnih i romanticnih odnosa tice) dalje od strejt populacije.
    Gej osoba koja se lozi na strejt osobu i to joj otvoreno priznaje, je ili glupa i luda (sto toliko rizikuje) ili neiskusna (99% samo pozer-gej).
    Dakle, ako je neko gej, to ne mora automatski da znaci da se lozi na tebe, zeli da opsti s tobom, kada te vidi na ulici naguzice ti se ili ce probati da te naguzi. Toliko od mene :)

11. A zašto to ti ne bi uradio? Nije teško otvoriti nalog.

Траже активације, курце палце. 100 година. Боље неко ко већ има.

Zasto su strejt ljudi (veliki deo, ne svi, ne zelim nista i nikoga da generalizujem) u ubedjenju da, ako je neko gej, taj neko jednostavno MORA da im se naguzi, da proba da im satera, ili se lozi na njih?

Зато што су ограничене памети?

Dakle, ako je neko gej, to ne mora automatski da znaci da se lozi na tebe, zeli da opsti s tobom, kada te vidi na ulici naguzice ti se ili ce probati da te naguzi. Toliko od mene :)

Проблем је што људи мисле да, аад је неко геј, то аутоматски значи и да је развратан. Наравно, има и развратних геј особа, али их је исти проценат као и развратних стрејт особа.

12. džimi, ti se na ovoj temi najviše maješ.. čisto informativno.. je l' su vukajlijaši više trve homo balkanikusi u ubi' pedara fazonu ili su 'pak liberalniji?

13. Па, шта знам... Мислим да процентуално има мање трве хомо балканикуса него на осталим сајтовима, али то је вероватно зато што смо доста тих паљевина истребили бановањем, па се прочуло да нису баш добродошли. То је мој утисак.

14. StefanKostić

Midori objasnio.

Kostiću, Midori je žensko. :)

Зато што су ограничене памети?

Džimi, nisu oni mentalno zaostali, brate. :)

15. Фегет или не, једини је преживео на крају и извук'о се с парама као газда. :)

16. Razmišljam tako ovih dana... Tolike rasprave o LGBT osobama, a niko nijednom da pomene aseksualce i da li postoji mogućnost da i oni organizuju neku svoju paradu. Mislim ono kao da imaju neka obeležja, zastave, idu ulicom i deklarišu se da im nije do jebanja ni sa kim i da ih niko ne interesuje. Tako me muči pitanje da li bi i njih mogao neko da mlati zbog toga ili bi mogli da promovišu taj svoj fazon bez potrebe da ih čuvaju cajkani.

17. Kinez, to je za neku drugu temu :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.