Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Ја се сећам да је ЈТУ качио смајлије са тог сајта, баш кликнем десним да видим оклен му и имам шта да видим. http://img236.imageshack.us/img236/7096/rotflmaoox5.gif

2. valdemare, upravo.
    džimi.. samo ću te pogledati -.-

3. Е, Крис, а који ти ник тамо? :)

4. valdemare, upravo.

Kažu da je Fuko jedno vreme bio član BDSM gay zajednice.

5. Е, Крис, а који ти ник тамо? :)

sochni_leezz_92

@Valdemar, mhm, u pravu si :)

6. e jedno 50 puta sam hteo da postujem ovde pa me mrzelo..ali moram samo nešto da pitam...

podnaslov teme "tema za dukatlije i antidukatlije"...

zanima me jel to mora tako, ili si jedno ili si drugo?...odnosno, jel ovi ostali, da ne kažem normalni, nemaju pravo ovde da postuju?...

7. bicebice, kontam da ovi "neutralni" nemaju šta da postuju jer ih sam status gej osoba apsolutno ne interesuje, samim tim ni ova tema. ako na to misliš.
    a sad, ako smo mi nenormalni jer podržavamo gej populaciju.. onda.. neka smo :D

8. ili su nenormalni ovi drugi što ih ne podržavaju?..ili je sve to jedno veliko pomodarstvo?....i jedno i drugu...

9. bicebice, niko nije nenormalan. aman.

10. pa ti si krenula sa time nenormalni..nisam ja..ja sam lepo napisao "ostali, da ne kažem normalni"...i što se sad ljutiš?...aman....

11. da ne kažem normalni, nemaju pravo ovde da postuju?...

oprosti, ti si prvi iskoristio tu kategoriju, koja je meni.. odvratna.

ne, ne ljutim se, no ne kapiram šta ti nije jasno :)

12. pa lepo sam napisao "da ne kažem"...znači nisam hteo da kažem...

a što ti je normalnost odvratna?

i da, šta misliš, da nije ipak pomodarstvo?..jedni su čuli da treba da ih podržavaju a drugu da treba da ih pljuju...

a, da nije to?

13. da ne kažeš, pa si ipak rek'o :D
    pa, odvratna mi je ta podela na "normalno" i "nenormalno" jer.. ništa nije nenormalno. ništa.

14. tako je Kristina, sve je normalno i sve je dopušteno...

prvi Đavoljev postulat...:)

a ja recimo obožavam ovce...moram da napravim paradu....

15. pa, odvratna mi je ta podela na "normalno" i "nenormalno" jer.. ništa nije nenormalno. ništa.

Ček da upoznaš Valsinarba. :)

16. bicebice, ne troluj.

gambi.. hahahhaha :D

17. ne trolujem Kristina...

šta, ovce nisu normalne?..i sad više nije sve normalno?....

18. Ja bih bas volela da ga upoznam.

19. bicebice, ukoliko ne želiš da diskutujemo o prikazima knjige tomasa lakera koje sam postavila, ne želim da pričam sa tobom. punto. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.