podnaslov teme "tema za dukatlije i antidukatlije"...
zanima me jel to mora tako, ili si jedno ili si drugo?
Не, наравно, али је тема настала у моменту кад су се на некој дефиницији клали хомофоби са једним ликом који се декларисао као геј, па сам чисто мислио да овде наставе клање, јер је дефиниција била за гробље и убрзо је обрисана.
Геј популацију треба третирати као црнце у Тексасу. Ја бих уштедио струју тако што би их попео на солитере и умјесто мотора који стоје да покрећу лифтове, дао би им да витлају док не поскапају.
Ја се сећам да је ЈТУ качио смајлије са тог сајта, баш кликнем десним да видим оклен му и имам шта да видим.
Meni nick Dante zvuci kao on.
dante je sigurno jtu.. :D
Kristina, ajd o ovoj normalnosti, molim te...rekla si da je sve normalno..
a sad ja nisam normalan jer volim ovce...i sad ti nećeš da pričaš sa mnom, zato što nisam normalan, a sve je normalno...
nego bi o ovoj knjizi..a ja te lepo pitam da li sam ja nenormalan što volim ovce?....
neću da pričam sa tobom jer si trol, a već sam pisala o tome.
ne volim da ponavljam po 300 puta k'o papagaj.
nisi nenormalan. nenormalan si samo ako je dejzi u pitanju. ona je moja!
Ja te potpuno razumem sto volis ovce. Realno kada si otpozadi i drzis ovcu za vunu to je skoro kao da si sa loknastom devojkom.
zanima me jel to mora tako, ili si jedno ili si drugo?
Не, наравно, али је тема настала у моменту кад су се на некој дефиницији клали хомофоби са једним ликом који се декларисао као геј, па сам чисто мислио да овде наставе клање, јер је дефиниција била за гробље и убрзо је обрисана.
Немој да ми дирате овце.
reci Pufnice...
Kristina, a to što misliš da sam trol jel to lepo?..jel to normalno?..jel zbog toga treba da me osuđuješ?... ja mislim da nije...
zločesta.. verujem da je još bolje od loknaste devojke :D
skoro kao loknasti frajer..skoro, ako ne i isto...
Ај сад на ПВТ, па се расправљајте да ли те осуђује или не. Мојне спамујете.
Pa i ja sam loknasta, Christine. Rekose mi da je tu negde.
Hvala, DŽime...toliko od mene....
pa i ja sam loknasta i rekoše mi "e.. skoro si dobra k'o janje.." :D
inače, pufnice, ako te zanima pogledaj ovu i prošlu stranu, ima nekiih zanimljivih linkova :)
Da vidim jesam li normalna, je li?:))
nemojte da trolujete..ovo je ozbiljna tema..sudbina zemlje i evoatlanske integracije zavisi od ove teme...
apsolvirali smo da.. da smo za u ludnicu.. :D
Геј популацију треба третирати као црнце у Тексасу. Ја бих уштедио струју тако што би их попео на солитере и умјесто мотора који стоје да покрећу лифтове, дао би им да витлају док не поскапају.
ovim si javno priznala da nisi nevina, iako nemaš možda ni 18 godina
da, nevinos' sam izgubila sa nepunih 14.. i da, sa čobanima. i to sam priznala? :)
elem, ima par pametnih stvari
http://en.wikipedia.org/wiki/Sexuality_and_gender_identity-based_cultures