Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Ти људи су геј.

2. Какогод. Хтедох рећи, шта ће да спречи противничку екипу да дезавуише поштовање нечијих права мачем са 2, 3 или више оштрица, јер је све како закључисмо

конструкт

Pozitivizam koji se jos uvek batrga. Takodje, javljanje novih konstrukata.
    To je najkulja stvar kod konstrukcionizma, ne dopusta da se neka znacenja sedimentiraju u drustvu i stalno se preispituje. Neprekidno kretanje Taoa u drustvu, nedopustanje da se dogme zacementiraju, pritom stalno se trudeci da i sama ne postane dogma :).

3. Na privremenoj temi sam se trudio da objasnim, međutim jedini lek za isprane mozgove nekad je jedino metak. Drvo koje ne rađa se vadi iz zemlje, ukratko
    http://www.worldofjudaica.com/jewish-news/wp-content/uploads/2010/06/Auschwitz-Death-Camp.jpg
    Kakvi argumenti od te idiotske priče nema ništa.

4. Takodje, javljanje novih konstrukata.
    To je najkulja stvar kod konstrukcionizma, ne dopusta da se neka znacenja sedimentiraju u drustvu i stalno se preispituje.

Као што рекох, мач са 2 оштрице. Шта гарантује да нови конструкт неће отићи на другу страну :)

5. otiđi na selo i pitaj seljaka dal nastane pičvajz kad bik jebe svoju kevu...loše te učili, najozbiljnije....ima bikova koji jebu po 6 generacija...rasplodnih...keve, sestre, unuke, praunuke...godinu dana i krava je spremna za oplodnju..ona ista koju mu je majka rodila ili sestra koju je dobio sa svojom majkom....

Okej, ajde, bikovi mozda. Kod pasa, ne. Kod glodara, ne da. Kod lavova, moze da se desi i desava se.

i ne, u ovom svetu je ćutanje znak odobravanja..

U "tvom" svetu je cutanje znak odobravanja. U "mom" svetu nije.

i svi su se složili da je parda bila uspešna zato što ih niko nije tuko

Poznajem pun kurac ljudi koji se slazu da nista nisu postigli ovime. Medju njima i ljude koji su aktivisti za prava LGBT-ova.TATIC

znači svi su se složili sa njima...

Znaci ja sad ako ne odgovorim tebi na nesto, to znaci da se slazem sa tobom? Ne brate, nego to znaci da sam otisao na spavanje! Ili nesto n-to, kako god!

e pa ja se ne slažem sa takvim vidom maltretiranja mene..nisam mogo u grad, ni zbog jednih, ni zbog drugih...

Bu-hu, ko da si jedini koji nije mogao. Sta fali bleji u kraju?

6. ТЕМУ У ИГРЕ!

7. Шта гарантује да нови конструкт неће отићи на другу страну :)

I opet odgovaram istom merom. I tako u krug. Neprekidna promena. Perpetual revolution. Malo gore, malo dole, a nista se konkretno ne poboljsava, jer kad jedno poboljsas, drugo pogorsas. I tako uvek. Ya digg? :D

8. I opet odgovaram istom merom. I tako u krug. Neprekidna promena. Perpetual revolution. Malo gore, malo dole, a nista se konkretno ne poboljsava, jer kad jedno poboljsas, drugo pogorsas. I tako uvek. Ya digg? :D

malo levo pa desno, 'opa-cupa.

inače, otaku, si čit'o nešto o moralnoj panici?

9. Ya digg?

Верујем да си приметио да уопште нисам постављао питања :)

10. inače, otaku, si čit'o nešto o moralnoj panici?

Cuj, cit'o, dozivljavao je :D.
    Samo podseti me, znam da to bese ima neke veze sa medijima i kako unose nemir u narod jel da?

11. Верујем да си приметио да уопште нисам постављао питања :)

Primetio sam da nema upitnika. Ali u mojoj glavi je to zvucalo kao pitanje :)

12. mhm.. između ostalog.
    no čini mi se da je problem i oĐe isti, međ vukajlijašima.

13. Кристина, шта ће од тебе тек да буде кад упишеш факс.

14. Мислио сам на аналитичке моћи.

Него, ако је код животиња та појава генетски условљена, откуд и даље опстаје? Зар селекција не би требало да "избрише" тај ген из оптицаја, с обзиром да су носиоцима истог мање шансе за остављање потомства? Дакле, говорим о животињама. Овај пут није реторичко питање, стварно ме занима.

15. m.. slabo ti ja poznajem biologiju, ali.. evolucija još stoji na nivo teorije.. :)

16. Хаха, Мирољуб Петровић да те регрутује кад види ово.

17. ahahahahahahhaha :muzika iz zone sumraka:

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.