Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Коначно си прихватио себе онаквог какав јеси. Аплауз за Штефија!

http://4.bp.blogspot.com/_GG7mioDOs4s/TNVKsgGj9wI/AAAAAAAAAyY/5jpFURFcwb4/s1600/applause.gif

2. Zar je to stvarno najgenijalniji komentar koji si mogao da smisliš na moj post?

3. Zasto bi nekome bilo u cilju da smisli najgenijalniji moguci komentar na komentar?

4. kako neko da smisli nesto pametno da kaze osobi koja ubija svaku kreativnost i donosi samo dosadu?

5. Pazi naslov:

Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије.

Glup je naslov. Tema je ili za pedere, ili za one koji su protiv njih. Nema u naslovu mesta za one koji nisu pederi, a zalažu se za njihova prava. Svojevremeno sam komentarisao na par mesta, ali sad, kad shvatam ovo, neću. Glupo je.

6. Gej je okej dok god to ne ugrožava ostale ljude.

7. gej nije okej, ali ko im jebe mater dok god to ne ugrozava druge ljude.

8. Bloodydjole

Gej je okej dok god to ne ugrožava ostale ljude.

lol

9. Slažem se sa Bloodyjole, gej je ok dok ne ugrožava ostale ljude :)
    Ipak moraju da se uspostave granice...

10. Naravno da se granice moraju uspostaviti. Što se tiče njihovog paradiranja, mislim da je to jedna prosta manipulacija na koju su naseli još prostiji ljudi (siledžije) i time pokazali koliko je gej populacija ugrožena, umesto da niko nije ni obratio pažnju na njih, mogli su lepo dobiti ispalu i ne bi se više kurčili.

11. Gej je okej dok god to ne ugrožava ostale ljude.

Kako to tačno biti gej ugrožava druge ljude? Ne idu oni okolo i guze nevine heteroseksualce kad im ispadnu ključevi na ulici, znaš...

12. Znam, nisam mislio toliko bukvalno, mislio sam uopšteno, na bilo koji vid ugrožavanja. Šta ako se svidiš nekoj lezbejki i ona počne da te spopada i navaljuje na tebe i neće da se odlepi?

13. Šta ako se svidiš nekoj lezbejki i ona počne da te spopada i navaljuje na tebe i neće da se odlepi?

Lol.

Iskren da budem, ne bi mi naročito smetalo:) Bio sam sa jednom biseksualkom ako se računa.

Al da te pitam nešto-kad tebe spopada ružna riba (ako si muško, nisam ti gledao profil) ili ružan tip (ako si žensko), ti to ne bi smatrao ugrožavanjem već jednostavno smaranjem. Sad, zašto taj isti stav ne bi primenio na muškarcu koji misli da si, kahm, kahm, zgodan il šta već (ako si muško) ili na ženi koja misli da si lepa (ako si žensko), zašto ih jednostavno ne bi odbio kao ove prve? Smaraju i jedni i drugi, al samo ove druge smatraš pretnjom po svoju seksualnu sigurnost? Dizvineš, al čika Frojd bi imao šta da kaže na tu temu...

14. Gej je okej dok god to ne ugrožava ostale ljude.

Ваистину лол.

Znam, nisam mislio toliko bukvalno, mislio sam uopšteno, na bilo koji vid ugrožavanja. Šta ako se svidiš nekoj lezbejki i ona počne da te spopada i navaljuje na tebe i neće da se odlepi?

Зашто би лезбејка спопадала мушкарца?

Што се тиче спопадања, мислим да је оно подједнако затупљено и код стрејт појединаца...

15. педери, религија и политика су теме о којима можеш да трућаш данима, а да опет ништа не кажеш.

16. Ја сам против педеризма, јер је то неприродно, а притом је и грех и Бог је створио Адама и Еву, а не Адама и Стеву.

17. Ја сам против педеризма, јер је то неприродно, а притом је и грех и Бог је створио Адама и Еву, а не Адама и Стеву.

Ja sam protiv solarijuma, jer smatram da je to neprirodno.
    Ali ne bih uzela motku da tučem do krvi devojke koje idu u solarijum, one će da sprže svoju kožu, zabole me.

Je l' na tu vrstu "protivizma" misliš?

18. педери, религија и политика су теме о којима можеш да трућаш данима, а да опет ништа не кажеш.

Da, dobro sročeno, ovo će mi ide na profil.

Адама и Стеву.

Neuspešan trol je neu...ma, ko ga jebe.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.