nego da se osvrnem na ono da sposobnosti za života se ne prebacuju na sljedeču generaciju. Kao i sve ostalo činjenica je da imaš bar 5 puta bolje predispozicije da budeš ono što ti je neko od predaka. Recimo ja sin i unuk majstora imam smisla za majstorluk s tim što sam majstorčina bez portfelja
evo ga prvi
evo ga i drugi
Možda ima veze i sa tim što sam kao klinac često gledao kako se nešto radi, ali nisam aktivno učestvovao u tome, SVEJEDNO bilo to zbog genetike ili uticaja okoline ili i jednog i drugog opet je bar 5 puta veća šansa da ćeš se baviti nečim što ti se bavi/o neko iz porodice. I fazon je u smislu normalno da se ne rodiš kao stručnjak, ali lakše ćeš postati stručnjak nego neko kome su svi bili neki prosvetni radnici
Ne pratim, al znam da postoje dobri igraci koji su mali rastom.
pogledaj moja prva 2 posta onaj sa slikom i pogotovo onaj sledeći nigde nisam spomenuo genetiku ti si genetiku prvi uneo u raspravu
Aj da pogledam, kad insistiras...
Auu...
Vid ovo jebo te patak:
Kao i sve ostalo činjenica je da imaš bar 5 puta bolje predispozicije da budeš ono što ti je neko od predaka.
Krenuo si da pricas o tome kakve su mogucnosti da "budes ono sto ti je neko od predaka", sto ce reci- nasledjivanje, sto ce reci- genetika. Nemo da piskis po meni i da kazes da sam se ja upisao.
A sta su za tebe predispozicije? U genetici su to one osobine koje je jedinka nasledila, a koje mogu da se ispolje kod nje (pod uticajem sredinskih faktora, kojih ni Bog, kao sto si primetio, ne zna koliko je) a i ne moraju.
Brate, to nije predispozicija, to je onda porodicni biznis :D
pa kako nije? ja ne moram da ga nastavim mogu da odem da budem doktor ili započnem neki drugi. Ja sam to nasledio ali ne moram time da se bavim zbog uticaja Bog te pitaj koliko faktora, ali ako odlučim time da se bavim imam neku prednost u odnosu na nekog ko kreće od početka
Oćeš da kažeš da neko ko ima auto ima šanse da bude bolji vozač od nekog ko nema? Ima ljudi koji polože i tek za 10 godina kupe auto i opet bolje voze od drugih koji su možda od rođenja imali auto u porodici.
Oćeš da kažeš da neko ko ima auto ima šanse da bude bolji vozač od nekog ko nema? Ima ljudi koji polože i tek za 10 godina kupe auto i opet bolje voze od drugih koji su možda od rođenja imali auto u porodici.
To već ima veze da li povučeš na mamu ili na tatu, a ako na mamu onda jel plava ili nije :D Šalim se.
Ima ljudi, ali veće šanse imaju ovi koji imaju auto od rođenja da pre provozaju o tome ja pričam, a ne o tome ko je bolji vozač
Brate sad sam te izgubio: vise ne znam koju tezu branis majke mi xD
Moram na spavanje, aj videcu sutra. Moramo da prebacimo temu. Jebo te, koje smo mi oftopicke! :D
ima ljudi koji upišu faks pa ne mogu da ga završe 10 godina, a neko ko upiše dok su oni već na faksu može da završi pre njih
A da li ti koji krenu imaju pre nego što krenu veće šanse da će pre završiti od onoga ko je počeo posle njih?Znači ne govorim o tome ko će manje vremena potrošiti na studiranje nego o tome da li veće šanse da pre završi ima onaj koji krene 2000 ili 2003 Sad što tu šansu ne koristi je druga priča
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
meni neki postovi su ostali neobjavljeni recimo poslednji išao je recimo ovako
na
pogledaj moja prva 2 posta onaj sa slikom i pogotovo onaj sledeći nigde nisam spomenuo genetiku ti si genetiku prvi uneo u raspravu
A jel bi bilo bolje u košarci? :D
evo ga prvi
evo ga i drugi
Ne pratim, al znam da postoje dobri igraci koji su mali rastom.
Aj da pogledam, kad insistiras...
Auu...
Vid ovo jebo te patak:
Krenuo si da pricas o tome kakve su mogucnosti da "budes ono sto ti je neko od predaka", sto ce reci- nasledjivanje, sto ce reci- genetika. Nemo da piskis po meni i da kazes da sam se ja upisao.
Oćeš da kažeš da su predispozicije samo genetske?
A sta su za tebe predispozicije? U genetici su to one osobine koje je jedinka nasledila, a koje mogu da se ispolje kod nje (pod uticajem sredinskih faktora, kojih ni Bog, kao sto si primetio, ne zna koliko je) a i ne moraju.
Osim genetskih za mene su predispozicije i to što ako ti je ćale majstor možeš da nastaviš njegov posao, imaš alata itd. Zar to nisu predispozicije?
Brate, to nije predispozicija, to je onda porodicni biznis :D
pa kako nije? ja ne moram da ga nastavim mogu da odem da budem doktor ili započnem neki drugi. Ja sam to nasledio ali ne moram time da se bavim zbog uticaja Bog te pitaj koliko faktora, ali ako odlučim time da se bavim imam neku prednost u odnosu na nekog ko kreće od početka
Ali brate kamikazo, kako ne kapiras koliko ova sad tvoja prica nema veze sa onim tvojim primerom sa golubovima? xD
To već ima veze da li povučeš na mamu ili na tatu, a ako na mamu onda jel plava ili nije :D Šalim se.
Ima ljudi, ali veće šanse imaju ovi koji imaju auto od rođenja da pre provozaju o tome ja pričam, a ne o tome ko je bolji vozač
Primer sa golubovima je savršen za rumunske gimnastičare :D
Pa šta ako pre provoza, ima ljudi koji upišu faks pa ne mogu da ga završe 10 godina, a neko ko upiše dok su oni već na faksu može da završi pre njih.
Brate sad sam te izgubio: vise ne znam koju tezu branis majke mi xD
Moram na spavanje, aj videcu sutra. Moramo da prebacimo temu. Jebo te, koje smo mi oftopicke! :D
A da li ti koji krenu imaju pre nego što krenu veće šanse da će pre završiti od onoga ko je počeo posle njih?Znači ne govorim o tome ko će manje vremena potrošiti na studiranje nego o tome da li veće šanse da pre završi ima onaj koji krene 2000 ili 2003 Sad što tu šansu ne koristi je druga priča
Е, ове ликове можеш да мрзиш, можеш да их волиш, али не можеш а да им се не дивиш на мудима која имају, и на уметности зајебавања.
Ликови су на паради у Загребу као слоган на главном транспаренту написали
Што је, од речи, до речи, текст песме ултрадесничарског идиота Томпсона, који је против параде и свих срања везаних за гејеве...
ЦАРЕВИ!!!
Gej je OK ! Ako su žene previše zahtevne počećemo mi muškarci u protest da se jebemo međusobno !
http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/145713_460s_v1.jpg
Džugl uveo dugicu za dukatlije kad se džugluje gej :)
ВИН ДИЗЕЛ ЈЕ ПЕДЕРРРРРРРРРРРРРРРР
POVUCI REC!!! POVUCIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!