Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Bile su fantastične na Belgrade Beer Festu.
    http://www.youtube.com/watch?v=BJYnPXfioQ8

Cela publika je skakala i pevala ovu pesmu. Moram priznati da sam se iznenadio.

2. Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

StefanKostić, pre minut

:D Jebi se Stefane, nasmijao si me do suza.

3. Hahahhahahahahahahhahahahhaha :)))))))))))

4. Hahahhahhahahahahahahah

5. Nego, ja sam sinoć čuo jednu teoriju od lika kom je IQ veličine prečnika ping-pong loptice, a ona glasi:
    "Peder je samo onaj lik koji se trpa u bulju. A onaj koji ga trpa nije peder."

Pa ako neko može da mi objasni tu logiku... Nas petoro smo sinoć došli do zaključka da on dotle nije stigao nikakvim logičkim putem, već da je zapravo ključ negde dublje.

http://files.sharenator.com/We_need_to_go_deeper_RE_Blond_Btch_comp-s400x203-120047-580.jpg

6. "Peder je samo onaj lik koji se trpa u bulju. A onaj koji ga trpa nije peder."

Možda on to radi pa se teši, logičnijeg zaključka ne vidim.

7. Možda on to radi pa se teši, logičnijeg zaključka ne vidim.

Taj rad.

8. Možda on to radi pa se teši, logičnijeg zaključka ne vidim.

Bilo je i o tome reči, čitavih 5 sekundi, dok ga nismo pogledali i podsetili se kako izgleda. Nema šanse da bi njega neko jeb'o, a kamoli da bi mu neko dao da ga jebe.

9. Stefane otkud znaš, pa kakvih fetišista ima danas pogotovo među muškarcima :)

10. Verovatno se aktivno loži na muškikarce i stidi se da prizna to sebi!

11. Stefane otkud znaš, pa kakvih fetišista ima danas pogotovo među muškarcima

A žene inače nemaju fetiše... :)

12. A žene inače nemaju fetiše... :)

Delimično normalni fetiši se ne računaju :)

13. na muškikarce

Energija, bolje bi ti bilo da je ovo samo greška u pisanju. :)))

14. Ovo što kaže Stefan sam i ja čuo od nekih Srbendi. Pa dobro, vidimo da radikalčine mrze samo furundžije, i to je napredak, bar tobdžije nemaju više razloga da strahuju. Kad se zaleti huligan na takvog, ovaj će se spasiti ako kaže: "Ali ja ga ne primam, samo prcam u rč!", huligan će biti u fazonu:"Pa dobro, to nije gej, i ja volim da jebem u rč." Iz toga sledi da nije gej onaj kome puši muškarac itd... U svakom slučaju, ovo, kao i ostala razmišljanja huligana nemaju baš puno smisla, jbg, pamet im nije jača strana, razumite ih. PRAVDA ZA HULIGANE! INVALIDSKA PENZIJA ZA HULIGANE! Stvarno, država treba više da se bavi mentalno zaostalim ljudima, a ne da svu pažnju preusmerava na gejeve. Ono što od antidukatlija često možete čuti jeste da gejevi treba da zadrže svoju intimu za sebe, da ne dele sa drugima priče šta vole u sexu, jer i sami huligani verovatno vole da im riba nabije prst u bulju, ali o tome ne govore. Realno ni gejevi ne pričaju javno dok šetaju tokom parade šta vole u sexu, ko je pasivan, ko aktivan, ne jebu se na ulicama, samo žele da iskažu stav kako svi treba da budu ravnopravni.

15. Залудни људи, не знају шта ће, па организују сељачке буне када се најави геј парада.
    Боле ме уво, нек се прошетају људи, нема право нико да их напада због тога, па и подржавам ту параду више из ината према тим шатро патриотама, него што сматрам да та парада има неког смисла.
    Тако да је геј ок. Боле ме уво дал комшија трпа комшију, или комшиници сиса ножни палац. Његова ствар.

samo žele da iskažu stav kako svi treba da budu ravnopravni.

Е једино ме нервира што и у иностранству, у државама где им је омогућено све, и где нема дискриминације, они и даље показују са тим парадама равноправност.
    Тако да ме иритира то сакривање иза приче "боримо се за своја права", и када се изборе за њих, опет ће организовати параде. Боље бре, буди мудо стисни петљу, па реци оћу да се курчим макар један дан тиме што сам геј, а не да ми просипаш причу о неким правима (која им код нас конкретно јесу ускраћена, али и да нису било би параде).

16. Баш сам сад налетио на текст како је краљ ниџо рјешавао ово, па ћу вам га копират

Са педерима је имао проблема и краљ Никола у своје вријеме! Када су уфатили двојицу ђе се фатају и довели му их на двор, краљ Никола се дуго премишљао шта да учини и онда је наредио да их ставе у двије дубоке бачве пуне гована, тако да су им само главе вириле напоље! Потом је краљ командовао неколицини гардиста да напуне пушке, нациљају право у главе и пуцају! Ова двојица "срећних" (геј - срећан, радостан) несрећника су дубоко удахнули ваздух и хитро заронили док су меци профијукали тик изнад бачви - тачно онуда гђе су им до малоприје стајале главе! Када су изронили онако умазани, дочекао их је презриви укор краља Николе:
    - Тако, оца вам јебем педерскога у вр` гузице, да видите у шта мећете курац!

17. Cela publika je skakala i pevala ovu pesmu (Moj dećko je gej). Moram priznati da sam se iznenadio.

Moram da priznam da se ja nisam ni malo iznenadio što si se ti tome iznenadio.

Stefanela je tetkurdaćetina toliko duboko klozetirana da je u Australiji

18. To jeste strašno što se dečko ubio al to mnogo više govori o njihovom načinu vaspitanja dece nego o siledzijama to da se dete umesto roditelju obraća kameri kad ima takve probleme je još tragičnije od priče koja je u prvom planu i ja bi se ubio da sve svoje probleme pričam u ekran
    Gde su bili roditelji kad nisu znali da dete ima ozbiljnih problema a?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.